znaš da ja nisam taj ali dobro nadam se hvala Bogu da radiš svoj posao nikad u tebe sumnjao nisam aco mada počesto i ne mislimo isto naprotiv ali poštenje je na našoj i na tvojoj i na mojoj strani a mnogima če ovo na nos skočiti možda sutra ili prekosutra ali skočit če. Hvala aco na svemu.aleksandar_veliki je napisao/la:Sekac, mnogi su banovani danas nakon upozorenja, samo sto ne obavjestavam raju. Polako druze, samo nek nema poganluka onog klasicnog. Vidis, kako nam lijepo ide. Kazem ti, danas ovdje, a sutra tamosekac je napisao/la:Je li aco pretjerujem a kad naši na njihovoj temi nešto rade popiju ban a oni nama pjevaju pišu nam da smo kerovi dobro opet pretjerujem nismo kerovi nego majmuni izgleda pa nas svako može **** i ispada zanimljivo možda sad i ban popijem ali zaboli me da znaš kad si ih upozorio zašto pustiš da se divlja je li tema fk srajevo ili pljuvanje manijaka po nama i našem klubualeksandar_veliki je napisao/la:Sekac je veliki gospodin, samo fakat nekad pretjeruje. Evo, upravo sam gledao temu i doista je zanimljovo. Nema poganluka, normalna zdrava zaje.... Ko zna, kako Zeljo igra, mozda bi sutra i na njihov temi moglo biti svakakvih klipova
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 mar 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I da Irfan nema vise utjecaj u klubu? Pa ciji su ovi igraci? Pola ih je Irfan doveo, Melunovic,Haurdic,Osmanagic...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ovako sam iz glave naveo ne da mi se razmisljat, ali ima 90% ekipe zato.aleksandar_veliki je napisao/la:Nema Osmanagić veze s Irfanom, vjeruj drugu, mozda je zato i bio na tankom leduSarajlijc@ je napisao/la:I da Irfan nema vise utjecaj u klubu? Pa ciji su ovi igraci? Pola ih je Irfan doveo, Melunovic,Haurdic,Osmanagic...
Nemoj molim te vise, Osmanagic nema veze sa Irfanom ama bas nikakve niti ga je on doveo. Nije tesko provjeriti ko zastupa Amera tako ... doduse po nekima je i Haskic bio Irfanov igrac pa je sve moguce ...Sarajlijc@ je napisao/la:I da Irfan nema vise utjecaj u klubu? Pa ciji su ovi igraci? Pola ih je Irfan doveo, Melunovic,Haurdic,Osmanagic...
Svi ti koje ste spominjali da su Irfanovi igraci su prosli kroz klub i nogirani bili od Diatte do Krpica !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo trenera ovaj je bolji od jovića
Evo trenera ovaj je bolji od jovića
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 mar 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Evo sad realno ja se ne sjecam utakmice pod Jovicem da smo nekoga izdominirali. Da smo ih ubili nekim akcijama. On nije akcije uigro odkad je tu. Pa mi smo sve protivnike koji su se branili dobijali tako sto smo im zabili prvi gol veoma sretno ili iz nekog prekida. On je qrcina od trenera kojem je jedan Sunjevaric nezamjenjiv igrac u sredini terena a lik blago retardiran.
Sve sto je ikad uradio je bilo famozna 4-3-3 formacija i igra po krilima ko da imamo 'ebenog Jan Kollera u napadu, a godinu dana forsira Suljica po desnoj koji nema kuveta da dobaci do sesnaesterca a kamoli do peterca. Levski nije on dobio vec Said. Pa protiv Zete on 90 minuta igra samo sa Hadzicem u napadu i nista ne mijenja, u utakmici u kojoj je vodio 2:1 iz prve utakmice i napada u drugoj i primamo go iz kontre 2 na 1
. Primi 4 gola od ribara s Malte.
Kome taj dodje ko trener oho mu se
Sve sto je ikad uradio je bilo famozna 4-3-3 formacija i igra po krilima ko da imamo 'ebenog Jan Kollera u napadu, a godinu dana forsira Suljica po desnoj koji nema kuveta da dobaci do sesnaesterca a kamoli do peterca. Levski nije on dobio vec Said. Pa protiv Zete on 90 minuta igra samo sa Hadzicem u napadu i nista ne mijenja, u utakmici u kojoj je vodio 2:1 iz prve utakmice i napada u drugoj i primamo go iz kontre 2 na 1
Kome taj dodje ko trener oho mu se
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ko ce biti novi trener zivo me libo iz razloga sto se nista drasticno nece promjeniti.Zasto?Ono sto sam 100 x napisao,mjenjanje 10 igraca i dovodjenje 10 novih u sred sezone ne donosi nista dobro. Po meni nije do jovica vec upravo zbog ove politike.Ako su se morale uzeti pare prodajom igraca da bi se stabilizovao klub to je OK za mene,ali nemojmo pricati o titulama vec o stabilizaciji kluba.Titulu svi obecavaju svake godine,svaka uprava,svaki novi trener.
To je za mene udar na inteligenciju.
Ako ce vec neko novi doci po meni je Husref najbolje rjesenje...
To je za mene udar na inteligenciju.
Ako ce vec neko novi doci po meni je Husref najbolje rjesenje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidis Diatti nije Irfan menadzer.LFC1892 je napisao/la:Nemoj molim te vise, Osmanagic nema veze sa Irfanom ama bas nikakve niti ga je on doveo. Nije tesko provjeriti ko zastupa Amera tako ... doduse po nekima je i Haskic bio Irfanov igrac pa je sve moguce ...Sarajlijc@ je napisao/la:I da Irfan nema vise utjecaj u klubu? Pa ciji su ovi igraci? Pola ih je Irfan doveo, Melunovic,Haurdic,Osmanagic...
Svi ti koje ste spominjali da su Irfanovi igraci su prosli kroz klub i nogirani bili od Diatte do Krpica !
Za Osmanagica sam bezveze naveo primjer, Irfan je doveo i kvalitetnih igraca ne kazem ja, samo njemu Sarajevo sluzi za pranje novca izgleda. Mozda nije do Irfana bilo ali jeste do Jovica i njemu je Irfan birao igracki kadar, to je meni smetalo sto je on picka od trenera nikakav autoriter pa njega na treningu niko ne slusa bolan
Pa procitaj malo bolje sta sam napisao za Diattu, za njega ste lupali kao i za mnoge da je Irfanov igrac a lik nogiran kao i svi ostali od Zrnanovica, Haskica (na ovo se moram nasmijati, jer lik kaparisan za vrijeme ere Blekica) Krpica, Ademovica itd.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako god, sa ovim kadrom se moze dosta pa ciji god igraci bili. Samo nam treba trener ne alkoholicar i picka od covjeka kojem igraci J*** mater, haj stisni bolan pa ovako odigraj pod Husrefovom palicom, pa joj kako bi se samari djelili, a i treba tako da bude.LFC1892 je napisao/la:Pa procitaj malo bolje sta sam napisao za Diattu, za njega ste lupali kao i za mnoge da je Irfanov igrac a lik nogiran kao i svi ostali od Zrnanovica, Haskica (na ovo se moram nasmijati, jer lik kaparisan za vrijeme ere Blekica) Krpica, Ademovica itd.
Reci da se salis, gdje su se ti samari prije pucali, to je najveca ubleha koja prati Hurefa kao trenera. Od kada ti pratis FKS iskreno jer izgleda zaboravio si neke stvari pod palicom Husrefa koje nisu nista bolje od Draganovi.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako god, sa ovim kadrom se moze dosta pa ciji god igraci bili. Samo nam treba trener ne alkoholicar i picka od covjeka kojem igraci J*** mater, haj stisni bolan pa ovako odigraj pod Husrefovom palicom, pa joj kako bi se samari djelili, a i treba tako da bude.LFC1892 je napisao/la:Pa procitaj malo bolje sta sam napisao za Diattu, za njega ste lupali kao i za mnoge da je Irfanov igrac a lik nogiran kao i svi ostali od Zrnanovica, Haskica (na ovo se moram nasmijati, jer lik kaparisan za vrijeme ere Blekica) Krpica, Ademovica itd.
P.S. Jos jednom kazem da je imao i 3 puta jace ekipe od ove danas pa je jedva evropu izborio.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda i nije dijelio ali je bio AUTORITET! Ako si ikad trenirao neki sport znas sta znaci kad ti je vodja autoritet, a ne neko koga svi mogu zajebavati.
A konkretno koje stvari? Husref je bio zajeban od ljudi iz kluba i u par navrata od igraca jer nekome nije bio po volji!
A konkretno koje stvari? Husref je bio zajeban od ljudi iz kluba i u par navrata od igraca jer nekome nije bio po volji!
E ako ti mislis da ovim igracima neko moze biti autoritet onda se gadno varas 
Upravo si ti naveo gore "u par navrata zajeban od igraca" o tome se i radi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto ne bi moglo? Nije se ni pokusalo da im neko bude autoritetLFC1892 je napisao/la:E ako ti mislis da ovim igracima neko moze biti autoritet onda se gadno varas
I tu si se prevario i ako ces pisati napamet preskoci me molim te. Mirza Varesanovic je to imao(mnoga pravila su se postovala od izlazaka pa nadalje ), al je on imao problem sto je okrenuo navijace protiv sebeSarajlijc@ je napisao/la:Sto ne bi moglo? Nije se ni pokusalo da im neko bude autoritetLFC1892 je napisao/la:E ako ti mislis da ovim igracima neko moze biti autoritet onda se gadno varas
Evo ja ti garantujem da veceras pola nasi sjedi negdje i pije, ne razmisljaju o danasnjoj utakmicu, ne bi im prvi put bilo !
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 16 mar 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko mu je kriv? Sam je usrao stvar. Uostalom Mirza nije ove igrace predvodio.
Koja je razlika izmedju ovi Draganovi i oni Mirzini ? I jedni i drugi su imali obraza uci u raspravu sa navijacima poslije sramno izgubljeni utakmica i porazavajuceg odnosa prema dresu ? Radnik Bjelinja i kraj utakmice sve je rekao !Sarajlijc@ je napisao/la:Ko mu je kriv? Sam je usrao stvar. Uostalom Mirza nije ove igrace predvodio.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bogalji i jedni i drugi.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena1 i 15 gostiju.