OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
a abda odma iduce godine ponovno napadanje premier lige..
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Kontakt:
Navijaca ko nikad. Teren odlican u odnosu na snijeg i sve sto je bilo zadnjih dana. Sudija u nekoliko navrata pomagao Sarajevu, realno al nije nista mogao, par nekih prilika al slabo,veoma lose Sarajevo. Sansu utakmice je profulao Sehric kod domacina, tako da Sarajevo moze bit i zadovoljno bodom s obzirom kakvu su igru pruzili danas. Sretno dalje Gradini.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cujem Piric branio dobro, zao mi je sto ode iz Slobode al eto nikad nije dobio pravu priliku pored Tine i nekako ga razumijem. Ako je to taj Piric sto je pocetkom sezone otiso iz juniora Slobode
Cestitke na bodu komsije

Cestitke na bodu komsije

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Uhvatio Melunoviću zicer s desetak metara.Onda sjajnom paradom odbranio udarac Todorovića,a ono ostalo isto odlično.ahmad_tz je napisao/la:Cujem Piric branio dobro, zao mi je sto ode iz Slobode al eto nikad nije dobio pravu priliku pored Tine i nekako ga razumijem. Ako je to taj Piric sto je pocetkom sezone otiso iz juniora Slobode![]()
Cestitke na bodu komsije
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
cestitke komsije na bodu protiv i sarajeva i sudija.raduje me nasa utakmica u srebreniku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sloboda ima za cim da zali,Pirija je danas pokazao svoje kvalitete,nije imao greske cijelim tokom mece,zasluzio je cistu desetku..svaka mu cast,ovom utakmocom je zacementirao jedinicu na golu Gradine..
-
- Moderator
- Kontakt:
Šta reći za borbu igrača, i danas fenomenalnu publiku iz Srebrenika..
Moram pohvaliti i teren, odličan iako je snijeg bio

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Citav stadion je bio na nogama,sa svih strana se navijalo...Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta reći za borbu igrača, i danas fenomenalnu publiku iz Srebrenika..
imal kakav video ili vise slika?
@Benjo_AFC86
Čestitke bez imalo cinizma.
Čestitke bez imalo cinizma.
Jel onaj vas golman povrijedjen ili sta je u pitanju,pa ni jednu loptu nogom ne ispuca,ove iz igre je rukom izbacivao,a kad je gol aut vas stoper je ispucavao loptu?Ovi gore sto pisu da je Gradina ostecena nije istina,sudjenje je bilo ok i jedina greska je dignuti ofsajd kad je vas igrac lezao u 16-tercu,a bila je gol sansa Torlaka.Ugl Gradina je zasluzila bod svojom borbenoscu,moje Sarajevo danas kita od ekipe.
-
- Moderator
- Kontakt:
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Pa Torlak je i šutirao to pored gola i da je pušteno ništa od tog.Ultra05 je napisao/la:Jel onaj vas golman povrijedjen ili sta je u pitanju,pa ni jednu loptu nogom ne ispuca,ove iz igre je rukom izbacivao,a kad je gol aut vas stoper je ispucavao loptu?Ovi gore sto pisu da je Gradina ostecena nije istina,sudjenje je bilo ok i jedina greska je dignuti ofsajd kad je vas igrac lezao u 16-tercu,a bila je gol sansa Torlaka.Ugl Gradina je zasluzila bod svojom borbenoscu,moje Sarajevo danas kita od ekipe.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo, Škaha mi reče da je pustio Hadžića da mu izađe iz džepa.. dosta je bilo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Je li vas golman u jesenjem dijelu igrao za juniore Gradine ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo, Škaha mi reče da je pustio Hadžića da mu izađe iz džepa.. dosta je bilo

ZELJEZNICAR 1921!
-
- Moderator
- Kontakt:
Jeste to je taj.. ima talentahamzaTM87 je napisao/la:Je li vas golman u jesenjem dijelu igrao za juniore Gradine ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo, Škaha mi reče da je pustio Hadžića da mu izađe iz džepa.. dosta je biloZanima me je li to onaj sto je nasim juniorima dao go iz penala

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- storm_raider
- Kontakt:
Au kakva je taj golman igracina, sta je sve branio nasim juniorima. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Moderator
- Kontakt:
Koji ste sad Vi, ebem gastorm_raider je napisao/la:Au kakva je taj golman igracina, sta je sve branio nasim juniorima.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Isti smoBenjo_AFC86 je napisao/la:Koji ste sad Vi, ebem gastorm_raider je napisao/la:Au kakva je taj golman igracina, sta je sve branio nasim juniorima.![]()

ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.