FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2013, 20:25

Van Buyten umjesto Robben, seriously Yupp :roll:

Opet velikih problema Bayern ima u prekidima, radi njih smo lani izgubili LP-a.

+20 opet, ako se ne varam još samo 7 bodova aBd do titule (zvanično).

Slijedi pauza radi reprezentativnih utakmica, pa onda domaća utakmica protiv katastrofalnog HSV-a za kojeg neće igrati Beister. Očekujem tu petardu ;)

Edit:
Šta ima slaviti, ovo je 7:1 a ne neka ozbiljna ekipa. Benfica ih je rastavila na prosta faktore. Jedina ozbiljna ekipa trenutno u Bundesligi za Bayern je Dortmund, ostali kasne dosta. Kad se samo sjetim poraza u Minhenu od Leverkusena, pa ne znaš koji je srećniji gol, lopta ide kraj gola 10 metara i pogodi Boatenga mislim i lopta uđe u gol :lol:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 mar 2013, 20:29

Prepustili njima igru u 2. poluvremenu . Uglavnom Bayern se ne zna branit, oK i ovi morali napadat ali ali ali...

Jupp ubacuje Pizzara - Gomez OK .. al brate Buyto umjesto Robbena, tipicno ono ajmo zadrzat rezon, i hvala Bogu dali smo ga nekako opet taj isto Buyto promjenio smjer lopti ccc :P

Sta reci jos osim, da je ovo preslikana skoro igra kada smo mi Apotekare docekali na AA :)

Ovako je Boa sam sebi dao nest slicno.. samo sto smo i tad bili bolji kao i sad :)

Zasluzeno, rekordi se nizu idemo dalje.. Et nekako smo primili gol i u gostima nakon dugo vremena hehe ali kad Bayo povede odmah pisi tamo 3 boda nema se tu sta kalkulisat ;)
FC Bayern !!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 mar 2013, 20:30

Bayern nije zasluzio pobjedu :!:
Drugo poluvrijeme Bayerna je bilo fuj, Leverkusen je vecinu vremena napadao a Bayern se branio. Neshvatljiv mi je onakav pad u igri u 2 poluvremenu. Alaba je bio dosta dobar u prvom dijelu bas kao i ostatak tima ali je u drugom pao i svaki napad Leverkusena je isao po njegovoj strani. Shaqiri mu u odbrani uopste nije pomagao, fali tu Ribery mnogo. Bastian na 10-ci ne moze igrati, samo mi nije jasno kako to u Bayernu nisu naucili iz Gaalovih eksperimenata.
Leverkusen gubi jos jednu utakmicu na gotovo identican nacin kao protiv Dortmunda. Mogu samo reci da ce dobro doci ova reprezentativna pauza. Barem se ostvarila rekordna 12 pobjeda u gostima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 mar 2013, 20:31

Samo da se zna.. da juventini spijuniraju :D
Max Allegri

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2013, 20:33

Leverkusen - Borussia Dortmund 2-3 - Apotekari stigli do izjednacenja da bi utakmicu izgubili greskom Wollscheida.

Leverkusen - FC Bayern 1-2 - ponovo stigli do izjednacenja da bi utakmicu izgubili greskom Wollscheida.

Naredni protvnik BVB-a na domacem terenu je bio HSV koji je slavio sa 4-1, a protvnik Bayerna u narednom kolu je takodjer HSV. :D :D :D :D
Da sam na Vasem mjestu sada bih se zabrinuo, ali nas trenerski genije ce se podruditi da dodjete do lagane pobjede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2013, 20:34

Dobri smo mi kakvih ima. 8-)

Jedna sasvim dobra utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme, kada smo L'kusen rastavili na djelice, prakticki im nedozvolivsi udarac prema golu. Kasnije je bilo malo problema dok nismo kapitulirali, ali onda ponovo nesto jaci atak prema domacinima i pobjedonosni gol.
Gomez u stilu Falcaoa zabija, sjajno se snasao. 8-)

Jupp je malo zas.r'o sa branjenjem gola. Puno puta mu se obilo o glavu to povlacenje. Finale protiv Chelsea, neku noc protiv Arsenala i evo danas je malo falilo da se zijani.
4 gorostasa u ekipi i niko nije u stanju da skoci. :?

Shaqiri egzibicionista, uz Schweinija najbolji pojedinac danas.

Treba reci da je Robben dobrano izgubio kvalitet prema naprijed ali je prema nazad strasan, puno znaci ono njegovo konstantno trcanje i vracanje na vlastitu polovinu. Ako nema neke koristi prema protivnickom golu, barem ima prema svom, sasvim dovoljno. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 mar 2013, 20:34

Bitna je pobjeda nakog onog soka u LP,pobjedi se ne gleda u zube,cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2013, 20:35

Drugo pol dosta slabije.Kad se sve uzme u obzir zasluženo smo uzeli 3 boda imali smo mnogo zrelije šanse.Salatara je sve bliže i bliže. :mrgreen:

Nedopustivo je da smo Leverkusen počastili sa 15 kornera. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 mar 2013, 20:38

Saurman je napisao/la:Drugo pol dosta slabije.Kad se sve uzme u obzir zasluženo smo uzeli 3 boda imali smo mnogo zrelije šanse.Salatara je sve bliže i bliže. :mrgreen:

E bas to, i onda se mi cudimo i pitamo, kako opet gol iz prekida? kako nece brate mili 20 kornera im das, ko da Svajniju das 2 slobodnjaka, jedan ide sto posto 8-) :D :D
FC Bayern !!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2013, 20:39

Bodovi uzeti na samom kraju utakmice, mada smo ovo trebali rijesiti vec u prvom poluvremenu. Momci su opet odigrali sjajno, a Robben je opet "odskakao". Sebican u par navrata i neko mu konacno mora reci da je fudbal timska igra. Nisam mogao ni sanjati da Gomez moze onako nesto izvesti, ali nas je Mario sve iznenadio. U drugom poluvremenu smo malo zastali i branili se, ali na kraju ipak pobijedili. Shaqiri i Alaba su slabo drzali svoju stranu, prije svega jer je Xerdan igrao samo prema naprijed, a Alaba je nazad morao sve sam. Donekle mu se to moze oprostiti jer jer prema naprijed odigrao odlicno. Ribery odbranu odradi mnogo bolje i ne sumnjam da cemo opet gledati sjajni Bayern kada se on vrati. Danas su falili Lahm, Mandzo, Ribery, Muller i Kroos tako da se moze reci da smo igrali sa izmijesanim sastavom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 16 mar 2013, 20:40

BavaracZenica je napisao/la:Prepustili njima igru u 2. poluvremenu . Uglavnom Bayern se ne zna branit, oK i ovi morali napadat ali ali ali...

Jupp ubacuje Pizzara - Gomez OK .. al brate Buyto umjesto Robbena,
Jupp nesto eksperimentise :shock:
Ja mislim da ih nije Leverkusen strpao u odbranu, nego da je to sama volja Juppa. Neke izmjene dosta cudne.

Tesko nam se zabija gol iz igre ali prelako nakon kornera, i to malo zabrinjava, pogotovo sto te kornere i ne izvodimo dobro. Opet treba biti zadovoljan, jer porazen je protivnik koji nam je znao dosta problema napraviti zadnjih utakmica

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2013, 20:47

Ono sto je vrijedno pomena je da smo nakon 5 godina dosli do pobjede u Leverkusenu, skinut je i taj maler.
Rekordi se nizu, samo me strah za ovaj rekord sto se tice primljenih golova, ako ovako nastavimo ne pise se dobro. :mrgreen:
Naredno kolo bi mogli postati zvanicno prvaci Bundeske, naravno ukoliko BvB kiksa u Stuttgartu a mi dobijemo HSV, sto nije nemoguce.

To bi vjerujem bila najranije osvojena titula u historiji Njemackog nogometa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 16 mar 2013, 20:50

Kakva će zvijer da bude Šaćiri,pa svaki drugi pas je petom. :D I šteta što je Leverkuzen izjednačio,u suprotnom bi ušao i Hojbjerg.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2013, 20:53

Udaraju istu koku a vidi ih, ko braca. :lol:

slika

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 16 mar 2013, 20:56

samo kako ona onakva naisla na ovu dvojicu da tak oakzem lijepih momaka :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2013, 20:58

nate je napisao/la:samo kako ona onakva naisla na ovu dvojicu da tak oakzem lijepih momaka :lol: :lol:
Ne ebu momci, nego novci. :lol:

slika
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 16 mar 2013, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 mar 2013, 20:59

Omerbavarac je napisao/la:Udaraju istu koku a vidi ih, ko braca. :lol:

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 16 mar 2013, 21:28

Dosao sam da trazim dozvolu od bogova i batina, starosedelaca ovog foruma GERONIMA, Effe-a i ostalih, da napisem moje skromno misljenje povodom zreba za cetvrtfinale Lige sampiona. Osetio sam iznimnu potrebu da to uradim, potrudicu se da ga sazmem koliko god je to moguce, kako ne bih zauzeo citavu stranu.
To sto bih ja izneo u tom tekstu se ne tice samo voljenog nam Bajerna, vec dotice i neke druge teme, kao i druge klubove. Nekako je vise predvidjeno za podforum "liga sampiona" ali, bojim se da kad bih to tamo napisao, verovatno bih dobio dozivotni ban i embargo na sve sto ima ekstenziju "BA" , s obzirom da je taj podforum pod jurisdikcijom drugih moderatora. Racunam, ovde me znaju ljudi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 mar 2013, 21:41

Bilall je napisao/la: Tesko nam se zabija gol iz igre ali prelako nakon kornera, i to malo zabrinjava, pogotovo sto te kornere i ne izvodimo dobro. Opet treba biti zadovoljan, jer porazen je protivnik koji nam je znao dosta problema napraviti zadnjih utakmica
Ja mislim da smo od 11 primljenih golova 5 dobili iz prekida.
Omerbavarac je napisao/la: Jedna sasvim dobra utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme, kada smo L'kusen rastavili na djelice, prakticki im nedozvolivsi udarac prema golu.
Ma našim igračima je psiha otišla u neku stvar. Odlepršali su oni visoko (i toga su svi svjesni, valjda i Jupko pa nešto poradi na tome) što je u neku ruku sasvim normalno, s obzirom na veliku prednost i dominaciju.
Treba to spustiti na vrijeme (dobro, liga je naša) da bi se u ostalim takmičenjima izvukao maksimum.

Kada nismo kompletni, odmah vadiona. Kada se ukrcaju rezervisti, ma nisu uigrani, nemaju špilpraksis.
Treba naći sredinu i to na vrijeme.

Kakvo rastavljanje na djeliće, više je to kukavičko postavljena igra od dua saša/semi.

Farinelli, izvoli druže (gdje god hoćeš).
Vom Jäger zum Gejagten

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 mar 2013, 22:50

Saurman je napisao/la:Drugo pol dosta slabije.Kad se sve uzme u obzir zasluženo smo uzeli 3 boda imali smo mnogo zrelije šanse.Salatara je sve bliže i bliže. :mrgreen:

Slazem se.Tu sam se bas nazivcirao i kad je bio gol nisam bio iznenađen.Stvarno se ne sjecam kad je protiv nas netko ima toliko kornera :?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.