Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Rekao je i da je Barca zainteresovana isto takoM4kaveli je napisao/la:Znas koja je jos jedna fina vijest ?
Kaze menadzer Jacksona Martineza da je jedan madridski klub zainteresovan za njegovog klijenta.
Imas 2 pokusaja da pogodis ko.![]()
M4kaveli je napisao/la:Znas koja je jos jedna fina vijest ?
Kaze menadzer Jacksona Martineza da je jedan madridski klub zainteresovan za njegovog klijenta.
Imas 2 pokusaja da pogodis ko.![]()
I to mozda vec na ljeto.
Ali vjerovatno Falcao odlazi.
Bruno Alvessoe je napisao/la:Sjebah se sad kad sam vidio da Cata ima ugovor na jos godinu dana,stvarno ne mogu vise da gledam tog parmaka nadam se da ce sljedece godine dovest normalnog stopera koji moze dobro da zamjeni ove standardne.
+1Sto se tice pjege , ja bi ga docekao Torresa rasirenih ruku ...nek bude drugi napadac.Ne mislim da je zaboraviio igrati nogomet ,cak i sada on igra sasvim solidno ,naravno nije to to ,fali mu jednostavno samopouzdanja...A u prevladavanju tog problema Cholo ce mu pomoci bez problema .Pa citavu je ekipu transformisao od prosjecnih igraca do reprezentativaca svojih zemalja . Znam da je i Torresu najveca zelja da zaigra LP sa Atleticom . Preporodio bi se on na Calderonu opet . U to sam siguran .
James je dobar i najbolje od njega tek treba da dodje. Ali cijena koju Porto trazi za njega je neozbiljna . Pogotovo jer je onaj njihov predsjednik, Pinto da Costa, jedan od najtezih pregovaraca na svijetu . Nema teorije da pusti nekog igraca ispod cijene koju je on zamislio . Tako da imajuci u vidu cijenu Jamesa,apsolutno ga treba zaobici i traziti druga rijesenja . A kvalitetnih rijesenja itekako ima . Prije svega Diego Ribas . Vjerovatno najbolji veznjak kojeg je Atleti imao jos od vremena Schustera i Juninha . On ima brzinu, super dribling i viziju, nesto sto u ovom timu ne posjeduje niko ( osim mozda Arde .) Ja licno obozavam Kondogbia od Seville, po mom misljenju ce biti u skoroj buducnosti naj veznjak ,nesto kao Patrick Vieira , smatram da ga treba potpisati bez razmisljanja jer Sevilla je najavila da ce prodati nekoliko igraca . Osim njih , Atleticu treba par krilnih napadaca. Pogotovo ako odu Arda i Adrian . Spomenuo si Lea Baptistaoa za kojeg kazu da je 100% novi igrac Atletica od sljedece sezone . Pored njega ,nadam se da ce dovesti Eberta koji je ostavio najjaci utisak na mene od svih tih bocnih igraca u Primeri .L_blancos je napisao/la:Kada bi doveli Jacksona i Jamesa za pare od Radovana to bi bilo savrseno. James je bas tip igraca koji treba Atleticu, kreativni prednji vezni a moze igrat i na krilu ili poluspica. Jackson je klasicni matador, mrcina, strasan je napadac samo eto kasno ulazi u najbolje godine i za nadati se da nije samo prolazno to.
Uz njih Baptistao da se kaparise i eto Atletica u polufinalu lp.
Nego svidja mi se sto se Koke vraca na svoju poziciju kao centralni vezni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.