Godine cine svoje. On se dobro i nosi sa ovim igracima. Svi su od njega mlaji 5-6 godina, igraju najbolji tenis ali on je opet tu u vrhu.DukeOfWellington je napisao/la:Nekadašnji Roger je mogao potegnuti dobrih poteza iz defanzive, ne ko Rafa, ali znao je. Sad iz defanzive ne može meda.Unofficialpage je napisao/la: Nije bas samo da su neforsirane greske, defanziva mu nije kao kod Novaka i Rafe ali zna i on potegnuti neki sjajan udarac.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Drži se zbog toga što je vrhunski talenat, nije se pošteno oznojio u karijeri, a u zadnje vrijeme pogotov. Fizički je inferioran i nije čudo što ga je Rafa u par navrata pomeo, jer kad mu ne prolazi ono što je zamislio njega nema nigdje. A prolazi mu često jer je ima vrhunski repertoar ofanzivnih udaraca, to nit je kad viđeno nit će ikad više bit viđeno. Isto kao i Henmanov volej.Unofficialpage je napisao/la: Godine cine svoje. On se dobro i nosi sa ovim igracima. Svi su od njega mlaji 5-6 godina, igraju najbolji tenis ali on je opet tu u vrhu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo to. Ali opet, ja imam neki utisak kad igra protiv Rafe da se prepadne. Kao da ga bude strah igrat, nervoza ga uzme i to bude uzrok za jos veci broj UE, ima neki kompleks od Nadala. Ne znam zasto, vrhunski teniser, prosao je takvih meceva dosta...DukeOfWellington je napisao/la:Drži se zbog toga što je vrhunski talenat, nije se pošteno oznojio u karijeri, a u zadnje vrijeme pogotov. Fizički je inferioran i nije čudo što ga je Rafa u par navrata pomeo, jer kad mu ne prolazi ono što je zamislio njega nema nigdje. A prolazi mu često jer je ima vrhunski repertoar ofanzivnih udaraca, to nit je kad viđeno nit će ikad više bit viđeno. Isto kao i Henmanov volej.Unofficialpage je napisao/la: Godine cine svoje. On se dobro i nosi sa ovim igracima. Svi su od njega mlaji 5-6 godina, igraju najbolji tenis ali on je opet tu u vrhu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rafa je igrač vrhunske defanzive i to je veliki problem Federera jer to je tip igrača koji mu ne paše i sa takvim je imao uvijek problema. Uz to je Rafa i fizički superioran u odnosu na njega, pa kad ga i ne ide onda igra na kartu izdržljivosti. Rafa je puno kompletniji igrač i bolji od Federera kad je u pitanju međusobni duel. Ali veliko je pitanje da li je bolji generalno gledajući, Rafa se puno više mučio sa igračima koje je Federer u svoje vrijeme jeo za doručak, pogotovo na hardu Rafu nije išlo najbolje.Unofficialpage je napisao/la: Upravo to. Ali opet, ja imam neki utisak kad igra protiv Rafe da se prepadne. Kao da ga bude strah igrat, nervoza ga uzme i to bude uzrok za jos veci broj UE, ima neki kompleks od Nadala. Ne znam zasto, vrhunski teniser, prosao je takvih meceva dosta...
Inače, problem Federera i defanzivne igre se najbolje ogleda u njegovom međusobnom omjeru sa Murrayem. Iako sam ja naravno Andyjev navijač, bio bih krajnje nerealan ako bih pokušao uopšte reći nešto što bi bilo na tragu priče da je Andy bolji od Federera. Jasno je da Andy ima još pure za pojest' prije nego što bude mogao u rečenicu sa Federerom kada je u pitanju poređenje karijera. A eto ima 11-9 protiv njega.
Dakle, ne bih rekao da Federer ima strah od Nadala, njegov problem je taj što nema protuigru za Rafu. Dobijao ga je samo kada je bio na vrhuncu i tad jedva, a Nadal je tek dolazio. Trenutno vodi 19-10.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer nema odgovor za spin, nema koncentraciju, brzo odustaje od poena st nije slucaj kod Rafe, on ne odustaj dok ne bude 100% osvojen ili izgubljen poen. Npr. Federer udari forhend u jednu stranu, koji dobar udarac i on ocekuje da je to t, da je poen osvojio ali tako ne misli Rafa i to vrati e tad nastaje problem kod Federera gdje udara lopticu ramom reketa. Rafa je svakako fizicki jaci od Federera i to mu daje jednu dozu prednosti nad Federerom... Iskreno, meni nije toliko bitno koje najbolji svih vremena, to je veoma tesko odrediti. Nisu ista vremena, protivniccci...DukeOfWellington je napisao/la:Rafa je igrač vrhunske defanzive i to je veliki problem Federera jer to je tip igrača koji mu ne paše i sa takvim je imao uvijek problema. Uz to je Rafa i fizički superioran u odnosu na njega, pa kad ga i ne ide onda igra na kartu izdržljivosti. Rafa je puno kompletniji igrač i bolji od Federera kad je u pitanju međusobni duel. Ali veliko je pitanje da li je bolji generalno gledajući, Rafa se puno više mučio sa igračima koje je Federer u svoje vrijeme jeo za doručak, pogotovo na hardu Rafu nije išlo najbolje.Unofficialpage je napisao/la: Upravo to. Ali opet, ja imam neki utisak kad igra protiv Rafe da se prepadne. Kao da ga bude strah igrat, nervoza ga uzme i to bude uzrok za jos veci broj UE, ima neki kompleks od Nadala. Ne znam zasto, vrhunski teniser, prosao je takvih meceva dosta...
Inače, problem Federera i defanzivne igre se najbolje ogleda u njegovom međusobnom omjeru sa Murrayem. Iako sam ja naravno Andyjev navijač, bio bih krajnje nerealan ako bih pokušao uopšte reći nešto što bi bilo na tragu priče da je Andy bolji od Federera. Jasno je da Andy ima još pure za pojest' prije nego što bude mogao u rečenicu sa Federerom kada je u pitanju poređenje karijera. A eto ima 11-9 protiv njega.
Dakle, ne bih rekao da Federer ima strah od Nadala, njegov problem je taj što nema protuigru za Rafu. Dobijao ga je samo kada je bio na vrhuncu i tad jedva, a Nadal je tek dolazio. Trenutno vodi 19-10.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gdje nestadose strucnjaci? Sad ce finale, a nigdje ih, pa nije se svijet srusio ako je Dijanin sin izgubio.
Ako Del Potro moze fizicki, mogao bi biti dobar mec.
Ako Del Potro moze fizicki, mogao bi biti dobar mec.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni nikad nije bilo krivo nikad bilo kad Nole izgubi o Delpa... Volim to igrača drag mi je strašno.... Sjećam se na IW 2009. godine je uradio nešto nezamislivo, u trećem setu je gubio od Rafe 3:0 sa dva brejka minusa, i preokrenuo je meč.. To je tad bilo nezamislivo. Nadal je važio za nesalomivog, onog koji nikad nije poražen pa taman gubio 5:0 i 40-0.... Od tada ga obožavam...
Još nešto svi ovi pacenici što misle da su face jer kopiraju Virtua, sa onim Dijanin sin samo pokazuje silne probleme sa preranom ejakulacijom... Smirite se... Kad porastete to će proći....
I da Vamos Delpo!!!!!!!
Još nešto svi ovi pacenici što misle da su face jer kopiraju Virtua, sa onim Dijanin sin samo pokazuje silne probleme sa preranom ejakulacijom... Smirite se... Kad porastete to će proći....
I da Vamos Delpo!!!!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg, neki novi klinci.
Ako Del Potro dobro odservira mozda nesto izvuce, mada mislim da ce morati crtati po terenu...
Ako Del Potro dobro odservira mozda nesto izvuce, mada mislim da ce morati crtati po terenu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po meni favorit Delpo! Bez obzira na umor! Jos mi ne ide u glavu da je nadal uspio doci do finala.. posluzi ga je zdrijeb i povreda federa! vamosss Delpoo 
Max Allegri
Ma nemoj, znaci Rafa nema nikakvih zasluga.
Dobio Gulbisa koji je bio u strasnoj formi, poigrao se sa Federerom, pa onda sa Berdychom...
Dobio Gulbisa koji je bio u strasnoj formi, poigrao se sa Federerom, pa onda sa Berdychom...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvi masters u karijeri ce biti veceras...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
skandinavka76
- Kontakt:
Meni je Del potro drag od kada je natjerao Đokovića da preda meč u sred Beograda u Davis cupu,rastavljo ga na proste faktore a ovaj preda ko fol povreda,,,,,ali večeras teško sa Nadalom...
Meni je Del Potro antipatican od one rasprave sa Endijem, 2008. u Rimu, kada je vrijedjao bez nekog razloga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta sam sinoć reako, ko će pobjediti
Trebam li vam večeras reći, očigledno da me Virtu ne prati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti bi i Donalda Trumpa doveo do socijale 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobija Rafa mada bih volio da griješim.
GO Delpo!
2-1 za Kralja Sljake!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Citizen-X
- Kontakt:
skino gace delpotro....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.