FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 16:55

Sad sa utakmice.. iskreno utakmica taraba,nista se puno ne razlikuje od premijer lige..da li je tekma bila losa zbog terena ili nesto drugo ne bih mogao reci.. jedino vrijedno pomena je gol Crnogorca majstorski u golmanov ugao i to je to.. Bratstvo nista posebno nije napravilo na mecu,kada pogledam sve remi je bio najrealniji,ali eto mi u ekipi imamo Crnogorca.. igra se mora podici na veci nivo ili nam se lose pise ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2013, 17:02

Da nebi Grade :roll: Utakmica ko damu. Djeca se gubila na terenu. Nezic odigrao donekle solidno i mali Salamovic sto je usao.
Crveni karton ostar start nad golamanom. Sudija nije pokazao gracanlijama jos jedan, cak ocitiji crveni od onog koji je dosudio.
Gledalaca dosta na utakmici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 mar 2013, 17:03

čestitke momcima na pobjedi, a Gradi hvala do neba .. jednostavno zbog svega .. ovi momci ne mogu iznijeti teret ove lige, tj. izboriti povratak u premier ligu sve dok bude barem jedna ovako kvalitetna ekipa poput Viteza .. Velagić, Pršeš, Riba, Džemo, znači ništa .. pa nisu se baš ni trudili što je sramota za njihove godine, trebali bi da poginu na terenu .. ja ne znam šta su oni učili svih ovih godina na treninzima, publika na stadionu se dere i govori im šta da rade sa loptom, gdje da idu, oni veze nemaju, kao izgubljeni slučajevi .. nemaju ni snage što je najveći problem .. Mićo kad je ušao, odigrao je bolje od svih ostalih, mali nije loš, al' i on je tanak, fali mu dosta snage .. sve u svemu, nama trebaju snažni, jaki igrači poput Grade, Šerifa, Ome, itd .. previše imamo mladih i slabašnih igrača, ne mogu se oni nositi sa jačim ekipama i igračima .. posebne pohvale za Fukare
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 mar 2013, 17:18

prvo sj.eo sam se kad sam vidio koliko je ljudi na stadionu, najmanje 2500 na obje tribine , bio sam skeptican oko broja navijaca i prodatih karata , nisam ocekivao ni pola od toga, ali eto drago mi je sto nisam bio upravu..

sto se tice igre ono je NULA. ovaj tim tesko moze u premijer ligu, sa ovom ekipom nikako. Fali tu dosta toga, fale 3- iskusna igraca pored kojih bi i ova djeca izgledala bolje. Vidi se sta je Grado napravio od odbrane, to bi isto jedan odlican veznjak ili spic napravili od mladica u napadu. Ima tu i pozitivnih stvari, djeca ginu na terenu, ali bukvalno pogidose i dok je tako ne mozes im zamjerit sto ne znaju. Onda rezultatski nisu nista losiji od onih bolje placenih i vise poznatih igraca tako da mi je drago gledati ovu djecu. Onda po meni kljucno, djeca mogu strasno napredovati, prostora ima samo treba raditi sa njima i puno mi je lakse gledati ove klince kad grijese i obradovati se kada povezu dobru akciju nego one kloceve za koje znam da ne mogu napredovati.. mnogi su danas igrali svoju prvu-drugu utakmicu u prvom timu, a ovi sto nisu, sto vaze za "iskusnije" imaju 18,19, 20 godina.

odbrana je prilicno dobra, Renato i Grado su za ovu ligu vise nego dobar stoperski par, tu je i mali Salihovic na beku, defanzivno ok ,ofanzivno prilicno limitiran ali opet i on je stoper..lijeva strana je KATASTROFALNA, onaj malac iz tojsica se pogubio, kao i Hasanovic dok je bio na beku, ni Nezic nije bio nista bolji. Tu je hitno potreban igrac. Sredina terena suplja ali vjerujem kad Hasic udje u formu i fizicku spremu tu cemo dobiti cvrstine. Napad takodjer los , znaju djeca ali treba im neko iskusniji. Riba mali zna ali misli da previse zna pa ga ponese i zaje.e se, Velagic je jos nesiguran i nedovoljno jak. Prses nam ne moze vodit igru. Odusevio me mali 14. br Mirnes , on bi trebao dobiti vise prilike. Svejedno kao sto sam rekao hitno se mora rijesiti pitanje lijeve strane koja je kriminalna, a takodjer treba vidjeti da li je dostupan koji napadac ili krilni igrac , i tu treba neko iskusan...da smo zadrzali Stanu Nikolica , Pejica ili doveli Borogovca te Dzeksona/Mesica rekao bih da ovaj tim mozda i ima sanse za PL, ovako jako tesko, velika je razlika...jos jednom svaka cast momcima na zalaganju i borbenosti, kao i Bratstvu koje je prilicno dobra ekipa za ovu ligu.

edit: ma dje se nisu trudili, djeca poginula na terenu, svi govore ako nista srcem igraju, bore se. sad je drugo sto oni ispadaju u toj zelji ili prave faule, ali da su zeljeli i borili se to im niko ne moze osporit, pa Riba recimo kao napadac je imao 6-7 klizecih startova.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 mar 2013, 17:24

Riba se borio nemojte srat.
Igra ocajna i sa jedne i sa druge strane dugo nisam goru utakmicu gledao.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 16 mar 2013, 17:29

ma momci su se borili ko lavovi samo što su mladi i neiskusni.
A onaj mrki je gračanici pola ekipe hebo svoju .... :mrgreen:

PS: smrzo sam se :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 17:29

MakeTZ je napisao/la:Riba se borio nemojte srat.
Sto ne odgovori na prozivke sa sjevera :mrgreen:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 mar 2013, 17:30

Slabo slabo skroz .... mi nismo sutnuli na gol kako treba , a bratstvo jos gore 3 x
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 mar 2013, 17:46

harry_90 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Riba se borio nemojte srat.
Sto ne odgovori na prozivke sa sjevera :mrgreen:
ma noge su mi se zaledile, nista me ne pitaj :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2013, 17:53

slika

KOMADANT!
075

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 16 mar 2013, 18:07

Pobjeda koja je kad se sve sabere i oduzme zasluzena. Slobodina djeca su se trudila i kad se pogledaju njihova godista onda nebi im trebalo puno zamjerut jer su na kraju pobijedili dosta jaku ekipu Bratstva,koja je dosta iskusnija i fizciki jaca al su momci ulazili jaku u svaki duel.Bratstvo sem sto su iskusnij ionako snaznij fizicki nista vise nisu pokazali,iskreno djeluju mi bez idejno kad imaju loptu neznam mozda im je ko u sredi falio. Nasi igraci pogotov vezni svi su mladi moraju popravit pregled igre, dosta puta sile na jednu stranu dok na drugoj sam covjek ko duh samo da dignu glavu i prosiljede pas al valjda to sa vremenom i iskustvom dođe. Golman Bratsva zasluzio crveni jer je ko zadnji igrac dosta grupo u naletu oborio naseg i iz toga je dosao go,nakon genijalonog slobodnog. Posto je Bratstvo ranije dobilo crveni grub je faul bio eh sad za zuti jeste sigurno za crveni mozda je mogao progledat kroz prste al eto kasnije progledo je golmanu . Nista ide se dalje neznam kakve su sanse da nam ko jos dođe od iskusnijh koji su slobodni igraci al ova djeca neznam koliko mogu da nas svrate u PL, al kako god iz nase su skole i kad vidim da onako se bore i na kraju pobijedise srec puno srece

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2013, 18:13

Najveća dobit od svega jeste činjenica da su u našem timu najiskusniji igrači 20-godišnjaci (osim Grade) 8-)
Naravno, prvo mjesto je po svemu sudeći nedostizno, ali to nam ionako nije cilj. Ono obdanište koje imamo trebamo paziti i čuvati, a mlađim generacijama pokazati kako ima mjesta i za njih u našoj Slobodi

Posjeta odlična, Fukare predobre.

Gosti po meni odigrali jednu jaku, čvrstu utakmicu i takva su ekipa. Ne vjerujem da imaju pretjeranog potencijala u napadu, ali imaju jaku sredinu i odbranu. Na kraju krajeva, nisu bez razloga u vrhu lige. Crnac mnogo dobar igrač.
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 18:15

Mogli smo još 1-2 gola zabiti ali šta je tu je.Bodovi se pišu.NEXT STOP: VISOKO!
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 mar 2013, 18:17

Joj gledam onog Efendica u Bratstvu (desni bek, 11) kako bi nam samo dobro doso, a nase dijete, i igro je malo pod rucnom al opet bio jedan od bolji.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 18:18

slika

slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 18:21

http://druga.tv/info/13558" onclick="window.open(this.href);return false;

Bice Grado RIO FERDINAND !! :D

slika
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 16 mar 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 mar 2013, 18:24

[youtube][/youtube]

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 18:27

Fantastičan pogodak.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 mar 2013, 18:31

i onda majmuni iz Lukavca pocnu pametovat kako je bio nepostojeci prekrsaj a golman imao srece sto nije crveni dobio ;) bravo Grado idemo dalje :)
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 18:32

slika

I treba pohvaliti Fukare NIJEDNA baklja nije zapaljena (osim onih par petardi).

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.