Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

adisice
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la adisice » 17 mar 2013, 14:20

majorizacija na djelu :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2013, 14:28

Sto dajte paznju ovim sto broje krvna zrnca, sto im prije svega vazna nacija, etnicka pripadnost i vjera pa tek onda kakav si covjek.

On nas naziva "bosnjacka reprezentacija" .... :lol: ispade da smo reprezentacija po etnickoj pripadnosti, Izvini frajeru iz koje si ti drzave, nacije ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2013, 14:38

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Da mi je samo znati sta ce hrvati pisati u slucaju da Alen izabere BiH, kao da gledam da ce mu glavu ucjeniti.
Mogu,ali donju.
Ako iko ima da se pokrije usima o 'kradji''igraca to su oni.

Nisu Hrvati krivi što naši nemaju mozga.Nema tu nikakve krađe jednostavno ljudi su pametni i konkretno reaguju kad su u pitanju igrači iz dijaspore.

Dok se naši filozofi vode mantrom "ko ga **** nećemo ga moliti" pa onda plaču za tim igračima koji odluče igrati za druge repke.

Kod nas izgleda igrač treba doći na koljenima u NS BiH i zamoliti ih da igra.Kad se samo sjetim priče oko Ibrahimovića kojeg su Ušanović&Pušina i ostala bagra želili poslati na neki turnir u Indiju sa ovdašnjim panjevima. :lol:

Naravno čovjek je odbio i tu je priča završena.
I dan danas cmizdrimo za Ibrom.
Tad je u istoj toj repci igrao i Papac koji je na kraju i u finalu kupa uefa sa Rangersom igrao.Nije mu bilo ispocasti.
Ibro je milion puta ponovio da mu nikad nije padalo ni napamet da zaigra za te kako on rece Balkanske repke.Oca je smatrao za pjanom ,qurvarom tako da je ono sto je on ko fol pricao u savezu prdimahovina.
Hrvatska je imala srecu u nesreci da su odmah u toku rata i nakon rata imali vec gotovu jaku repku,koja je stasala jos u ex Jugi i nastupi po Evropskim i Svjetskim takmicenjima je bilo krmenje za ove sa jednomguzicom na dvije stolice tragace.Mi smo morali sve iz pocetka.
Sto se tice mozga,dosta je takvih ostalo i bez malog(posto velikog nemaju) na kraju.Kucukovic,Jakupovic ili novi Izmeti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 14:41

ne zovem ja vas bošnjačkom reprezentacijom...znam da u bih ne igraju samo bošnjaci..

ali činjenica je da nijedan bh hrvat kojeg hrvatska želi(pogotovo ako je odrasto i postao igrač u hrvatskoj) neće izabrat bih ..to je činjenica....to se neće dogodit....ne smijete se ni nadat....zabranjujem vam da se nadate! :mrgreen:
Neutral je napisao/la:Neki uzimaju iz Kanade i Luxemburga, neki iz BiH itd...
tko uzima igrače iz bih? ne uzimate ih ni vi,a da ih uzme netko drugi :mrgreen:
Zadnja izmjena: dean, dana/u 17 mar 2013, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 mar 2013, 14:42

dean je napisao/la:
slobodno vi učite,ali teško će učenik biti bolji od učitelja...jedino ako bi učitelj malo oslabio i popustio...ali to se ne može dogodit...učitelj je i dalje jači od učenika 8-) i vjerojatno će zauvijek biti jači

javljam se upravo zato jer mi je sve ovo presmiješno....ne mogu se suzdržat :mrgreen:
da mislim da imate nekakve šanse i da se brinem,ne bi se uopće javljao...šutio bi i čekao ;)
Principatus je napisao/la:Ambicije i apetit nam rastu iz dana u dan. ;)
meni ste vi dragi i simpatični...bezveze se nadate i onda se razočarate...žao mi vas je :(
ipak je bolje da tražite bošnjake iz luxemburga,kanade i sličnih nogometnih zemalja :mrgreen: ....može i iz švicarske i njemačke ako već nemaju kvalitet za igraju ozbiljnu ulogu u tim reprezentacijama
Prije svega ovo nije Bošnjačka, nego reprezentacija Bosanaca i Hercegovaca.
Samim tim si dovoljno rekao o sebi.
Drugo, ti da se ne brines ili da mislis da ova reprezentacija ne predstavlja nikakvu ozbiljnu ekipu, ne bi se javljao, nego bi sutio i kolutao ocima. Ali ti se javljas i time pokazujes da ova reprezentacija ipak predstavlja nesto ozbiljno.
Nebuloze koje pises su za temu "najsmijesniji postovi" ili "vicevi", nisam jos siguran.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 mar 2013, 14:43

dean je napisao/la:ne zovem ja vas bošnjačkom reprezentacijom...znam da u bih ne igraju samo bošnjaci..

ali činjenica je da nijedan bh hrvat kojeg hrvatska želi(pogotovo ako je odrasto i postao igrač u hrvatskoj) neće izabrat bih ..to je činjenica....to se neće dogodit....ne smijete se ni nadat....zabranjujem vam da se nadate! :mrgreen:
ako halilovic zaigra za bih, 'oces li se iskljucit' sa ovog foruma ? :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 14:46

Papastathopoulos je napisao/la:
dean je napisao/la:ne zovem ja vas bošnjačkom reprezentacijom...znam da u bih ne igraju samo bošnjaci..

prije će me isključit neko drugi :mrgreen:
za halilovića sam napisao da imate šanse....ipak mu je otac bošnjak i normalno da nešto osjeća prema bih...dok hrvati iz bih ipak više gledaju prema hrvatskoj...pogotovo ako su rođeni u hrvatskoj ,a iz bih vuku samo porijeklo....ja ne znam šta je tu netočno

ja sam reagirao zbog malog Jedvaja(i opet,koje prezime)...a ne zbog halilovića

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2013, 14:47

Zar ste se ponovo sa ovom budaletinom, koja bi trebala biti davno banovana (do sada vec jedanput), upustili u diskusiju?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 14:51

ceze je napisao/la:
Prije svega ovo nije Bošnjačka, nego reprezentacija Bosanaca i Hercegovaca.
Samim tim si dovoljno rekao o sebi.
Drugo, ti da se ne brines ili da mislis da ova reprezentacija ne predstavlja nikakvu ozbiljnu ekipu, ne bi se javljao, nego bi sutio i kolutao ocima. Ali ti se javljas i time pokazujes da ova reprezentacija ipak predstavlja nesto ozbiljno.
Nebuloze koje pises su za temu "najsmijesniji postovi" ili "vicevi", nisam jos siguran.
kao prvo,bih je ozbiljna ekipa....kao drugo, znam da bih nije samo bošnjačka reprzeentacija...iako je istina da je uglavnom samo bošnjaci smatraju svojom i jedinom reprezenatcijom...

ja ipak malo drugačije funkcioniram....javljam se samo zato jer pišete gluposti i previše ste naivni...moram se javit jer sam lagano šokiran....

da smatram da ste u pravu ne bi se uopće javljao...

Principatus je napisao/la:Zar ste se ponovo sa ovom budaletinom, koja bi trebala biti davno banovana (do sada vec jedanput), upustili u diskusiju?
ovo nije bilo lijepo
Zadnja izmjena: dean, dana/u 17 mar 2013, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 mar 2013, 14:52

dean je napisao/la:

prije će me isključit neko drugi :mrgreen:
za halilovića sam napisao da imate šanse....ipak mu je otac bošnjak i normalno da nešto osjeća prema bih...dok hrvati iz bih ipak više gledaju prema hrvatskoj...pogotovo ako su rođeni u hrvatskoj ,a iz bih vuku samo porijeklo....ja ne znam šta je tu netočno

ja sam reagirao zbog malog Jedvaja(i opet,koje prezime)...a ne zbog halilovića
insAllah sinko :mrgreen:

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 17 mar 2013, 14:53

Dean vidis mozda si i ti odrasto ali mi te ne trebamo ali se ti guras i trpas vjerovatno da nemas kvaliteta u toj rvatskoj ni na forumu da pises

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 14:57

tulln je napisao/la:Dean vidis mozda si i ti odrasto ali mi te ne trebamo ali se ti guras i trpas vjerovatno da nemas kvaliteta u toj rvatskoj ni na forumu da pises
zašto vam toliko smeta ako neko sa strane dođe i napiše svoje mišljenje(koje vam možda ne odgovara)....
možda ne posjećuješ hrvatske forume,pa ne znaš koliko tamo ima gostiju iz bih ili srbije..i šta sve pišu o hrvatskoj i hrvatskim igračima....ja ne mislim da nekog ovdje vrijeđam....ali pišem kako stoje stvari...sviđalo se to nekome ili ne

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 17 mar 2013, 15:01

Ma ne smetas nam ali se guras a nemas kvaliteta to je to sellam tebbi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2013, 15:02

dean je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Zar ste se ponovo sa ovom budaletinom, koja bi trebala biti davno banovana (do sada vec jedanput), upustili u diskusiju?
ovo nije bilo lijepo
Cuj, pa istina nemoze uvjek biti lijepa. Zato vecina ljudi na ovoj planeti ne napreduje, jer nije sposobna da pogleda nekad ruznoj istini u lice. Mogao bi ja biti sad pogresno ljubazan, lijepo i elokventno napisati zasto se ne slazem sa tobom. No zasto, kada si zatucani, primitivni nacionalista i nikad nisi napustio svoju vukojebinu, ergo zaostao si, sve u zivotu ti je tvoje Hrvatstvo, iz kojeg crpis citavu identifikaciju kao individum i covjek, i koje branis po cijeli dan na forumima ovog svijeta.

U jednom krugu ljudi u kojem ja volim diskutovati, postoji izreka: Ustani, reci, sjedi i zacepi.
Kratko i jasno. Zato ti necu poklonjati suvise rijeci, nego direktno u kost. Neovisno od tvoje nacionalnosti, jer takvih kao tebe ima i medju drugim, pa i dovoljno medju mojom nacionalnosti. Druga koza, isti duh.

Cilj ti je ovdje da provociras i administratori te pustaju vec duze.
Naravno da ti se necu lijepo obratiti, valja i to respektirati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 15:10

Principatus je napisao/la: Cuj, pa istina nemoze uvjek biti lijepa. Zato vecina ljudi na ovoj planeti ne napreduje, jer nije sposobna da pogleda nekad ruznoj istini u lice. Mogao bi ja biti sad pogresno ljubazan, lijepo i elokventno napisati zasto se ne slazem sa tobom.
pa mogao si napisat šta sam ja to krivo napisao...s čime se točno ne slažeš...ja eto mislim da su mnogi od vas naivni i ne žele prihvatit istinu
No zasto, kada si zatucani, primitivni nacionalista i nikad nisi napustio svoju vukojebinu, ergo zaostao si, sve u zivotu ti je tvoje Hrvatstvo, iz kojeg crpis citavu identifikaciju kao individum i covjek, i koje branis po cijeli dan na forumima ovog svijeta.
opet si me brutalno izvrijeđao,ali ništa od ovog nije točno...uopće me ne poznaješ, pa probaj suzdržat od ovakvih uvreda preko foruma....jer vjerojatno mi se ne bi usudio to sve reći u lice

što se tiče moje vukojebine....Rijeka nije baš neki velegrad, ali nije ni vukojebina...a ti si sad frajer jer živiš u njemačkoj...otišo bošnjo na bauštelu u njemačku i sad mu je sve južnije vukojebina...oprosti uglađeni gospodine što sam se udostojio raspravljat s tobom

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2013, 15:13

dean je napisao/la:jer vjerojatno mi se ne bi usudio to sve reći u lice
Uvjek.
otišo bošnjo na bauštelu u njemačku i sad mu je sve južnije vukojebina.
Ovaj te Bosnjo moze kupiti za sitnicu, jer nisam baustelac, no znam da ni to nece pasati u tvoje primitvno shvacanje realnosti. Znam da ti koncepcija ugladjenog Bosnje ne pase, jer bi me zelio drugacijeg. No za to pozdrav od ugladjenog Bosnje za najvecu Hrvatinu na svijetu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 mar 2013, 15:18

Principatus je napisao/la:
dean je napisao/la:jer vjerojatno mi se ne bi usudio to sve reći u lice
Uvjek.
otišo bošnjo na bauštelu u njemačku i sad mu je sve južnije vukojebina.
Ovaj te Bosnjo moze kupiti za sitnicu, jer nisam baustelac, no znam da ni to nece pasati u tvoje primitvno shvacanje realnosti. Znam da ti koncepcija ugladjenog Bosnje ne pase, jer bi me zelio drugacijeg. No za to pozdrav od ugladjenog Bosnje za najvecu Hrvatinu na svijetu.
ti nisi bosnjo, ti si njemac :mrgreen: nema veze sto su ti korijeni odavde, ti tamo zivis citav zivot i ti si svabo za nas :mrgreen:

@dean jesam li u pravu ? :mrgreen:

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 15:20

Principatus je napisao/la:
Uvjek.
ako ti tako kažeš....ali stvarno sumnjam...
vjerovao ti i ne,znam ja nekoliko bošnjaka i draži su mi od većine mojih sunarodnjaka...
doduše nikad ne raspravljamo o ovome, jer nema potrebe
dobro, to je bila mala šala...ne znam ja ništa o tebi...ali ne znaš ti ništa o meni,pa se probaj suzdržat....da ti se ne bi ja sa tu nešto opravdavao ...
a Hrvatina sam bio tamo negdje od 12 do 18 god.... :mrgreen: sad sam samo Hrvat

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 15:24

nisi... :mrgreen: ali ako baš hoće neka bude švabo..iako nikad neće biti orginal švabo

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 mar 2013, 15:27

dean je napisao/la:
nisi... :mrgreen: ali ako baš hoće neka bude švabo..iako nikad neće biti orginal švabo
pa sudeci po avataru, mislim da gaji neke osjecaje prema nasoj zemlji :mrgreen: tacnije, mojoj :mrgreen: ustvari, i tvojoj :mrgreen:

ma nevazno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 15 gostiju.