Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ima li sanse delpotro danas?
nadal bio juce isuvise nervozan - DF pravi na drugom servisu za brejk BerdiĆa + sto je Berdo bio pravi Gluperdo... mreza auti svasta - k'o da je iz WTA dos'o....
nadal bio juce isuvise nervozan - DF pravi na drugom servisu za brejk BerdiĆa + sto je Berdo bio pravi Gluperdo... mreza auti svasta - k'o da je iz WTA dos'o....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ima sanse.. al s obzirom na intezitet meča sinoć.. teško da će se nosit sa nadalom, ako kojim slučajem i ovo ode u 3 seta.Citizen-X je napisao/la:ima li sanse delpotro danas?
U desetom selu živi Antuntun!
Double
Portogruaro-Lecce 2 2.00
Pavia-Cuneo C. 1 1.75
riječ je o nižoj talijanskoj Lega Pro C1/A, favoriti za pobjede trebali bi uzeti tri boda, Lecce je vodeće ima samo bod više od drugog Trapania, a Pavia red je na pobjedu domaćina
Portogruaro-Lecce 2 2.00
Pavia-Cuneo C. 1 1.75
riječ je o nižoj talijanskoj Lega Pro C1/A, favoriti za pobjede trebali bi uzeti tri boda, Lecce je vodeće ima samo bod više od drugog Trapania, a Pavia red je na pobjedu domaćina
- Citizen-X
- Kontakt:
u kakvom je vizuelnom stanju bio? je li se dobro kretao i to?bevanda4 je napisao/la:ima sanse.. al s obzirom na intezitet meča sinoć.. teško da će se nosit sa nadalom, ako kojim slučajem i ovo ode u 3 seta.Citizen-X je napisao/la:ima li sanse delpotro danas?
posto on izgleda ko lijena guzica kad zavrsi poen - pa covjek ne moze odgonentnut je l umoran ili je jednostavno samo takav....
mislim da podloga je vise Juanova nego Nadalova....
mislim da je puno poena berdić nadalini jednostavno - poklonio....
nije Nadal bio toliko dobar koliko je Berdih bio tukson
i kad sam već kod talijana i nižih liga, iz te iste nam dolazi zanimljiv susret i tu je moguće iznenađenje a kako se radi o talijanima koji su stanju smutiti i rođenog brata lako moguće
San Marino-Treviso 2 6.85
San Marino-Treviso 2 6.85
Vizuelno stanje DelPa..ko da je dan proveo u Preventu
Mislim da je pobjedio jer Nole nije bio na nivou..a mnogo mnogo srece je bilo na njegovoj strani. Stoji to da je treci set od 0-3 pretvorio u pobjedu, ali opet mi se cini da je to zbog loseg Djokovića. Ili čak i mene vara facijalna expresija DelPa

Mislim da je pobjedio jer Nole nije bio na nivou..a mnogo mnogo srece je bilo na njegovoj strani. Stoji to da je treci set od 0-3 pretvorio u pobjedu, ali opet mi se cini da je to zbog loseg Djokovića. Ili čak i mene vara facijalna expresija DelPa

nije nadal tako dobar, delpo takodje ali mislim da ce svjezina presuditi danas, delpo se dosta trosio za finale od nadala, sve je moguce ali ja cu ipak igrati na nadala pa sta bude 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nije izgleda loše. psiha mu je je*ačka..za vratit se u igru i izvuć pobjedu nakon sta te prvi igrac svijeta povede 1-0 u setovima.. stvarno moras bit znalac! Jedina mana (šta ga je koštalo sigurno 4-5 gemova) su bekendi.. Forsira ih previše, a rezultat nikakav. Ako misli proć nadala večeras morat će se ostavit tih "uvjezbavanja".Citizen-X je napisao/la: u kakvom je vizuelnom stanju bio? je li se dobro kretao i to?
posto on izgleda ko lijena guzica kad zavrsi poen - pa covjek ne moze odgonentnut je l umoran ili je jednostavno samo takav....
mislim da podloga je vise Juanova nego Nadalova....
mislim da je puno poena berdić nadalini jednostavno - poklonio....
nije Nadal bio toliko dobar koliko je Berdih bio tukson
Ovo što @lenbias kaze.. svaka cast delpotru, u normalnim okolnostima, mec bi bia izjednacen, al ovako.. velika prednost nadalu!
svaka čast delpu ali mislim da nadal uzima to 2-0, jedini nije izgubio ni seta na touru, najmanje je vremena proveo na terenu, povreda je iza njega i mislim da se vraća sa stilom i osvojenim turnirom, delpo nije odigrao ništa čime bi me posebnom oduševio, samo je iskoristio što su mu protivnici dali, zadnja dva meča od preko dva sata igre bi morali ostaviti traga...moje mišljenje nadal uzima i vjerojatno 2-0LenBias je napisao/la:nije nadal tako dobar, delpo takodje ali mislim da ce svjezina presuditi danas, delpo se dosta trosio za finale od nadala, sve je moguce ali ja cu ipak igrati na nadala pa sta bude
pardon gulbis je bio 2-1
- Citizen-X
- Kontakt:
fala na misljenjima i odgovorima
pratio sa x2 na dva tiketa..anonimni je napisao/la:Radnik ne daje gol
3,05 kvota, poklona samim tim i 2,40 na Široki izgleda vrlo realno, Lutrija je malo potcijenila Hercegovce
sretno svima !

Zrinjski - Travnik 17.3. 15:00 1 1,30
Napoli - Atalanta(a.h) 17.3. 15:00 1 1,22
Tottenham - Fulham(a.h) 17.3. 16:00 1 1,22
Chelsea - West Ham(s.t.) 17.3. 17:00 1 1,55
Sharapova - Wozniacki(rez.) 17.3. 20:00 2:0 1,45
Igokea - Krka 17.3. 20:15 1 1,15
Nadal - Del Potro(s.t.) 17.3. 22:00 2 2,50
kvota: 12.50
Napoli - Atalanta(a.h) 17.3. 15:00 1 1,22
Tottenham - Fulham(a.h) 17.3. 16:00 1 1,22
Chelsea - West Ham(s.t.) 17.3. 17:00 1 1,55
Sharapova - Wozniacki(rez.) 17.3. 20:00 2:0 1,45
Igokea - Krka 17.3. 20:15 1 1,15
Nadal - Del Potro(s.t.) 17.3. 22:00 2 2,50
kvota: 12.50
sretnobevanda4 je napisao/la:pratio sa x2 na dva tiketa..anonimni je napisao/la:Radnik ne daje gol
3,05 kvota, poklona samim tim i 2,40 na Široki izgleda vrlo realno, Lutrija je malo potcijenila Hercegovce
sretno svima !(inace nikad ne ponavljam parove, al nemam ideje vise) vidit cemo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo jedan zicer od mene
Barcelona -Vallecano GG3+
Kvota : 2.00
Barcelona je bila primila 10 msm tekmi za redom po jedan gol. Onda u 2 utakmice nisu primili. Protiv Deportiva kuci i protiv Milana ,gde nisu smeli da prime . Nema Valdesa, nema puyola, liga je osvojena maltene. Danas vidim sansu da zaigra montoya ili Bartra, odmarace se nekoliko igraca. Napad ce ostati isti i tu vidim sansu za 3+
Barcelona -Vallecano GG3+
Kvota : 2.00
Barcelona je bila primila 10 msm tekmi za redom po jedan gol. Onda u 2 utakmice nisu primili. Protiv Deportiva kuci i protiv Milana ,gde nisu smeli da prime . Nema Valdesa, nema puyola, liga je osvojena maltene. Danas vidim sansu da zaigra montoya ili Bartra, odmarace se nekoliko igraca. Napad ce ostati isti i tu vidim sansu za 3+
MVP - Messi-Villa-Pedro
Radnik - Široki X2
Sunderland - Norwich 1X
Chelsea - West Ham 1
Portogruaro - Lecce X2
Novi Pazar - Smederevo 1
Grasshoppers - Luzern 1X
Panionios - Ilisiakos 1
Brown - Mannarino (-9,5+) zs2
Atletico Madrid - F. Berlin 1X
Castleford - London 1X
Sretno svima
Sunderland - Norwich 1X
Chelsea - West Ham 1
Portogruaro - Lecce X2
Novi Pazar - Smederevo 1
Grasshoppers - Luzern 1X
Panionios - Ilisiakos 1
Brown - Mannarino (-9,5+) zs2
Atletico Madrid - F. Berlin 1X
Castleford - London 1X
Sretno svima

SAMO ČELIK !
ipak sam odlučio Vrbanc under 9.5
Zrinjski - Travnik 1 1,35
Wigan daje gol 1,20
Partizan - OFK B. 1 1,25
Zenit - Mordovia 1 1,20
Dnipro - Kryvbas 1 1,20
Igokea - Krka 1 1,20
Unicaja - Fuenlab. 1 1,20
Turk Tele. - Fener 2 1,20
Da probam ovako sad
Wigan daje gol 1,20
Partizan - OFK B. 1 1,25
Zenit - Mordovia 1 1,20
Dnipro - Kryvbas 1 1,20
Igokea - Krka 1 1,20
Unicaja - Fuenlab. 1 1,20
Turk Tele. - Fener 2 1,20
Da probam ovako sad

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
16:15 AO Kerkyra-Olymp.Pireus
analiza : http://prntscr.com/wokfg" onclick="window.open(this.href);return false;
vrijedi 1 odigrat ! Po analizi trebao bi proci ! ali budemo vidjeli
analiza : http://prntscr.com/wokfg" onclick="window.open(this.href);return false;
vrijedi 1 odigrat ! Po analizi trebao bi proci ! ali budemo vidjeli

ne valja ti link ermine.. bar ja ne mogu uć :/
Pozdrav svima, nisam jos odlucio kako cu odigrati NBA tikete tek sam otvorio ponudu a evo nekih parova sto su mi odmah zapali za oko..
Curry over – igraju protiv Houstona, znaci ocekuje se 210+ koseva. Currya cuva Lin koji je blago receno propuh u obrani i Curry ne bi trebao imati problema.
CP3 over - od svih poziciji NYK najslabije brani poziciju playa. U dobroj je formi i trebao bi otici 20+ samo me strah blow outa ali nema jos konacnih informacija o Melu i Chandleru
Smith over – ovaj se par nadovezuje na ovaj iznad, treba sacekati informacije o Melu i Chandleru i ako ne bude samo Melo igrao ovdje treba over na veci ulog
Curry over – igraju protiv Houstona, znaci ocekuje se 210+ koseva. Currya cuva Lin koji je blago receno propuh u obrani i Curry ne bi trebao imati problema.
CP3 over - od svih poziciji NYK najslabije brani poziciju playa. U dobroj je formi i trebao bi otici 20+ samo me strah blow outa ali nema jos konacnih informacija o Melu i Chandleru
Smith over – ovaj se par nadovezuje na ovaj iznad, treba sacekati informacije o Melu i Chandleru i ako ne bude samo Melo igrao ovdje treba over na veci ulog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.