Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bez_komentara
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Bez_komentara » 15 nov 2009, 12:46

slika
e ovako ce u zenici portugalce

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 15 nov 2009, 12:47

NoName je napisao/la:Nisam mogao prije niti da pogledam forum od silne tuge i ni do sada nisam došao sebi. Nevjerovatno.

Mislim da smo se sinoć oprostili od SP sa time što nismo postigli gol kao i sa žutim kartonima Spahića i Rahimića. Silno bih volio da griješim.

Sjajna utakmica, naši su pokazali klasu, lopta nije htjela u go ali smo i sami krivi što smo im u dobrom dijelu utakmice pustili da igraju kako oni hoće.

nazalost moram se sloziti da imam misljenje kao i ti u vezi ovog prolaza,tesko ce biti izdrzati da odbrana ne primi gol,zaista tesko ali moramo vjerovati u nase momke i zenica mora da bude 3 puta jaca i bolja nego inace..
i mislim da je napokon vrijeme da nakon svega u zenici mi budemo imali srece,ali sad i u to sumnjam :cry:
tuzan sam ali i dalje ponosan i jedva cekam srijedu..zavrsili su i ispiti,sad sam miran..

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 15 nov 2009, 12:48

ovo sinoc nije bilo do srece , ovo je nesto vise ,pravu rijec u bosanskom nisam uspio naci.....jos kad sam jutros vidio da je lopta prvo pogodila ibisevica pa onda stativu, eh tad sam shvatio koja smo mi nakaradna nacija, drzava , narod.......kao da nam je neko sve izrezirao i sad nam se smije......jos kad vidim kako je grcka igrala protiv ukrajine eh tad mi kiselina u zeludcu proradi, dodje mi da psujem ko pseto najvece, da psujem i srecu i to nesto drugo , da j...m majku i lopti i stativama i preckama , i svemu portugalckom( citaj ciganskom)....pa jeb..i sreckovici jos ce nam ga uvalit u devedesetoj pri rezultatu 2:0 za nas..... PA JEL MOGLO RUZNIJE SE IZGUBIT od ovog sranja sinoc.....pa da je bilo 3-0 lakse bi podnio poraz.... uslje jedne usljave... PSUJEM TE ZIVOTE......

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 15 nov 2009, 12:49

Dajte vina hocu lommmmmmmmmm uvalili smo portugalcima gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :D

rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica :D
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 15 nov 2009, 12:51

rob do bagro je napisao/la:Za onu muziku sto su pustali treba im uzvratit i pustit hitove od Harisa Dzinovica :D

ma mi ima da pustimo nase sevdalinke pa ce onda ugodaj biti pravi brazilski

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 nov 2009, 12:52

Da, zaboravio sam da po prvi put tupavo opsujem na forumu:

YEBEM SVE NA KAMARU SVIMA KOJI SERU PO MISIMOVIĆU.

Idioti glupi, formacija sa kojom smo igrali je bila 5-3-2. U sredini, od tri naša igrača, 2 su bila Rahimić i Muratović i to odmah piši kao formaciju 7-1-2. S kim će igrati? I normalno je da su onda uvijek 2 ili tri cigana bila na njemu i mi još nešto očekujemo od njega? Majmuni, protiv igrača koji je mozak ove reprezentacije više nikad ni slova i kad se spomene njegovo ime ima da ustanete i stojite 2 minute, dabil vam pichka materina!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 15 nov 2009, 12:53

Kakvu muziku su pustali ?

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 nov 2009, 12:54

NoName je napisao/la:Da, zaboravio sam da po prvi put tupavo opsujem na forumu:

Idioti glupi, formacija sa kojom smo igrali je bila 5-3-2. U sredini, od tri naša igrača, 2 su bila Rahimić i Muratović i to odmah piši kao formaciju 7-1-2. S kim će igrati? I normalno je da su onda uvijek 2 ili tri cigana bila na njemu i mi još nešto očekujemo od njega? Majmuni, protiv igrača koji je mozak ove reprezentacije više nikad ni slova i kad se spomene njegovo ime ima da ustanete i stojite 2 minute, dabil vam pichka materina!
tesko da ce tebe neko ovdje razumjeti, ova nova generacija je vecinom nogomet igrala samo na igricama

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 15 nov 2009, 12:56

nemoj se ti sekirat drug nije kriv misimovic kriv je ciro sto pored pjanica koji je u top formi drzi muratovica kojem je dusa izasla na nos za odigranih 80 i nesto minuta al ja volim sto smo kartonirani pa neka igraju mladzi i neka dokazu da znaju da igraju i 100% pobjeda je nasa

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 12:56

AeroPlus je napisao/la:
ma pustali neke svoje rohanske ne znam ni ja kakve tacno...al su to radili sa namjerom da napali publiku da malo navijaju,cim smo mi bili malo glasnij od njih ovi odma puste mjuzu mislim WTF :? nije kosarkaska tekma...ne znam kako to fifa dopusta
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 15 nov 2009, 12:57

no comment je napisao/la: Argumente tipa, "jooj, ljudi igrali smo protiv portugala, sta vam je", to me jako boli. Samo da vam pojasnim, ja navijam za BiH jer sam roden u njoj i zato sto mi je u srcu, ali pri svega tome ostao sam realan, ali tvrdim da mozemo biti jedna od najboljih ekipa na svijetu. !
Ovo bih posebno izdvojio iz tvog posta.Imamo kompleks niže vrijednosti i morat ćemo ga se riješiti ako mislimo uspjeti.Treba se na Hrvate(što se tiče toga) ugledati i eto nam dobrih rezultata.Ja donekle i nisam zadovoljan s tim što smo 'samo' u baraž jer mogli smo u svakoj utakmici kvalifikacija do pobjede ali falilo je znanja(Ćirinog prije svega) i sreće(kao protiv Turske u Zenici) ali eto stali smo im i tako u kraj jer Turska je velesila u fudbalu(kad god se plasiraju na neko međunarodno takmičenje,stignu do kraja,malo im fali do titule).Španija jest krupan zalogaj ali prvu utakmicu smo nezasluženo izgubili čak smo mogli i do pobjede da je Džeko onaj jedan zicer pogodio a u Zenici smo izgubili jer smo se opustili,neozbiljno smo pristupili utakmici i obilo nam se o glavu.A sve smo to mogli riješiti u svoju korist.Mi jesmo mala zemlja i nisu nam baš naklonjeni ovi iz UEFA-e i FIFA-e ali zato imamo sjajne pojedince koji su jedni od boljih igrača u prvenstvima u kojim igraju i sigurno možemo to nadoknaditi ako se dobro oni uklope.Niko nije nepobjediv,niko nije toliko bolji da se mi zadovoljavamo pokušajima plasmana.

Što se tiče sinoćnje igre,najviše zamjeram Ćiri.Baš kao što citirani korisnik(u djelu svog posta koji nisam citirao) kaže,nije smio Muratović da igra jer je previše spor,a i smotan,za Portugalce.Tu je trebao upasti Pjanić koji bi iskoristio to što je Misimović zatvoren i razigrao jednog od naših napadača(Dovoljno mu je bilo 5.minuta da omogući Džeki da zatrese mrežu).To je ono što nam je trebalo jer oni su znali da ako zaustave Misketa,da zaustavljaju i 80% napada naše reprezentacije.Krivac za gol je Ibričić ali i Spahić kojem se Nani šetao po strani kako hoće i stvarao prilike za Portugal iz koje su morali jedan gol dati.Ibričić je solidan bio,mada je moglo to i bolje u ofanzivi jer nekoliko puta je imao praznu svoju stranu i mogao je povući loptu ali on je nekakve svoje ideje imao i nikakvu opasnost nije stvarao u takvim situacijama,a moglo se.Hasagić je super branio a i odbrana je solidno odradila posao mada uvijek može bolje i mora.Salihoviću malo zamjeram to što čim loptu primi odmah je šalje u šesnaesterac Portugala pa makar nije naš igrač ne bio u njemu,moglo se tu sačekati i kombinirati sa suigračem ali eto hajde,bilo je i koristi od tog pa mu nećemo tovariti to previše a inače je pozadi odličan bio.Napadu je falila Misimovićeva lopta i sigurno bi bar jednom zatresli mrežu ali eto zatvorili ga ljudi,a ova dva 'starca' nemaju baš klikera za to.

Posebno mi je drago to što su svi borili kao lavovi i želim da to ponove i u Zenici.A sreća,sreća prati hrabre. ;)
Zadnja izmjena: Lucarelli, dana/u 15 nov 2009, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Lijevo !

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 15 nov 2009, 12:58

gledao sam snimak sinoc nadajuci se da ce makar jedna od onih lopti ici koji cenat nize i donijeti radost,ali....

najjaceee ;)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 15 nov 2009, 12:59

napravili su nekoliko graski fudbaleri i ciro, ali znaju oni to i sami bez nas prrepoznati, i popraviti i bez nasih "strucnih " misljenja, glavni problem je bio sinoc nedostatak srece,

nadam se da ce nas bog u sirjedu pogledati, nije nas pogledo od 92-e
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 15 nov 2009, 13:00

A za ovvo sto neki kazu da su sudije grijesile,ja nisam vidio greske u utakmici,pravedno su sudili osim onog offside-a
u produzecima kada je PEPE bio u offsidu.Ja nijedne greske nisam vise vidio ,mozda malih ,pa jebote nama je sreca bila sinoc ko kad dobijes bingo jedva da je nismo ni imali,a mogli smo i primit vise golova,al sto jest jest idemo u AFRIKUUUUUUU!!!!!!!!BOSNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :lol:
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 15 nov 2009, 13:00

AeroPlus je napisao/la:
Svaka cast.Levati misle da je to PS2.Stisni kocku,x krug i eto ga.Ma levati Karvaljo,Pepe,Fereira,Bruno Alves uvjek mu neko na vratu i sta se moglo.Rahimic i Muratovic su destruktivci (stari)a ne kreativci.Pa nije Miske vanzemaljac truhlez jedna,bjezite sa foruma i pokrite se po glavama kako vas nije stid.
U Zenici ginemo pa sta bude.Ako ne odemo nista strasno, treba im dati pezrezervnu podrsku kakav god scenarijo bude...
Zadnja izmjena: DENZEL1, dana/u 15 nov 2009, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 nov 2009, 13:00

rob do bagro je napisao/la:
AeroPlus je napisao/la:
ma pustali neke svoje rohanske ne znam ni ja kakve tacno...al su to radili sa namjerom da napali publiku da malo navijaju,cim smo mi bili malo glasnij od njih ovi odma puste mjuzu mislim WTF :? nije kosarkaska tekma...ne znam kako to fifa dopusta
Onu cirkusku .. :D Sta ces kad znaju samo zvizdati i klepcati Simau :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 nov 2009, 13:00

bossna je napisao/la:

nemoj se ti sekirat drug nije kriv misimovic kriv je ciro sto pored pjanica koji je u top formi drzi muratovica kojem je dusa izasla na nos za odigranih 80 i nesto minuta al ja volim sto smo kartonirani pa neka igraju mladzi i neka dokazu da znaju da igraju i 100% pobjeda je nasa
O tome i govorim. Jedino je žalosno da nam pobjeda neće biti dovoljna, razumiješ. Kakve smo mi kurate sreće u Zenici će biti 2-1 ili 3-2.

Kaže Ćiro, koji sinoć nije bio na nivou, da su nas nadigrali na sredini?! Pa koja je to bila naša sredina? Bože dragi, jesam li ja toliko glup ili hitno moram očnom da mi povećava ovu dioptiriju sa 0.75 na 7.50.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2009, 13:00

Nemoj se sikirati NoName, udzabe govoris. Misimovic je kriv, jer nije mogao sa Muratovicem i (sjajnim) Rahimicem da posalje lopte naprijed, a Ibisevic je kriv, sto ove lopte koje nisu poslane, nije pospremio u goal. ;) Ciro sada kaze da ce Pjanic sigurno igrati, a prije su svi govorili da defenzivno ne pruza mnogo. Umjesto da se takav igrac upotrjebi u Portugalu, a defenzivni u Bosni, kod nas naopacke.

Bit ce veoma gusto u Zenici. Mozda nas strucni stab bih trebao da pogleda ko u je u Portugalu uglavnom na listi strijelaca za jedaneasterce, da pogledaju koliko mogu i da sastave listu na koju stranu procentualno ovi vise pucaju itd. Nadam se da su tu zadacu vec kad ikada odradili...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 15 nov 2009, 13:01

rob do bagro je napisao/la:
AeroPlus je napisao/la:
Nije im dosta da su se na terenu pokazali kao cigani nego hoce i na tribinama :roll:,trebaj im hebati mater u Zenici na svaki moguci nacin..

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 15 nov 2009, 13:02

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj jest meni babo sinoć bio smiješan kaže onaj žgoljavi crni mali (Liedson)

Isti stahor yebo sve sebi. Pa ja ruznijeg insana nisam vidio, sad mi je tek krivo sto Crynaldo nije igr'o, makar je ljepsi od ostalih. :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.