Gomo ih posla po ćevape kod Ferhatovića.
Maestralna asistencija Saqiria.
Komentator na ES se gubi ko abdest.Provala prva : sjajan gol Martineza ponovio je jedno 10x,..provala druga : Bayern nije zaslužio ovo vodstvo.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
za sad svi igraju dobro...ali nekako mi je Alaba bio najbolji u prvom poluvremenu...bas je raspolozen za igru..Bundesliga je napisao/la:Da Bayern ima pristup kod kuce kao sto je to slucaj u gostima bilo bi dobro. Inace u prvom poluvremenu opet Robben pokazuje svoju sebicnost, na pocetku je i dodavao ali kasnije nikome nece dodati loptu. Jednostavno nije navikao da puno dodaje loptu. Gomezu svaka cast za gol, da ne kazete da Gomo ne zna predriblati i sam sebi stvoriti gol sansu i na kraju postici golLeverkusen igrao defanzivno do primljenog gola, potpuno su prepustili sredinu terena Bayernu, a nisu niti imali drugog izbora. Bayern se jednostavno morao ozbiljnije postaviti na terenu nakon poraza od Arsenala. U drugom dijelu idemo po jos koji gol u mrezi Leverkusena i ovjeru pobjede.
Bio je najgori protiv Arsenala, red je da se iskupiedo07 je napisao/la:za sad svi igraju dobro...ali nekako mi je Alaba bio najbolji u prvom poluvremenu...bas je raspolozen za igru..
E bas to, i onda se mi cudimo i pitamo, kako opet gol iz prekida? kako nece brate mili 20 kornera im das, ko da Svajniju das 2 slobodnjaka, jedan ide sto postoSaurman je napisao/la:Drugo pol dosta slabije.Kad se sve uzme u obzir zasluženo smo uzeli 3 boda imali smo mnogo zrelije šanse.Salatara je sve bliže i bliže.![]()
Nedopustivo je da smo Leverkusen počastili sa 15 kornera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.