HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 17 mar 2013, 17:49

nate je napisao/la:jesi vidio onu zadnju sansu đurica :lol:

majk odraga pa ja bi je opalio jace.protiv zeljeznicara se treba nesto gadno okrenuti.peric ponajprije.
Nije bio Đurić nego Mile .Tuga i gotovo.što se tiče igre ovo je u zadnjih 10 godina nešto najlošije što smo igrali u kontinuitetu.Protiv jačih ekipa kad se treba braniti ili čuvati rezultat može proći nekako ali kad treba napadati i stvarati prilike protiv bunkera onda "niđe veze".
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 17 mar 2013, 18:28

Sad se najbolje vidi da su bodovi i pobjede iz prvog djela sezone bile samo plod velike srece..
Peric ce otici ako sam odluci tako, uprava ga nece dirati.

Ózbiljno, Radeljica bi trebalo gurnut u napad, lik je svaku loptu uzeo, a jos zabija k'o lud..

Kup nam je jedini spas, ali ako smo od Travnika primili 2 pitam se koliko cemo od Zelje.. Ali nikad se ne zna.

I KAD IZGUBE I KAD POBJEDE...

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 mar 2013, 18:33

ti sto govoris koliko nas je na forumu vjerovatno si red army a vi ste toliko retardirani da vam na stranici od navijaca pise da organizirate party i da prihod ide za put u prijedor i na kraju ne odradite to gostovanje.smijesni ste

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 17 mar 2013, 22:20

Nisam tu da provociram. Znam da niste očekivali ovaj poraz, ali šta se može.

Mene zanima nešto drugo. Zanima me zašto niste zadržali ovog Markića? Igrao je danas u Gabeli za Olimpic i prijatno iznenadio.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 mar 2013, 22:28

arbitraža je napisao/la:Nisam tu da provociram. Znam da niste očekivali ovaj poraz, ali šta se može.

Mene zanima nešto drugo. Zanima me zašto niste zadržali ovog Markića? Igrao je danas u Gabeli za Olimpic i prijatno iznenadio.
Njega je dovela prijasnja uprava u ovoj upravi nije imao mjesta niti prilike da se izbori za prvih 11,solidan igrac!
Tko zna stanje i kvalitete ove ekipe ovaj poraz nije neocekivan,vidis da na forumu ne vlada toliko iznenadjenje !
Zabrinjavajuce je sto su i ostale ekipe ovakve pa tko god izisao u europu kuku njemu! :lol:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 mar 2013, 22:37

Ovo je znak da sve ekipe igraju sve losije i losije,70 lige nema para za osnovno.

Sve ukazuje na neminovno smanjenje lige.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 18 mar 2013, 08:59

Perić je sinoć očitao bukvicu upravi kako nije do njega nego je do njih i on ostaje vjerovatno do Želje kad dolazi Jović :D Već su neki članovi upravnog odbora najavili odlazak jer nisu ispunili očekivanja i razočarani su! Tako da Perić i kad ode opet ostaje u svom jatu uz starog druga Jovića da nas dokrajči do kraja :o

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2013, 12:25

katastrofa blago receno,ekipa koja je dosada osvojila samo 1 gostujuci bod,pobijedila nas je na nasem terenu,to dovoljno govori kakva smo ekipa,peric ako imalo ima dostojanstva treba dati sotavku,jer poraz kuci od najlosije ekipe prvenstva se ne moze tolerirati,bez obzira na kup i rezultate u njemu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2013, 12:40

pehar,poredski,bekic :lol: ,pa da smo birali gore napadace ne bi ih mogli bolje izabrati u ovoj ligi,boga vam prebacite se u nesto dugo :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 18 mar 2013, 13:27

Perić nema dostojanstvo i smatra se da on nije krivac nego nam sreća nije bila naklonjena i ne zamjera ništa igračima jer jednostavno kaže nije išlo :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 18 mar 2013, 18:21

ZrinjskiMostar je napisao/la:Perić nema dostojanstvo i smatra se da on nije krivac nego nam sreća nije bila naklonjena i ne zamjera ništa igračima jer jednostavno kaže nije išlo :D
Može biti loš dan ili da nema ekipa sreće ali to može biti jednu ili dvije utakmice a Zrinja nije odigrao poštenu prvenstvenu utakmicu kući ima pola godine.To je jednostavno stvar struke.Uprava snosi krivicu jedino ako ih je Perić upozorio da nam treba napadač ili neki igrač a oni nisu reagovali na to ali mislim da je uprava uradila ono što je on od njih tražio.Ali odgovornost je uprave da sama procijeni šta je najbolje za klub i zato se Periću trebaju zahvaliti i dovesti drugog trenera a Perić neka ostane njegov pomoćnik.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 mar 2013, 19:17

Sreca uslijedila pauza da ove pic... od igraca malo odmore! :lol:

Iduce kolo Borcu,joj sto ce nas nakantati,samo da ne bude na tv-u! :D
Milicevicu,Sesaru,i cjelokupnom napadu poruka: ostavite se nogometa,nije ta okrugla stvar za vas!
Pitanje je tko ovoga Milicevica gura ,lik dobije poziv za U21 Hrvatske reprezentacije :? ,halo???
Ili sam ja corav ili sam toliko glup za nogomet da ne vidim da je ovaj Milicevic tolika igracina!?

trasUl

Post Postao/la trasUl » 18 mar 2013, 20:17

Ne razumijem što serete po Milicevicu. Ima odličan pregled igre, dobar pass, sudjeluje u obrani, fin udarac. Nekad zna pogrešku napravit ali je činjenica da je mlad/neiskusan. Što se tiče događanja u zadnjih nekoliko dana nadam se da će Peric napokon otici, mora jednostavno ne ide ovo ovako. I kad već ne ide u napadu zašto ne pruži idiot priliku mladima npr.Ildaru Klariću ili Romanu Vlahu.
NAJJACI IKAD.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 18 mar 2013, 23:06

trasUl je napisao/la:Ne razumijem što serete po Milicevicu. Ima odličan pregled igre, dobar pass, sudjeluje u obrani, fin udarac. Nekad zna pogrešku napravit ali je činjenica da je mlad/neiskusan. Što se tiče događanja u zadnjih nekoliko dana nadam se da će Peric napokon otici, mora jednostavno ne ide ovo ovako. I kad već ne ide u napadu zašto ne pruži idiot priliku mladima npr.Ildaru Klariću ili Romanu Vlahu.
Slažem se i za Milićevića i za mlade igrače mada mislim da su oni još tjelesno slabi da bi igrali sa dosta robusnijim i jačim igračima.Po meni Milićević je uz Maru Aničića najviše pokazao u ovih nekoliko zadnjih utakmica.Ako već nemamo šansu za evropu kroz prvenstvo onda treba dati šansu mladim igračima kao što su Klarić ili Vlaho neka igraju i neka stječu iskustvo.I Mara Aničić je počeo kao centarfor a sada je izrastao u jednog od najboljih ako ne i najboljeg stopera lige.Sa Šunjićem bi sigurno činio najbolji stoperski tandem u ligi.Treba samo dati šansu mladim igračima.
Ova ekipa se mora graditi na Melheru, Aničiću ,Stojkiću,Milićeviću kao domaćim igračima te uz dodatak iskustva Šćepanovića,Muminovića,Žuržinova,Markovića stvarati standardnu prvi jedanaestoricu.Tu još ima nekoliko vrlo dobrih mladih igrača koji moraju početi ozbiljno trenirati i raditi , u prvom redu tu mislim na Arežinu,Sesara i Pehara s tim što Sesar već pokazuje znake napretka iako je to daleko od onoga što on realno može dati..Sve se to mora na kraju nadograditi sa jednim iskusnim napadačem i jednim brzancem kao npr. Basara ili Simeunović.Još od Diare mi nemamo jednog brzog igrača koji može odigrati kontre.Valjda će doći i novi trener koji će malo posložiti kockice u igri i sastavu.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 18 mar 2013, 23:40

milicevic je dobar igrac samo sto je nekako prespor ali definitvno je trenutno medju 2-3 najbolja igraca zrinje a mladima treba dati sansu bolje biti 7-8 na tabeli sa domacim igracima pa za par godina nesto postici nego ovako sa nekim igracima sa strane.vjerujem da bi nas vecina prihvatila i 10-11 mjesto mislim da je bez europe vrlo slicno.peric voli zrinjski i treba ostati u klubu ali ne i na klupi.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 mar 2013, 09:41

ma perke ce biti nas ferguson neka ga na klupi 4godine mozda napravi nesto :D

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 mar 2013, 09:55

Perke leti nakon Želje ali onda može i ostati ta svakako nam je svejedno! Još jedna sezona za zaborav ali gore od toga je najavljen odlazak bitnh članova uprave, ljudi koji su pokazali jasno i glasno kakav Zrinjski žele ali pošto će njihov san i sviju nas biti neostvaren, tu se se podrazumjeva i dolazak Jovića ....

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 mar 2013, 11:52

ZrinjskiMostar je napisao/la:Perke leti nakon Želje ali onda može i ostati ta svakako nam je svejedno! Još jedna sezona za zaborav ali gore od toga je najavljen odlazak bitnh članova uprave, ljudi koji su pokazali jasno i glasno kakav Zrinjski žele ali pošto će njihov san i sviju nas biti neostvaren, tu se se podrazumjeva i dolazak Jovića ....
Nije valjda da ste se već predali, u Kupu Imate dobar rezultat.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 19 mar 2013, 13:42

eto ti nase realnosti i svega..Arezini nedaju igrat dok ne raskine ugovor s menaderskom organizacijom sto ga vodi..a ona je iz Njemacke e **** ovo nase onda ak je tako..al do te informacije sam dosao iz bliski izvora..ee nemoze covjek vjerovat

trasUl

Post Postao/la trasUl » 19 mar 2013, 15:16

Ako je to istina onda ih sve treba pobiti, eto ga.
NAJJACI IKAD.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.