Hvala, sad je reprezentativna pauza pa će nas valjda oni obradovati bar.The Maniacs '87 je napisao/la:komšije no sikiriki
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moj duboki naklon za odrađeno gostovanje danas. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sta ima papak......muXmania je napisao/la:Kakve su pitice jadovi, hronicni gubitnici, u skladu s historijom neda bog, necete biti sampioni vise nikad!!!
Sent from my SoftwinerEvb using Tapatalk 2
Zabrinjava cinjenica da nam je fudbal svake godine sve gori i gori.
stvarno si mi nejasasn vjeruj mi nije provokacija na momente djeluješ ono OK a na momente kao da is ogradu preskako znaš već ne kontam te.KrajPrice je napisao/la:Zabrinjava cinjenica da nam je fudbal svake godine sve gori i gori.

evo ovaj post kao da sam ja pisao
Sarajevo ljubavi moja!
- vidovitadjemila
Hajde da pogodim koji je sljedeći klub Dragana Jovića. 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Sto su se ove curice strumfovske nalozile.....Vidit cemo se na grbavici.Do tada tipkajte kad mozete.
Svinjarija.vidovitadjemila je napisao/la:Hajde da pogodim koji je sljedeći klub Dragana Jovića.
Uvjek sam govorio da je radovanje tudjoj nesreci najveci licni poraz koji covjek sebi moze priustiti pa tako i sada mislim,niti se radujem ovom vasem danasnjem rezultatu(uvjek su me interesovali samo rezultati moga kluba) niti cu vam sjedati na muku.Najveci problem velikog broja vasih i nasih navijaca kao i mnogih igraca i ostalih u nasim klubovima je umisljenost,euforija i sto se nema objektivnosti i realnosti.Mene licno ne boli poraz koliko me boli nezalaganje,bezvoljnost i ne postovanje dresa od strane igraca,mogu shvatiti da igrac nema kvalitet i neko znanje ali neka se bori i ozniji guzove pa im onda niko nista nece zamjeriti,ali masa njih samim dolaskom u Zelju ili Sarajevo misle da su neke vedete i da pobjede dolaze same od sebe.Najbolja moguca stvar za Zelju i Sarajevo bi bila da sto vise jacaju svoje omladinske skole,objektivno samo tako mozemo ocekivati neka bolja vremena i jace iskorake i uspjehe u buducnosti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Mislim da nije , neće on u Želju !!KrajPrice je napisao/la:Svinjarija.vidovitadjemila je napisao/la:Hajde da pogodim koji je sljedeći klub Dragana Jovića.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ima li negdje snimak kakav?
Sta ti smeta ovo svinjarija,nekako mi logicno.acovic1 je napisao/la:Mislim da nije , neće on u Želju !!KrajPrice je napisao/la:Svinjarija.vidovitadjemila je napisao/la:Hajde da pogodim koji je sljedeći klub Dragana Jovića.![]()
![]()
![]()
Ostavi ti zelju,imamo mi svoje legende za razliku od vas,vase je sve velezovo.
- champions1921
Mozes ti segu tjerati ali cinjenica je da si prepoznao svoj klub i svojim postom ga nazvao tako u neku rukuacovic1 je napisao/la:Mislim da nije , neće on u Želju !!KrajPrice je napisao/la:Svinjarija.vidovitadjemila je napisao/la:Hajde da pogodim koji je sljedeći klub Dragana Jovića.![]()
![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
Najbolja moguca stvar za Zelju i Sarajevo bi bila da sto vise jacaju svoje omladinske skole,objektivno samo tako mozemo ocekivati neka bolja vremena i jace iskorake i uspjehe u buducnosti.
Da bi bila bolja vremena, treba jaka infrastruktura ali nažalost nijedno rukovodstvo neće da otvori ovu temu. Realno izgradnja kamp centra je zajednički interes oba kluba i u ova kokuzna vremena jedino zajednički mogu pokrenuti priču o izgradnji (normalno uz pomoć Kantona,općina,Uefe,...) istog.
Da bi bila bolja vremena, treba jaka infrastruktura ali nažalost nijedno rukovodstvo neće da otvori ovu temu. Realno izgradnja kamp centra je zajednički interes oba kluba i u ova kokuzna vremena jedino zajednički mogu pokrenuti priču o izgradnji (normalno uz pomoć Kantona,općina,Uefe,...) istog.
Mislim da nije , neće on u Želju !!
[/quote]
Sta ti smeta ovo svinjarija,nekako mi logicno.
Ostavi ti zelju,imamo mi svoje legende za razliku od vas,vase je sve velezovo.[/quote]
Sve što je veležovo slobodno neka ograde.

Sta ti smeta ovo svinjarija,nekako mi logicno.
Ostavi ti zelju,imamo mi svoje legende za razliku od vas,vase je sve velezovo.[/quote]
Sve što je veležovo slobodno neka ograde.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bracu gumenog za trenera 

MIRZA VRATI SE!!!
odmah iza ZELJEemir18 je napisao/la:Uvijek bila...hilmo je napisao/la:Kao i do sad.....emir18 je napisao/la:Ako se Husref vrati sprema se dominacija!![]()
![]()
![]()
![]()
Skromnost je vrlina!!
Opet ponavljam netreba niko svana dovoditi samo legende kluba mogu ovaj klub odvesti na pravi put,
jos kad bi Hadžibegić preuzeo kakvu funckiju i unjeo sta para od Francuza dje bi nam kraj bio.
To i jeste tuga jarane sto klubovi nemaju podrsku zajednice,ulaganju jesu skupa ali na kraju ce to donijeti dohodak od kojeg ce i sira zajednica imati veliku korist.Ali to nije cilj jer kod nas sve svelo da ako nema tala za pojedinca onda pada sve u vodu i nista od toga.Nije to samo u fudbalu nego i u svim ostalim segmentima drustva,evo na primjer jedno poredjenje koje nema veze sa ovom temom,deset dana se prica o direktoru opste bolnice,isto se pisalo kada je bio u pitanju klinicki centar a niko ne pise o tome sto nam u tim istim bolnicama godinama djeca umiru od teskih bolesti jer te iste bolnice rade u uslovima iz 19 vijeka i nemaju aparate da dijagnostiraju bolesti na vrijeme,tako je i fudbalu,svi hocemo uspjeh a djeca nam treniraju u gorim uslovima od neadertalaca.Suarez46 je napisao/la:Najbolja moguca stvar za Zelju i Sarajevo bi bila da sto vise jacaju svoje omladinske skole,objektivno samo tako mozemo ocekivati neka bolja vremena i jace iskorake i uspjehe u buducnosti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Stvoris haman igraca i njemu kvazi manadzer obeca kule i gradove i zavrsi u Poljskoj, Ceskoj, Azerbejdzanu, Kazahstanu itd.Suarez46 je napisao/la:Najbolja moguca stvar za Zelju i Sarajevo bi bila da sto vise jacaju svoje omladinske skole,objektivno samo tako mozemo ocekivati neka bolja vremena i jace iskorake i uspjehe u buducnosti.
Mi nemamo osnovnu infrastrukturu tj. puteve pa nam onda crtaju neke stadione malo da nas lazu jer nas dovoljno ne lazu izgleda.
Jedino sto moze spasiti bh fudbal je entuzijazam i volja pojedinaca. Pojedinaca poput strucnjaka koji su zaradili novac vani pa se zele posvetiti bh nogometu. Ili povratak kvalitetnih fudbalera koji vec pred kraj karijere zele da pomognu poput Trukovica, Beslije itd.
Ostalo sve je za nase uslove nemoguce.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HZbec, laznokrilo, NeSamSafetee, PeppermintSA, ubipara, Velaxsa i 46 gostiju.