Upravo u njima i lezi problem ne u trenerima, jer ti hadalji su vecinu trenera znali bojkotovati tako da je po meni sva krivica na njima i njihovom odnosu.Sarajlijc@ je napisao/la:Bogalji i jedni i drugi.
Budi mi pozdravljen
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo u njima i lezi problem ne u trenerima, jer ti hadalji su vecinu trenera znali bojkotovati tako da je po meni sva krivica na njima i njihovom odnosu.Sarajlijc@ je napisao/la:Bogalji i jedni i drugi.
Kakvu je fudbalsku karijeru imao ovaj po tebi velikan, posto je to veliki minus po tebi za trenera kad iza sebe nema neku fudbalsku proslost kao igracrimaa je napisao/la:Ma ljudi nama treba neko ko ce im pokazati tj. neko ko je bio igrac i ko to zna, a ne ovaj gremlin JOvic, koji nikad nije lopte dotakao, vec sam pisao prije o tome, po mom misljenju Sliskovicu bi bio pravi izbor, covjek bio igrac svjetske klase, a i kao trerer nije los, za jovica murinjo , zna pokazati i nauciti igraca , a to nam treba al bas, sad ce se naci neki i pisat on mene nesto potpatio da pisem il ja mu menadzer i takve gluposti, ja samo znam da bi on bio bolja opcija i od Husrefa, po meni njegovo je isfurano i prevazidjeno, eto imao je u Olimpiku priliku 2 puta pa sta je napravio sa skoro najboljim igracima, apsolutno nista......
Nisam te skontao , na koga mislis na Sliskovica jel , majstore jel se zezas , ukucaj njegovo ime pa vidi malo bolje, nisam rekao za Husrefa da nije bio igrac, vec Jovic a ti me ispravi.LFC1892 je napisao/la:Kakvu je fudbalsku karijeru imao ovaj po tebi velikan, posto je to veliki minus po tebi za trenera kad iza sebe nema neku fudbalsku proslost kao igracrimaa je napisao/la:Ma ljudi nama treba neko ko ce im pokazati tj. neko ko je bio igrac i ko to zna, a ne ovaj gremlin JOvic, koji nikad nije lopte dotakao, vec sam pisao prije o tome, po mom misljenju Sliskovicu bi bio pravi izbor, covjek bio igrac svjetske klase, a i kao trerer nije los, za jovica murinjo , zna pokazati i nauciti igraca , a to nam treba al bas, sad ce se naci neki i pisat on mene nesto potpatio da pisem il ja mu menadzer i takve gluposti, ja samo znam da bi on bio bolja opcija i od Husrefa, po meni njegovo je isfurano i prevazidjeno, eto imao je u Olimpiku priliku 2 puta pa sta je napravio sa skoro najboljim igracima, apsolutno nista......
Ne mislim na Murinja i o njegovoj igrackoj karijeri !rimaa je napisao/la:Nisam te skontao , na koga mislis na Sliskovica jel , majstore jel se zezas , ukucaj njegovo ime pa vidi malo bolje, nisam rekao za Husrefa da nije bio igrac, vec Jovic a ti me ispravi.LFC1892 je napisao/la:Kakvu je fudbalsku karijeru imao ovaj po tebi velikan, posto je to veliki minus po tebi za trenera kad iza sebe nema neku fudbalsku proslost kao igracrimaa je napisao/la:Ma ljudi nama treba neko ko ce im pokazati tj. neko ko je bio igrac i ko to zna, a ne ovaj gremlin JOvic, koji nikad nije lopte dotakao, vec sam pisao prije o tome, po mom misljenju Sliskovicu bi bio pravi izbor, covjek bio igrac svjetske klase, a i kao trerer nije los, za jovica murinjo , zna pokazati i nauciti igraca , a to nam treba al bas, sad ce se naci neki i pisat on mene nesto potpatio da pisem il ja mu menadzer i takve gluposti, ja samo znam da bi on bio bolja opcija i od Husrefa, po meni njegovo je isfurano i prevazidjeno, eto imao je u Olimpiku priliku 2 puta pa sta je napravio sa skoro najboljim igracima, apsolutno nista......
Spominje se IbrakovicSuarez46 je napisao/la:Hoće li biti još nekih trenerskih imena osim Husrefa ?
Mogao bi vama Ibrak doć za trenera..Sarajlijc@ je napisao/la:Spominje se IbrakovicSuarez46 je napisao/la:Hoće li biti još nekih trenerskih imena osim Husrefa ?![]()
Ma nisu dobri a svaki dan se zajedno "gute" po Srebreniku..aleksandar_veliki je napisao/la:Pa, kad sve znas onda bi treba znati i da je Husara od Nedze dobijo lovu za Brzog i da od tada nisu bas dobri :)Ali, nije to tema, pa necemo. Uglavnom, Ibrakovic nije opcija, tako da suplje nema potrebe ovdje prosipati.Brcko87 je napisao/la:Drug moj ti nemaš ni sekunde tačne informacije..Nemoj se uvrijedit,ja sam skoro vidio tog Husaru i Ibraka kako zajedno ispijalju kafe po Srebreniku..to često rade..i mogu ti potvrdit svi koji zive u Srebreniku..aa to za Brzog..njemu je Nedzo Sandzaklija mender,isto zivi u Srebreniku..a on i Husara ko jedan čovjek..Zajedno bili vodili Gradinu i radili to sto su radili..
Oovo sto Brcko87 pise niej suplja,pazite se tog likaaleksandar_veliki je napisao/la:Pa, kad sve znas onda bi treba znati i da je Husara od Nedze dobijo lovu za Brzog i da od tada nisu bas dobri :)Ali, nije to tema, pa necemo. Uglavnom, Ibrakovic nije opcija, tako da suplje nema potrebe ovdje prosipati.Brcko87 je napisao/la:Drug moj ti nemaš ni sekunde tačne informacije..Nemoj se uvrijedit,ja sam skoro vidio tog Husaru i Ibraka kako zajedno ispijalju kafe po Srebreniku..to često rade..i mogu ti potvrdit svi koji zive u Srebreniku..aa to za Brzog..njemu je Nedzo Sandzaklija mender,isto zivi u Srebreniku..a on i Husara ko jedan čovjek..Zajedno bili vodili Gradinu i radili to sto su radili..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.