Bolje i on nego Jovic.A zalizani je sa rinaka ekipom bio ispred vas,pa ti vidi.zeljoFTW je napisao/la:Od srca zelim da vam se na klupu vrati veliki strucnjak, poznat u raji kao zalizani![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje i on nego Jovic.A zalizani je sa rinaka ekipom bio ispred vas,pa ti vidi.zeljoFTW je napisao/la:Od srca zelim da vam se na klupu vrati veliki strucnjak, poznat u raji kao zalizani![]()
![]()
**** vas Jovic i ko ga dovede izjebo je cijelu ekipu
Jest da smo se promrzli buraz, ali onako nezalaganje nema opravdanja.Head je napisao/la:
Zao mi ovi bolesnika.
Pa sto ste ga otjerali nakon male krizeHead je napisao/la:Bolje i on nego Jovic.A zalizani je sa rinaka ekipom bio ispred vas,pa ti vidi.zeljoFTW je napisao/la:Od srca zelim da vam se na klupu vrati veliki strucnjak, poznat u raji kao zalizani![]()
![]()
Samo još da neki realno sagledaju stvari i da se prestanu nadati, mnogo će im lakse biti. Kad neko nešto obeća prvo treba sagledati sve činjenice na osnovu čega to on obećava, pa tek onda povjerovati ili ne.PL BiH -1 je napisao/la: ...pogotovo kad istim navijacima na samom pocetku obecas duplu krunu.
A kad sam ja to prico jesi vidio, sta rece onaj pitar nije njemu vjerovat...PL BiH -1 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pravite tragediju od nerijesenog rezultata i boda sa strane. Amar prospe bodove kod kuce pred praznim tribinama zaostaje ne znam koliko bodova i...
Nebitan je Amar na ovoj temi, samo hocu da kazem da je ovo kukavicki potez Jovica. Ovo se ne radi ekipi koja se bori za titulu pogotovo kad istim navijacima na samom pocetku obecas duplu krunu. Ali eto nije tragedija. Bezveze je ostavka kad su se igraci dovodili po njegovoj preporuci tj. njegovim zeljama.
Sutra ce se sjesti sa Husrefom. A postoji ime koje nije iz BiH. Ovo je mahalska nije provjerno vec pocela carsija da bruji.
druze amar ovo amar ono,svaka mu cast za ovu nasu nazovi ligu al cim granicu predje on je tanak ko lizalo,za poluvrijeme gdje ima 1-0 on gubi 4-1 hvala dovidjenjaPL BiH -1 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pravite tragediju od nerijesenog rezultata i boda sa strane. Amar prospe bodove kod kuce pred praznim tribinama zaostaje ne znam koliko bodova i...
Nebitan je Amar na ovoj temi, samo hocu da kazem da je ovo kukavicki potez Jovica. Ovo se ne radi ekipi koja se bori za titulu pogotovo kad istim navijacima na samom pocetku obecas duplu krunu. Ali eto nije tragedija. Bezveze je ostavka kad su se igraci dovodili po njegovoj preporuci tj. njegovim zeljama.
Sutra ce se sjesti sa Husrefom. A postoji ime koje nije iz BiH. Ovo je mahalska nije provjerno vec pocela carsija da bruji.
E moj Hilmaš tako je jarane sad tek nastaju probblemi a ovaj iznad o kakvom bolan penalu pričaš pa da nismo gledali pa hajde a off side za Torlaka koji nije bio to nema veze jedina je to po meni greška sudije i to pomoćnog ne glavnog.hilmo je napisao/la:Samo još da neki realno sagledaju stvari i da se prestanu nadati, mnogo će im lakse biti. Kad neko nešto obeća prvo treba sagledati sve činjenice na osnovu čega to on obećava, pa tek onda povjerovati ili ne.PL BiH -1 je napisao/la: ...pogotovo kad istim navijacima na samom pocetku obecas duplu krunu.
Što se tiče danasnje utakmice - očekivano, kad je prošlo prvih 25 - 30 min moglo se vidjeti da mi tu ne možemo ništa napraviti, pa sam se u pojedinim momentima bojao da ne sjevne i neka kontra. Igra u ovoj utakmici je bila na nešto slabijem nivou nego one u Zenici i na Hasetu, Haurdić možda najbolji samo da mu je koji centaršut bio upotrebljiv...Ostalo klasika.
Što se tiče ostavke Jovića, hm, koliko je ovo dobro toliko i nije, u svakom slučaju hvala mu na pobjedi nad bugarima, to nam je izgleda najveći uspjeh ove sezone..
Poruka: Nemojte se previše nadati da bi se Husref mogao vratiti...
To je iz razloga sto igraci Zelje nemaju jakih utakmica u ovoj ligi, mislim imas po sezoni tri-cetri ali treba bar troduplo vise da bi se to primjetilo i u evropsikim utakmicama.Nije tema pa ne bi dalje o tome....ciza je napisao/la: druze amar ovo amar ono,svaka mu cast za ovu nasu nazovi ligu al cim granicu predje on je tanak ko lizalo,za poluvrijeme gdje ima 1-0 on gubi 4-1 hvala dovidjenja
Husref preuzima 90%, ovo je se samo cekaloPL BiH -1 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pravite tragediju od nerijesenog rezultata i boda sa strane. Amar prospe bodove kod kuce pred praznim tribinama zaostaje ne znam koliko bodova i...
Ma nije samo igraci Zelje nego svi igraci u nasoj drzavi nemaju ishranu kako treba a gdje je tek profesionalni zivot, treninzi, pristupi istim i utakmicama.pile87 je napisao/la:To je iz razloga sto igraci Zelje nemaju jakih utakmica u ovoj ligi, mislim imas po sezoni tri-cetri ali treba bar troduplo vise da bi se to primjetilo i u evropsikim utakmicama.Nije tema pa ne bi dalje o tome....ciza je napisao/la: druze amar ovo amar ono,svaka mu cast za ovu nasu nazovi ligu al cim granicu predje on je tanak ko lizalo,za poluvrijeme gdje ima 1-0 on gubi 4-1 hvala dovidjenja
Trenutno korisnika/ca: alacious, bvsic, EastMadness, ErosViverosViv, gh0stHZ, head88, juka55, Konzerva, Shategabri i 106 gostiju.