Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Nova utakmica bez primljenog gola i dobra najava za utakmicu sa Grckom. Nemamo pojma koliko smo sretni sto imamo ovog covjeka na golu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volio bi da ode iz Stoke-a. Počeli su dobro sezonu no kako ona odmiče postaju sve gori. Podsjećaju me na sunderland prošle sezone gdje su bili u vrhu pa kasnije je malo falilo da ispadnu.
Asmir je top 5 golmana u Engleskoj. Volio bi da ode u Arsenal ili Liverpool
Asmir je top 5 golmana u Engleskoj. Volio bi da ode u Arsenal ili Liverpool

Ako već ne može u Bayern.Neutral je napisao/la: Volio bi da ode u Arsenal ili Liverpool

1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://postimg.org/image/g1az81xmz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosanski mu nije jača strana

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
S obzirom da je kao cetverogodisnjak otisao iz BiH, nije cudo. Vidim ovdje eksperata koji cijeli zivot provedose u matici, pa kubure sa gramatikom i pravopisom. I popustite covjeka vise.ceze je napisao/la:
http://postimg.org/image/g1az81xmz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosanski mu nije jača strana
Ajde ba sta se palis odmah, postavio sam to jer mi je simpatično, nista vise.
Ali je zato mnogo popravio govor, u odnosu na one dane kad je tek došao u reprezentaciju.Baš sam pregledao par izjava koje je dao zadnjih dana i mnogo bolje priča Bosanski nego prije.
DRUG NEBI TI PUNCA
Istina.bagrcavi je napisao/la:Ali je zato mnogo popravio govor, u odnosu na one dane kad je tek došao u reprezentaciju.Baš sam pregledao par izjava koje je dao zadnjih dana i mnogo bolje priča Bosanski nego prije.
I on i Miralem

- Goalgetter
- Kontakt:
Neznam cemu se neki (ne mislim sada na vas na ovoj temi) obruse toliko na taj govor Asmira i Mireta iskljucivo. Momci su od rodjenja u drugim zemljama, pricaju samo roditeljima nas jezik, logicno da im nece ici.
Mozda ne barataju jezikom, ali itekako barataju zalaganjem za dres reprezentacije
Mozda ne barataju jezikom, ali itekako barataju zalaganjem za dres reprezentacije

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Večerašnji trening Grka, svaki po plug i da se do kraja treninga ne vidi niti jedna zelena travka na terenu. Orati do sabaha 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ovo je jedino i bitno, sve ostale stvari su sitnice i nebitne.Goalgetter je napisao/la:Neznam cemu se neki (ne mislim sada na vas na ovoj temi) obruse toliko na taj govor Asmira i Mireta iskljucivo. Momci su od rodjenja u drugim zemljama, pricaju samo roditeljima nas jezik, logicno da im nece ici.
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo nekih odbrana iz ove sezone.
I malo svjezih vijesti iz Engleske
Man United ready to rival Chelsea and Arsenal for Stoke keeper Begovic
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2OCGhFOed" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nekih odbrana iz ove sezone.
I malo svjezih vijesti iz Engleske
Man United ready to rival Chelsea and Arsenal for Stoke keeper Begovic
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2OCGhFOed" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da nas vecina to spominje zato sto su prvom meni a vjerujem i ostalima simpaticniGoalgetter je napisao/la:Neznam cemu se neki (ne mislim sada na vas na ovoj temi) obruse toliko na taj govor Asmira i Mireta iskljucivo. Momci su od rodjenja u drugim zemljama, pricaju samo roditeljima nas jezik, logicno da im nece ici.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Marsal
- Kontakt:
Volio bih vidjet govor osoba koji se njima rugaju. Smijem se kladit da zavijaju više od vuka.
Uostalom svi bi mi pomalo zaboravili jezika da zivimo negje u inostranstvu, ne bas kao Asmir ali dodje to samo od sebe.
Uostalom svi bi mi pomalo zaboravili jezika da zivimo negje u inostranstvu, ne bas kao Asmir ali dodje to samo od sebe.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Znaci, kad ne budu vise reprezentativci, onda ce im se zamjeriti? Hocu reci, ljudi iz Dijaspore sebi ne mogu priustiti taj luksuz, osim ako od njih nema nekog interesa. U ovom slucaju interes reprezentacije.soccerfan je napisao/la:Mislim da nas vecina to spominje zato sto su prvom meni a vjerujem i ostalima simpaticniGoalgetter je napisao/la:Neznam cemu se neki (ne mislim sada na vas na ovoj temi) obruse toliko na taj govor Asmira i Mireta iskljucivo. Momci su od rodjenja u drugim zemljama, pricaju samo roditeljima nas jezik, logicno da im nece ici.
Mozda ne barataju jezikom, ali itekako barataju zalaganjem za dres reprezentacije![]()
A mene sto se tice taman da ovdje dodu i na kineskom svaki intervju da dadnu, sve dok se za repku zalazu ja im zamjeriti necu
![]()
Mozda je vama simpaticno ali, kako je njima kad se o tome prica? Mislim da im nije svejedno.

Samo brani kako znaš, sigurica i hobotnica...
Nema gola primiti aBd...
Nema gola primiti aBd...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EdenHazard
- Kontakt:
pr. Mr. dr. sc. Asmir Begović
Begane večeras mreža netaknuta da bude

Begane večeras mreža netaknuta da bude

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Jedan udarac u okvir gol i jedan gol, e moj Asmire... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadam se sa se samo salis, nije sanse bilo da ista uradi u onoj situaciji.Cartman je napisao/la:Jedan udarac u okvir gol i jedan gol, e moj Asmire...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Jok, ja mrtav ozbiljan.nummaLFCŽ je napisao/la:Nadam se sa se samo salis, nije sanse bilo da ista uradi u onoj situaciji.Cartman je napisao/la:Jedan udarac u okvir gol i jedan gol, e moj Asmire...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"