'Naravno, Miralem Pjanić će početi od prve minute u veznom redu, zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem'senoRA je napisao/la:muslimovic od prve 100% treba da igra a ako misimovic do poluvremena ne uradi nista pjanica ubaciti.....
Ciro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
'Naravno, Miralem Pjanić će početi od prve minute u veznom redu, zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem'senoRA je napisao/la:muslimovic od prve 100% treba da igra a ako misimovic do poluvremena ne uradi nista pjanica ubaciti.....
loptica je napisao/la:Plakao sam kad sam vidio viideo Spahe na indeksu hr,on i Nadarević.
Ljudi nismo se sbrukali Miralem je tu ,navijači ,pakao u Zenici.
Golman nam je super idemooo.
NOVI DAN NOVA NAFAKA!
Nije sve izgubljeno,sabur!

BegA_SA je napisao/la:Sve precke i stative ce nam se aBd vratiti u Zenici.
Sretno Zmajevi

ovo mi se svidja samo bi bilo da umjesto jahica medunjanin ili bajramovic igraju zadnjeg veznogjocker123 je napisao/la:da vam stari menađer kaze kakva ce biti taktika
-----------------------------------Hasagic-------------------------
---------------Milenkovic------Nadarevic--------Panđa----
Ibricic--------------------------------------------------------Salihovic
-------------Jahic--------Pjanic---------Misimovic--------
-------------Ibisevic(Muslimovic)---------Dzeko-----------
mozda pjanic ili misimovic bude igrao polušpica mada sumnjam da to moze protiv ovakve reprezentacije.
_armanix je napisao/la:Ej moj Ciro majmuncino jedna stara.Miralem Pjanic na svakoj anketi najbolji mladi igrac Evrope on ga ne stavlja.Zbog njega gubimo sve a tesko cemo otic koliko je glup umjesto da ubaci Pjanica umjesto Misimovica on ubacuje Muslimovica.Vi koji govorite da je on najbolji popusite mi k....
a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat

potpisujemCRNI_SA je napisao/la:...........................hasagic...............................
ibricic..............nadarevic............mravac................pandza
pjanic..................bajramovic..........................salihovic
-----------------------misimovic..........................
................dzeko...........muslimovic
volio bi da ovi istrce na teren u zenici
po meni u odbrani sinoc najbolje odigrao nadarevic sve sto je prema njemu islo zatvarao je...tako da ce on u zenici zadnji red da predvodilejla je napisao/la:a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat

njega lejla ne moze niko zamjenit nazalost,al treba sad ovi momci sto ce igrat dat sve od sebe ovo nam je zadnja sansa nemamo vise sta cekat,od 1 min. napadat dat taj gol i nulirat tu prednost iz Portugala kako bi malo mirnije usli u nastavak igre...eh sa dda li ce nam se ostvarit taj brzi zeljeni gool ja ne znam,ja se nadam da hocelejla je napisao/la:a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat

Ja bih umjesto spahesenoRA je napisao/la:po meni u odbrani sinoc najbolje odigrao nadarevic sve sto je prema njemu islo zatvarao je...tako da ce on u zenici zadnji red da predvodilejla je napisao/la:a ko ce Spahu zamijenitrob do bagro je napisao/la:Ne trebamo zaboraviti da imamo alternative za ove sto su dobili zute kartone...imamo tu Pjanica ,Medunjanina,Bajramovica i Pandza...samo u kost i hrabro na terenu a i navijaci bgm moraju dat sve od sebe u srijedu da pomognemo ovim momcima da ostvare taj zeljeni rezultat

Gurno u vatru milenkovica
   Gurno u vatru milenkovica 
Sta potpisujete,kapitulaciju ,da se naprimamo.....Gdje vam je Jahic ?senoRA je napisao/la:potpisujemCRNI_SA je napisao/la:...........................hasagic...............................
ibricic..............nadarevic............mravac................pandza
pjanic..................bajramovic..........................salihovic
-----------------------misimovic..........................
................dzeko...........muslimovic
volio bi da ovi istrce na teren u zenici
bash sam to htio da kazem iako je prvo nani umorio salihovica pa onda usao odmoran igrac na njegovu poziciju salihovic igrao za 2 igraca svaka cast.....samricak je napisao/la:al vidim niko nije spomenuo kralja salihovica ja mislim da se on sinoc borio ko lud svaka lopta je gotova bila u njegovim nogama....borio se lavovski....svaka mu cast.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.