Moguce, paze se oni

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Vjeruj mi da se tu niko ne pazi. U S.Sarajevu su ostro nastrojeni da nas dobiju danas i probace svim mogucim i nemogucim sredstvima, ali mnogo smo kvalitetniji i mislim da se 2 po 4,10 u mozzartu mora probati.dr.van nostrand je napisao/la:Pa ja, vratiti Borcu osvojena 3 boda![]()
Moguce, paze se oni
mislim da da, cedeviti bitnija utakmica, treba im za eurokupfaketowsky je napisao/la:cedevita-cibona 1? 1,6 neko da analizira, slabo pratim kosarku..
odkud ti info da ce igrati sa rezervistima i igracima iz omladinskog pogona?!corleone87 je napisao/la:Jos jedna utakmica gdje bi se moglo desiti iznenadjenje
Kerkyra - Olympiakos Piraeus 1 @7.80 1x @3.25
Olympiakos je vec obezbjedio titulu i igrace sa rezervistima i igracima iz omladinskog pogona.Moguce je i da postoji neki vid saradnje izmedju klubova jer prosle godine Kerkyra dobila Olympiakos u gostima i tako uspjela ostati i ligi.Tada je kvota na Kerkyru bila 15.Kerkyra je posljednja na tabeli i zaostaje 5 bodova za predposljednjim Arisom tako da im je pobijeda prijeko potrebna.
bevanda4 je napisao/la:opet neki snobovski komarci zuje... iritantni kakvi jesu, sišu krv poštenom narodu.. "oj, živote teško ovo je*ote" (b. stulic)
dosta off topica.. raspitivao sam se danas uvezi formule što bi se moglo odigrat, a da nije vettel. Pa mi kaze jedan momak da pokušam na alonsa (6,00) ili raikkonena (20,00).. ako ne prvi, onda bar u prva 3. pa ajde, red je ispratit
Mozdacorleone87 je napisao/la:Jos jedna utakmica gdje bi se moglo desiti iznenadjenje
Kerkyra - Olympiakos Piraeus 1 @7.80 1x @3.25
Olympiakos je vec obezbjedio titulu i igrace sa rezervistima i igracima iz omladinskog pogona.Moguce je i da postoji neki vid saradnje izmedju klubova jer prosle godine Kerkyra dobila Olympiakos u gostima i tako uspjela ostati i ligi.Tada je kvota na Kerkyru bila 15.Kerkyra je posljednja na tabeli i zaostaje 5 bodova za predposljednjim Arisom tako da im je pobijeda prijeko potrebna.

da se nadovezem na ovaj meč margina žutih kartona -2+ po meni izvjesno da ide preko osim ako sudija nije zaboravio kartončiće grrrzgmiky je napisao/la:Sunderland-Norwich 1 2.05
prelaz 1/1 3.45
vjerujem u pobjedu domaćina, trebali bi to rutinski rješiti, zadnje dvije sezone igraju na pobjede domaćina a stanje na tablici govori da su bodovi potrebniji svecima, na stadionu svjetlosti domaćinu puni plijen, a prelaz je realan jer bi trebali rano povesti i sačuvati to do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.