e ovako ce u zenici portugalce
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
NoName je napisao/la:Nisam mogao prije niti da pogledam forum od silne tuge i ni do sada nisam došao sebi. Nevjerovatno.
Mislim da smo se sinoć oprostili od SP sa time što nismo postigli gol kao i sa žutim kartonima Spahića i Rahimića. Silno bih volio da griješim.
Sjajna utakmica, naši su pokazali klasu, lopta nije htjela u go ali smo i sami krivi što smo im u dobrom dijelu utakmice pustili da igraju kako oni hoće.
rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
Kakvu muziku su pustali ?rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
tesko da ce tebe neko ovdje razumjeti, ova nova generacija je vecinom nogomet igrala samo na igricamaNoName je napisao/la:Da, zaboravio sam da po prvi put tupavo opsujem na forumu:
YEBEM SVE NA KAMARU SVIMA KOJI SERU PO MISIMOVIĆU.
Idioti glupi, formacija sa kojom smo igrali je bila 5-3-2. U sredini, od tri naša igrača, 2 su bila Rahimić i Muratović i to odmah piši kao formaciju 7-1-2. S kim će igrati? I normalno je da su onda uvijek 2 ili tri cigana bila na njemu i mi još nešto očekujemo od njega? Majmuni, protiv igrača koji je mozak ove reprezentacije više nikad ni slova i kad se spomene njegovo ime ima da ustanete i stojite 2 minute, dabil vam pichka materina!
nemoj se ti sekirat drug nije kriv misimovic kriv je ciro sto pored pjanica koji je u top formi drzi muratovica kojem je dusa izasla na nos za odigranih 80 i nesto minuta al ja volim sto smo kartonirani pa neka igraju mladzi i neka dokazu da znaju da igraju i 100% pobjeda je nasaNoName je napisao/la:Da, zaboravio sam da po prvi put tupavo opsujem na forumu:
Idioti glupi, formacija sa kojom smo igrali je bila 5-3-2. U sredini, od tri naša igrača, 2 su bila Rahimić i Muratović i to odmah piši kao formaciju 7-1-2. S kim će igrati? I normalno je da su onda uvijek 2 ili tri cigana bila na njemu i mi još nešto očekujemo od njega? Majmuni, protiv igrača koji je mozak ove reprezentacije više nikad ni slova i kad se spomene njegovo ime ima da ustanete i stojite 2 minute, dabil vam pichka materina!
ma pustali neke svoje rohanske ne znam ni ja kakve tacno...al su to radili sa namjerom da napali publiku da malo navijaju,cim smo mi bili malo glasnij od njih ovi odma puste mjuzu mislim WTFAeroPlus je napisao/la:Kakvu muziku su pustali ?rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
Ovo bih posebno izdvojio iz tvog posta.Imamo kompleks niže vrijednosti i morat ćemo ga se riješiti ako mislimo uspjeti.Treba se na Hrvate(što se tiče toga) ugledati i eto nam dobrih rezultata.Ja donekle i nisam zadovoljan s tim što smo 'samo' u baraž jer mogli smo u svakoj utakmici kvalifikacija do pobjede ali falilo je znanja(Ćirinog prije svega) i sreće(kao protiv Turske u Zenici) ali eto stali smo im i tako u kraj jer Turska je velesila u fudbalu(kad god se plasiraju na neko međunarodno takmičenje,stignu do kraja,malo im fali do titule).Španija jest krupan zalogaj ali prvu utakmicu smo nezasluženo izgubili čak smo mogli i do pobjede da je Džeko onaj jedan zicer pogodio a u Zenici smo izgubili jer smo se opustili,neozbiljno smo pristupili utakmici i obilo nam se o glavu.A sve smo to mogli riješiti u svoju korist.Mi jesmo mala zemlja i nisu nam baš naklonjeni ovi iz UEFA-e i FIFA-e ali zato imamo sjajne pojedince koji su jedni od boljih igrača u prvenstvima u kojim igraju i sigurno možemo to nadoknaditi ako se dobro oni uklope.Niko nije nepobjediv,niko nije toliko bolji da se mi zadovoljavamo pokušajima plasmana.no comment je napisao/la: Argumente tipa, "jooj, ljudi igrali smo protiv portugala, sta vam je", to me jako boli. Samo da vam pojasnim, ja navijam za BiH jer sam roden u njoj i zato sto mi je u srcu, ali pri svega tome ostao sam realan, ali tvrdim da mozemo biti jedna od najboljih ekipa na svijetu. !
Svaka cast.Levati misle da je to PS2.Stisni kocku,x krug i eto ga.Ma levati Karvaljo,Pepe,Fereira,Bruno Alves uvjek mu neko na vratu i sta se moglo.Rahimic i Muratovic su destruktivci (stari)a ne kreativci.Pa nije Miske vanzemaljac truhlez jedna,bjezite sa foruma i pokrite se po glavama kako vas nije stid.AeroPlus je napisao/la:Kakvu muziku su pustali ?rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica
Onu cirkusku ..rob do bagro je napisao/la:ma pustali neke svoje rohanske ne znam ni ja kakve tacno...al su to radili sa namjerom da napali publiku da malo navijaju,cim smo mi bili malo glasnij od njih ovi odma puste mjuzu mislim WTFAeroPlus je napisao/la:Kakvu muziku su pustali ?rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovicanije kosarkaska tekma...ne znam kako to fifa dopusta
O tome i govorim. Jedino je žalosno da nam pobjeda neće biti dovoljna, razumiješ. Kakve smo mi kurate sreće u Zenici će biti 2-1 ili 3-2.bossna je napisao/la:nemoj se ti sekirat drug nije kriv misimovic kriv je ciro sto pored pjanica koji je u top formi drzi muratovica kojem je dusa izasla na nos za odigranih 80 i nesto minuta al ja volim sto smo kartonirani pa neka igraju mladzi i neka dokazu da znaju da igraju i 100% pobjeda je nasaNoName je napisao/la:Da, zaboravio sam da po prvi put tupavo opsujem na forumu:
Nije im dosta da su se na terenu pokazali kao cigani nego hoce i na tribinamarob do bagro je napisao/la:ma pustali neke svoje rohanske ne znam ni ja kakve tacno...al su to radili sa namjerom da napali publiku da malo navijaju,cim smo mi bili malo glasnij od njih ovi odma puste mjuzu mislim WTFAeroPlus je napisao/la:Kakvu muziku su pustali ?rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovicanije kosarkaska tekma...ne znam kako to fifa dopusta
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.