Prava raja je uvjek bila uz mene!dr.van nostrand je napisao/la:Uh lijepo ga vidjetirio_Ferdy88 je napisao/la:Vratio se sin razmetni![]()
, cesto zna orasploziti (nasmijati) i osvjeziti ovu temu nekim komentarom

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Prava raja je uvjek bila uz mene!dr.van nostrand je napisao/la:Uh lijepo ga vidjetirio_Ferdy88 je napisao/la:Vratio se sin razmetni![]()
, cesto zna orasploziti (nasmijati) i osvjeziti ovu temu nekim komentarom
skolovaniprevarant je napisao/la:Samo prava raja je znala u cemu je trik :DD
Skoro 3 mj bez sranja,nastavit cu u ovom ritmu,samo me Cakir jos iz ritma moze izbaciti i niko vise
Haha..Evo iznenadio si me malo sada..Neka te..Dobrodosao nazad.skolovaniprevarant je napisao/la:Samo prava raja je znala u cemu je trik :DD
Skoro 3 mj bez sranja,nastavit cu u ovom ritmu,samo me Cakir jos iz ritma moze izbaciti i niko vise
Ma ne bi u Liverpool, nema tih para.Semir Tuce je napisao/la:Jesil bio prije utakmice u Bishopu? Kako si dobio kartu za tekmu?
Odakle si letio i kamo si letio? (predvidjam da u Liverpool)
Ovo me raduje..Izgledno je da će talentovani igrač Uniteda Nick Powell narednu sezonu igrati na posudbi u Wiganu. Ferguson je impresioniran njegovom igrom i želi mu pružiti šansu u Premier ligi.
Pa OT je u Salfordu, sta jest jest.Thunderstruck je napisao/la:@Cartmane, jesmo na periferiji?
A gdje je Salford?Cartman je napisao/la:Pa OT je u Salfordu, sta jest jest.Thunderstruck je napisao/la:@Cartmane, jesmo na periferiji?
Na periferiji dakako.Thunderstruck je napisao/la:A gdje je Salford?Cartman je napisao/la:Pa OT je u Salfordu, sta jest jest.Thunderstruck je napisao/la:@Cartmane, jesmo na periferiji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.