FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prenos bi mogao biti na Hercegovina Live ,bar po najavi .Sada prenose Zrinja -Travnik 0:0
Zeljo- Zvijezda od 18.00
Zeljo- Zvijezda od 18.00
Sta ce ovo biti da nisi pesimisticanAlipasino je napisao/la:Vozdra mladze i starije,plava nacijo.Po prvi put nakon dugo vremena optimista,neznam sto ali mi nesto govori da nakon ovog kola ide nabolje.Dakle pobjeda 2-0 pauza a onda forma se penje i zegamo ostale.

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sve je toplije i toplije.
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- inacefindecko
- Kontakt:
zabi ga Turković Zrinjskom.. naše dijete, nije on nimalo loš igrač, i na grbavici je bio dosta aktivan!
Zrinjski bas lose igra tako da imamo sanse u revasnu kupa, vrijeme ce biti ljepse a i teren bolji.inacefindecko je napisao/la:zabi ga Turković Zrinjskom.. naše dijete, nije on nimalo loš igrač, i na grbavici je bio dosta aktivan!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zatvoren jug zbog snijega tako da svi na sjever danas !
je l' ulaz još 5 KM ?arelinho je napisao/la:zatvoren jug zbog snijega tako da svi na sjever danas !
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Odakle ti to ? Mogli su vala ranije najaviti , ali hajde...arelinho je napisao/la:zatvoren jug zbog snijega tako da svi na sjever danas !
ZELJEZNICAR 1921!
trebo bi biti onda ulaz 5 KM ja msmanonimni je napisao/la:je l' ulaz još 5 KM ?arelinho je napisao/la:zatvoren jug zbog snijega tako da svi na sjever danas !

ima da bude !arelinho je napisao/la:trebo bi biti onda ulaz 5 KM ja msmanonimni je napisao/la:je l' ulaz još 5 KM ?arelinho je napisao/la:zatvoren jug zbog snijega tako da svi na sjever danas !

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
5 ulaz
moraju vazitihamzaTM87 je napisao/la:Važe li godišnje za jug![]()
odakle ta informacija sad

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ZZtop10 je napisao/la:odakle ta informacija sad![]()
dobro smo mi prosli protiv travnika ufufufu
Nikako mi se ne svidja sto Zrinjski gubi na svom terenu, jer ce do uzvratne utakmice 1/2 finala kupa sigurno promjeniti trenera...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
razabu pisaj kup samo da veceras pobijedimoamerosm je napisao/la:Nikako mi se ne svidja sto Zrinjski gubi na svom terenu, jer ce do uzvratne utakmice 1/2 finala kupa sigurno promjeniti trenera...
-
- Kontakt:
prenosil arena
UPOZORENJE pri kupovini ulaznica! Već duže vrijeme par momaka pored prodajne kućice poziva na kupovinu karata za sjevernu tribinu po istoj cijeni. Samo da znate da se ne radi o regularnim ulaznicama. Svi mi želimo doći brže do karte, odnosno ne čekati u gužvi za kupovinu iste, ali obzirom da volimo svoj klub, onda trebamo reagovati da se ti "lovci u mutnom" odstrane sa tog mjesta. Tek kada sam stigao kući nakon tekme protiv Zrinjskog, vidio sam da na kartama piše GRATIS, što samo u mom slučaju iznosi 16 KM koje nisu otišle klubu već nekom desetom. Sad da li neko iz struktura kluba ima miješane prste u ovome je priča za sebe... PS Ja lično imam godišnju za sjever, ali sam kupio dodatne dvije za rođake. Ovo da unaprijed odgovorim onima koji su željeli pitati što ne kupim godišnju ili polugodišnju.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Doktorinho, Grbavica786, Lokomotifa, perodeformero i 60 gostiju.