Koje slavlje
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
A Balonje sto zalevati onu dvojicu. 
EDIT: Bonera , Flamini , Zapata. Idiot do idiota.
EDIT: Bonera , Flamini , Zapata. Idiot do idiota.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kako MIlan sporo igra to je cudo Bozije, ovdee treba prednji vezni kreativan da ubrza igru, jer da nije bilo penala Milan nije vrijedno uraido na terenu, osim jazavca Zapate koji je crveni trebao dobiti
Momci,kakvo je stanje na terenu?
Tek sam se sad ukljucio u prenos..
Tek sam se sad ukljucio u prenos..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- _forzamilan_
- Kontakt:
Slaba igra. Penal na samom početku Balo koristi bio povlačen u 16-ercu nakon toga Milan nije napravio ništa vrijedno spomena čak je Palermo zaprijetio u par navrata. Maloprije dobra odbrana Abbijatija. Nijedan dobar centaršut, korneri patnja niko ga izvesti ne zna a Palermo loš totalno nude se ali ovi levati ne znaju zabiti 2. gol.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Balonja je u Milanu za klasu bolji nego u Šityju.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ne mogu da komentarisem prvo poluvrijeme,ali drugo je,za mene,odradjeno rutinski.Onoliko koliko se moralo..
Niang mi je malo živnuo nakom Barcelone,skoro pa asistencija.
Mario je zvijer,kako mi je drago da vidim njega kako se vraca po loptu,pomaze u odbrani.
Idemo ovako do kraja.
Steta samo za rezultat u Napulju,al' bice prilike.
Niang mi je malo živnuo nakom Barcelone,skoro pa asistencija.
Mario je zvijer,kako mi je drago da vidim njega kako se vraca po loptu,pomaze u odbrani.
Idemo ovako do kraja.
Steta samo za rezultat u Napulju,al' bice prilike.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Koja je Balo klasa jbte
Jos samo da Faraone proradi, nekako je stao a i Cavani mu odmice.
Jos samo da Faraone proradi, nekako je stao a i Cavani mu odmice.
dobro je dobro je.. zlata vrijedna pobjeda. bio sam se ponadao pokojem kiksu prije svih napolija i viola ali nema veze. treba igrati. valjda neko od ovih levata ispod kiskne, lazio, inter. zasluzena pobjeda palermo nije zaprijetio ozbiljno citavu utakmicu. rutinski odradjeno. sada imaju malo vise vremena do sljedece tekme neka se dobro pripreme i skuju planove kako dalje. samo nek nastave postizati dobre rezultate.. FORZA MILAN
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- LegendKiller
- Kontakt:
Rosoneri ova danas utakmica je bila katastroficna, tako dobro igramo daa sam u pola drugog poluvremena zaspao. Nikakve igre nemamo, sve nazor nešto. Zao mi Faraona momak se trudi trci gore dole ali ne moze sve sam, nema ko da da upotrebljivu loptu, montolivo se umara igrajuci odbranu umjesto flaminija,zapate, bonere itd. Tacno kada igra onaj truhlo flamini to ti je odmah igrac manje. Neko rece ovo je rutinska pobjeda, e pa ja ne bi tako reko da je bila, iole ozbiljnija ekipa danas bi nas dobila, pa nismo šanse napravili kako treba. Stoperi ponovo užasni, zapata nista ne odskace od bonere. Danas montovilo dalke nas najbolji igrac, ali šteta što nema sa kim da igra. Covjece uđe traore i nezna ni gdje igra ni šta treba da radi pitanje je bilo da li je uopšte znao s kime igra. Loše, Loše i još jednom loše!
Lose, ali s obzirom da su momci ispuhali nakon poraza od Barce, da su se psihicki ispraznili, razocarani i jos dolazi skoro pa otpisani Palermo, ocekivana reakcija.
Najbitnije je bilo upisati tri boda i to je ucinjeno!
Najbitnije je bilo upisati tri boda i to je ucinjeno!
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Vidim da nije najbolja utakmica bila, ali vazna su ta 3 boda, igraci su vjerovatno bili demotivisani nakon barse, ali ovo i jeste karakteristika velikih ekipa da pobjedjuju i kada lose igraju.
nego, ovaj saraf kako se zaljubio i djevojku nasao prestao zabijati golove, a poceo zabijati na drugim poljima
a dobro ruku na srce i nema od koga dobiti loptu, nadam se da ce iduce sezone Saponara biti zaduzen za te stvari.
nego, sta se ovo desilo ? ja cim ne gledam utakmicu nesto se zanimljivo desava

nego, ovaj saraf kako se zaljubio i djevojku nasao prestao zabijati golove, a poceo zabijati na drugim poljima
nego, sta se ovo desilo ? ja cim ne gledam utakmicu nesto se zanimljivo desava

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
po vasim komentarima vidim da i nismo nesto briljirali,ali nema veze
3 boda nasa,okrenuti se narednom protivniku i ici na 3 boda,Balotelli masina
samo zanedalo se nesto El Shaarawy-u izgleda,a trudi se lik nenormalno puno,ali proci ce to,pocet ce i on davati opet
Kako god ja bi Urby-a kada se vrati iz Fulhama, umjesto Flaminija ga forsirat u vezni red,jer on je za toga dovoljno dobar,sigurno bolji i od Flaminija,Ambrosinija,Nocerina i tako tih nasih igraca koji su totalno van forme
3 boda nasa,okrenuti se narednom protivniku i ici na 3 boda,Balotelli masina
samo zanedalo se nesto El Shaarawy-u izgleda,a trudi se lik nenormalno puno,ali proci ce to,pocet ce i on davati opet
Kako god ja bi Urby-a kada se vrati iz Fulhama, umjesto Flaminija ga forsirat u vezni red,jer on je za toga dovoljno dobar,sigurno bolji i od Flaminija,Ambrosinija,Nocerina i tako tih nasih igraca koji su totalno van forme
Ovo je kao penal:

A ovo kao zuti karton:

E moja Serie A u sta si se pretvorila...

A ovo kao zuti karton:

SI AMO CONte!!!
Lik ga par sekundi povlaci za dres u sesnatercu i ne pusta, mozda je recimo cak i prestroga odluka, ali penal je regularan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Kakav penal kad svi znamo da je dozvoljeno povlacenje igraca za dres u sesnaestercu...Mitar je napisao/la:Ovo je kao penal:
A ovo kao zuti karton:
Hahaha ovaj ga "povlaci" nazad, a on pada naprijed, i to skomada se ko metar drva. Ej mene bi bilo stid navijati za ovaj klub...
SI AMO CONte!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.