Ti sad kao star, a za Fetla navijašGenghis je napisao/la:Gdje su oni stariji fanovi F1 ? Okupila se neka djeca pričaju neke bajke, propade tema.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sportfanatik
- Kontakt:
gloryhunterrio_Ferdy88 je napisao/la:Ti sad kao star, a za Fetla navijašGenghis je napisao/la:Gdje su oni stariji fanovi F1 ? Okupila se neka djeca pričaju neke bajke, propade tema.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
A stari navijači inače navijaju za Alonsa ? Koji se dokazao 2005-e ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti sad kao star, a za Fetla navijašGenghis je napisao/la:Gdje su oni stariji fanovi F1 ? Okupila se neka djeca pričaju neke bajke, propade tema.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nedjelja 17.03.2013:
01.00 - Q2 i Q3
07:00 - Trka
Samo da pitam ove likove sto navijaju za Vettela,za koga ste navijali dok on nije dosao u formulu 1 ako je pratite odavno,jer cisto sumnjam da je neko prije navijao za Alonsa a sad navija za Vettela,ne ide to tako dobri moji
Evo ja pratim formulu 1 od 1998 i od uvijek sam voio samo ferrari i navijao za vozace te ekipe dok neki ovdje navijaju za one koji su sampioni,smjesno al istinito
,sad odjednom nigdje navijaca ferrarija i meklarena
01.00 - Q2 i Q3
Samo da pitam ove likove sto navijaju za Vettela,za koga ste navijali dok on nije dosao u formulu 1 ako je pratite odavno,jer cisto sumnjam da je neko prije navijao za Alonsa a sad navija za Vettela,ne ide to tako dobri moji
Evo ja pratim formulu 1 od 1998 i od uvijek sam voio samo ferrari i navijao za vozace te ekipe dok neki ovdje navijaju za one koji su sampioni,smjesno al istinito
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
a sta tebi nije jasno?? kakve sad veze imaju "stari" navijaci?? svako ima pravo da ima svog favorita...ja recimo iako gotivim svabe, opet smatram da je Alonso trenutno najbolji vozac...bilo bi lijepo vidjeti Vettela u nekoj drugoj formuli..Genghis je napisao/la:A stari navijači inače navijaju za Alonsa ? Koji se dokazao 2005-e ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti sad kao star, a za Fetla navijašGenghis je napisao/la:Gdje su oni stariji fanovi F1 ? Okupila se neka djeca pričaju neke bajke, propade tema.
Ja sam navijao za Šumahera (ne za ferrari) , kada se 2006. oprostio, šta sam trebao ? da počenm navijati za Alonsa koji mu je dvije sezone prije toga bio glavni konkurent ?Manuel je napisao/la:Nedjelja 17.03.2013:
01.00 - Q2 i Q3
Samo da pitam ove likove sto navijaju za Vettela,za koga ste navijali dok on nije dosao u formulu 1 ako je pratite odavno,jer cisto sumnjam da je neko prije navijao za Alonsa a sad navija za Vettela,ne ide to tako dobri moji![]()
![]()
Evo ja pratim formulu 1 od 1998 i od uvijek sam voio samo ferrari i navijao za vozace te ekipe dok neki ovdje navijaju za one koji su sampioni,smjesno al istinito,sad odjednom nigdje navijaca ferrarija i meklarena
@ edo07 - nije stvar ko za koga navija, recimo i moj buraz navija za Alonsa, ali on je navijao za Hakkinena prije, ali to je najmanji problem. Problem su ovi postovi kojim se pokušava umanjiti trostruka kruna Šampiona. A sad me izvinite, odo gledati Juventus.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stari navijači inače nemaju omiljenog vozača u ovom poretku, već timGenghis je napisao/la:A stari navijači inače navijaju za Alonsa ? Koji se dokazao 2005-e ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti sad kao star, a za Fetla navijašGenghis je napisao/la:Gdje su oni stariji fanovi F1 ? Okupila se neka djeca pričaju neke bajke, propade tema.
McLaren ofkors
, još iz vremena GOAT-a Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znam da ti navijaš za McLaren zato što je iz britanije, tako da se ne radi o tome, ali eto kad si navalio - ko mi je omiljena OSOBA u svijetu f1 ? Adrian Newey. Ali ja nikoga ne mrzim u F1, volim kada je Kimi pri vrhu, to mi je veoma drag vozač, iMassa mi je drag, Kobayashi je bio vrlo dobar prošle sezone, ali eto nije imao sponzora, te tako ti mogu nabrojati 70% vozača. Formula se gleda na drugi način, ja se divim prije svega tehnologiji, kao i primjeni različitih strategija i ne smeta mi kad neko ne voli Vettela, ali problem su postovi tipa " ovaj bi riješio prvenstvo u augustu" , pa riješio je i Vettel u augustu prije dvije godine, pa šta ??? Kome se ne sviđa ovaj sport, neka ga ne gleda, nije mu vjerovatno ni dorastao (ne mislim na tebe naravno).rio_Ferdy88 je napisao/la:McLaren ofkors, još iz vremena GOAT-a
PotpisGenghis je napisao/la:Znam da ti navijaš za McLaren zato što je iz britanije, tako da se ne radi o tome, ali eto kad si navalio - ko mi je omiljena OSOBA u svijetu f1 ? Adrian Newey. Ali ja nikoga ne mrzim u F1, volim kada je Kimi pri vrhu, to mi je veoma drag vozač, iMassa mi je drag, Kobayashi je bio vrlo dobar prošle sezone, ali eto nije imao sponzora, te tako ti mogu nabrojati 70% vozača. Formula se gleda na drugi način, ja se divim prije svega tehnologiji, kao i primjeni različitih strategija i ne smeta mi kad neko ne voli Vettela, ali problem su postovi tipa " ovaj bi riješio prvenstvo u augustu" , pa riješio je i Vettel u augustu prije dvije godine, pa šta ??? Kome se ne sviđa ovaj sport, neka ga ne gleda, nije mu vjerovatno ni dorastao (ne mislim na tebe naravno).rio_Ferdy88 je napisao/la:McLaren ofkors, još iz vremena GOAT-a
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Novi Fetlov bolid spreman za večerašnje kvale

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tacno tako.rio_Ferdy88 je napisao/la:Stari navijači inače nemaju omiljenog vozača u ovom poretku, već tim![]()
If you race for Ferrari then you can retire. Your life is complete.
[youtube][/youtube]
Opet se susrecemo @Ferdy88, a na suprotnim stranama, kao i obicno.
- majestic24
- Kontakt:
Meni ovo prilicno fali u formuli 1.Genghis je napisao/la:Znam da ti navijaš za McLaren zato što je iz britanije, tako da se ne radi o tome, ali eto kad si navalio - ko mi je omiljena OSOBA u svijetu f1 ? Adrian Newey. Ali ja nikoga ne mrzim u F1, volim kada je Kimi pri vrhu, to mi je veoma drag vozač, iMassa mi je drag, Kobayashi je bio vrlo dobar prošle sezone, ali eto nije imao sponzora, te tako ti mogu nabrojati 70% vozača. Formula se gleda na drugi način, ja se divim prije svega tehnologiji, kao i primjeni različitih strategija i ne smeta mi kad neko ne voli Vettela, ali problem su postovi tipa " ovaj bi riješio prvenstvo u augustu" , pa riješio je i Vettel u augustu prije dvije godine, pa šta ??? Kome se ne sviđa ovaj sport, neka ga ne gleda, nije mu vjerovatno ni dorastao (ne mislim na tebe naravno).rio_Ferdy88 je napisao/la:McLaren ofkors, još iz vremena GOAT-a
Nema vise neke strategije. Jedino je pitanje kad koje gume odabrati
Eh da su ona vremena kad se nadolijevalo gorivo...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako bude kakvih linkova za kvalifikacije, stavite. Hvala 
Kakvom konekcijom raspolažeš ?NYKnicks Fan je napisao/la:Ako bude kakvih linkova za kvalifikacije, stavite. Hvala
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ADSLGenghis je napisao/la:Kakvom konekcijom raspolažeš ?NYKnicks Fan je napisao/la:Ako bude kakvih linkova za kvalifikacije, stavite. Hvala
Pretpostavljam neki od BHTelecomovih paketa.NYKnicks Fan je napisao/la:ADSLGenghis je napisao/la:Kakvom konekcijom raspolažeš ?NYKnicks Fan je napisao/la:Ako bude kakvih linkova za kvalifikacije, stavite. Hvala
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tom linku će se pojaviti mnoštvo streaminga 1 sat prije početka kvalifikacija. Tebe interesuje onaj od 1750 kbps za znakom SKY-a - dakle slika ko mlijeko, komentatori savršeni.Taj streaming se radi preko programa ACEstream, ako ga nemaš instalisanog, trebaš to odraditi što prije, iako ti za taj postupak treba cca 2 minute. To je najbolji program iz dva razloga: 1. Nema reklama (pop-up) 2. Streaming ne može biti ukinut kao recimo sopcastovi streaminzi zbog copyrighta.
Isto tako bi preporučio da se priključiš minimalno 30 minuta prije početka - kao prvo SKY radi odlične analize, tako da je dobro pogledati, a uz to treba dodati da u slučaju prekoračenja kapaciteta prednost uvijek imaju korisnici koji su se priključili ranije.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Skinem znaci ACEstream, instaliram, i onda odem na ovaj gore link, pokrenem i to je to? 
Na tom gore linku će se pojaviti 20ak različitih streaminga, ali pored svakog će se nalaziti ime providera streama, znak kanala na kojem se prenosi, kvalitet slike kao i dugme na koje klikneš - tj. koje te spaja sa streamingom. Tvoje je da instališeš acestream, a kada klikneš na taj link unutar ovog linka - on će automatski otvoriti ACEstream i učitati stream. U svakom slučaju ti instaliraj ace, a ja ću svakako biti tu za svaki slučaj da detaljnije objasnim, iako sam siguran da ćeš sam skontati "bit bitka" kada se pojave streaminzi, a to je za nekih 40ak minuta.NYKnicks Fan je napisao/la:Skinem znaci ACEstream, instaliram, i onda odem na ovaj gore link, pokrenem i to je to?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili jednostavno pogledaš na Sportklubu
Odnosno sa Dreamom na SkySports F1 HD
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kurcenje level over 9000rio_Ferdy88 je napisao/la:Ili jednostavno pogledaš na Sportklubu![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.