Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Oporavlja se Sejo, valjda će biti spreman za Grčku, on nam je potreban !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- legenda reala
- Kontakt:
Čovjek je i sam rekao da bi tek slijedeći vikend trebao biti u sastavu, tako da čekaj još sedam dana pa ćemo vidjeti, a Sejo će biti spreman do GrčkeElegant je napisao/la:Izgleda nista od njega za Grcku.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece biti u sastavu za Mainz, tek sljedece sedmice pocinje trenirati sa ekipom.
Znaci da ce bit spreman tj moci ce igrat protiv grka sad kolko je pametno to uradit jbg , al kad pogledamo aletarnative za njega onda se moze 2 puta razmislit XDGoalgetter je napisao/la:Nece biti u sastavu za Mainz, tek sljedece sedmice pocinje trenirati sa ekipom.
Ako pocne trenirati to je to.Sejo i sa onom jednom lijevom,(desnu i ne koristi)je bolji od pola nasih pulena.grgr je napisao/la:Znaci da ce bit spreman tj moci ce igrat protiv grka sad kolko je pametno to uradit jbg , al kad pogledamo aletarnative za njega onda se moze 2 puta razmislit XDGoalgetter je napisao/la:Nece biti u sastavu za Mainz, tek sljedece sedmice pocinje trenirati sa ekipom.
Taman ce treninge odraditi sa nasom repkom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Salihovic ima izgleda da igra cijelu utakmicu, to je sasvim sigurno.Njegova povreda se sanira, tako.Sanse su tu da odigra.Bez Salihovica smo mnogo slabiji, a na kraju.Koliko je proslo od onog njegovog legendardnog gola protiv Turaka.Grci na prekide igraju, dodaj, sabanski guraj, guzvaj.Slobodnjaci.Nas najbolji majstor za takve prilike je Salihovic, pa nece nam Dzeko slobodnjake pucati.Ok, moze i Miske, ali Salihovic je daleko najbolji sto se tog tice
Kako prvi igraci vec dolaze u ponedeljak.U Utorak, za nekih par dana znat cemo hoce li Salihovic biti spreman.
A, njega mi moramo da imamo,bez obzira.Mislim da i on moze da odigra ovo
Kako prvi igraci vec dolaze u ponedeljak.U Utorak, za nekih par dana znat cemo hoce li Salihovic biti spreman.
i ako bude takvih slobodnjaka izvodio bi ih pjanke al posto nece igrat onda su tu misimovic i medo a onda tek salihovic dolaziDenizli je napisao/la:Salihovic ima izgleda da igra cijelu utakmicu, to je sasvim sigurno.Njegova povreda se sanira, tako.Sanse su tu da odigra.Bez Salihovica smo mnogo slabiji, a na kraju.Koliko je proslo od onog njegovog legendardnog gola protiv Turaka.Grci na prekide igraju, dodaj, sabanski guraj, guzvaj.Slobodnjaci.Nas najbolji majstor za takve prilike je Salihovic, pa nece nam Dzeko slobodnjake pucati.Ok, moze i Miske, ali Salihovic je daleko najbolji sto se tog tice
Kakav crni medunjanin ? XD Salihovic je za njega doktor za slobodnjake , miske bi mogao ove koji su malo blizi golu a salihovi sigurno ove iz daljine ja nezz dal sam vidio medunjanina da suta slobodni kod nas u repz... Dok je salihovic redovan u tome cak i kad je pjanic tu izvede neki sa strane koji mu lezi ...
- el-fighter
- Kontakt:
Pape je rekao da ce Salihovic igrati protiv Grcke samo ako prije toga odigra barem nesto u Hoffenheimu. Ni ovaj vikend Sejo nije bio u sastavu i nezz da li ce moci igrati protiv Grcke, ali jos jedan majstor za slobodnjake bi nam sigurno dobro dosao u ekipi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pape je veceras izjavio da Salihovic definitivno nece igrati! A Pjanic

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pape odlicno igra igru protiv Grkavrebac86 je napisao/la:Pape je veceras izjavio da Salihovic definitivno nece igrati! A Pjanic![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I on opasno poceo redat povrede. Ne znam kad je zadnji put sastavio 3 tekme za reprezentaciju, a sve manje igra i za Hoffenheim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šteta za njega, samo da ga hoće ove povrede zaobići, da konačno poigra, i da ide iz yebenog Hoffenheima, nigdje ih nema.
Ni repka odavno od njega hajra nije vidjela.
Ni repka odavno od njega hajra nije vidjela.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Steta on je samo jos jedan u nizu koji nisu mogli sav svoj potencijal da ostvare radi povreda , on je sve svake sezone makar 2 mj van terena a ako nije to ima problema sa idiotima u klubu a u repci ima suspenziju... Nemoguce je da to ne ostavlja posljedice na njegovu igru , steta meni je najdrazi igrac u reprezentaciji...
Sejo i Mensur više povrijeđeni nego Robben svojevremeno. 
Sejo u kombinacijama za susret, počinje sa klupe
Konacno , hvala bogu nadam se da ce uci makar 15 ak minuta. Njima bi ovde bod bio ko kuca , a ne igra salke bog zna kako ako se malo stisnu mogli bi ,imaju ok rezultate zadnjih par tekmi i playoff im je blizu.Ibizevic je napisao/la:Sejo u kombinacijama za susret, počinje sa klupe