FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sekac i DevilS,sjedite vi na kafu pa se ispricajte ili preko pp.Ovako bas pisete na temi stvarni koje nisu tema Sarajevo...
Sto je previse,previse je.Ko kakvi klinci od 10 godina vala...
Sto je previse,previse je.Ko kakvi klinci od 10 godina vala...
1946
Sto majstore?Sarajlijc@ je napisao/la:Treba se nekome majke mrtve najebat ako postave ibrakovica.
Nije FKS DJL (djelo jednog lica) pa da jedino Husref smije biti trener.
Izvinite svi moja porodica moj problem malo se preletilo hajmo mi o treneru i nešto o Sarajevu izvinite još jednom molim vas!
Sarajevo ljubavi moja!
- Ultras1921
- Kontakt:
Ibrakovic je posmatrao Sarajevo na gradskom stadionu u Srebreniku...
ne mora to nista znaciti covjek bespuslan pa doso da gledacrni89 je napisao/la:Ibrakovic je posmatrao Sarajevo na gradskom stadionu u Srebreniku...
Sto se sekiras bice Zeka Turkovic !Sarajlijc@ je napisao/la:Treba se nekome majke mrtve najebat ako postave ibrakovica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Volio bi da vas zaobidje,ali ne bi rekao,bio je udrustvu nekih vasih ljudi iz fk sarajeva i menadzera...ima tu nesto,hama je se jovicu pripremao otkaz na tribinama,samo sto je jovo to skonto pa odmah otiso ganjat kamermana da ujahmi mastuluk .ahhaahterabajt je napisao/la:ne mora to nista znaciti covjek bespuslan pa doso da gledacrni89 je napisao/la:Ibrakovic je posmatrao Sarajevo na gradskom stadionu u Srebreniku....
Nije majstore sve tako kako izgleda ... Jovic je dobio od uprave da poslije Celika mora dobiti 4 utakmice za redom, on je u Srebreniku kiksao i zapisao sam sebi.
Iskreno ja bi i volio da lijepi dodje na klupu fks posto zeljo dere sve one kome je on na klupicrni89 je napisao/la:Volio bi da vas zaobidje,ali ne bi rekao,bio je udrustvu nekih vasih ljudi iz fk sarajeva i menadzera...ima tu nesto,hama je se jovicu pripremao otkaz na tribinama,samo sto je jovo to skonto pa odmah otiso ganjat kamermana da ujahmi mastuluk .ahhaahterabajt je napisao/la:ne mora to nista znaciti covjek bespuslan pa doso da gledacrni89 je napisao/la:Ibrakovic je posmatrao Sarajevo na gradskom stadionu u Srebreniku....
LFC1892 je napisao/la:Nije majstore sve tako kako izgleda ... Jovic je dobio od uprave da poslije Celika mora dobiti 4 utakmice za redom, on je u Srebreniku kiksao i zapisao sam sebi.
imam sliku na comp ibrakovica na tribinama,samo neznam kako to ubacit na forum
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pile ne ujedaj, bolje i Zeka bar je nasa legenda nego ovaj knjizevnik **** mu pleme govedje.pile87 je napisao/la:Sto se sekiras bice Zeka Turkovic !Sarajlijc@ je napisao/la:Treba se nekome majke mrtve najebat ako postave ibrakovica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nemoj tako on je lijepSarajlijc@ je napisao/la:Pile ne ujedaj, bolje i Zeka bar je nasa legenda nego ovaj knjizevnik **** mu pleme govedje.pile87 je napisao/la:Sto se sekiras bice Zeka Turkovic !Sarajlijc@ je napisao/la:Treba se nekome majke mrtve najebat ako postave ibrakovica.
Pa nema veze sto je bio na utakmicu ne mora da znaci, vec sam ti rekao da je Jovic remijerm u Srebreniku sam sebi zapisao.crni89 je napisao/la:LFC1892 je napisao/la:Nije majstore sve tako kako izgleda ... Jovic je dobio od uprave da poslije Celika mora dobiti 4 utakmice za redom, on je u Srebreniku kiksao i zapisao sam sebi.
imam sliku na comp ibrakovica na tribinama,samo neznam kako to ubacit na forum
Ja nemam nista protiv i da nam trener bude bilo ko samo mi je bitno da prije nije vodio FKS sa klupe jer nijedan nije bio nesto posebno da bi plakao za njim i prizeljkivao da se vrati.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
90% navijaca hoce Husrefa, ti si nebitan.
Ozbiljno ti kazem Zeka Turkovic je u kombinacijama za trenera.Problem je u tome sto ne mogu da odluce hoce li halaliti sezonu ili ce i dalje pokusati nesto, ako postave Zeku koji je bez iskustva znacilo bi da su halaili sezonu.Svi bi najradije Husrefa ali se i Husref nesto pita...I da Zeku gotivim ipak je nase dijeteSarajlijc@ je napisao/la:
Pile ne ujedaj, bolje i Zeka bar je nasa legenda nego ovaj knjizevnik **** mu pleme govedje.
Koji 90% oni sto ne idu na utakmice ? Neka sam ja nebitan al za razliku od tebe ne dopustam sebi da neko manipulise sa mnom vec imam svoje misljenjeSarajlijc@ je napisao/la:90% navijaca hoce Husrefa, ti si nebitan.
FKS ima samo 1000 do 1500 pravi navijaca ostalo ... nek vam Mahdavikija iz inostranstva soli pamet i mjenja trener na fejsu !
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 17 mar 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
plavetniloo
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Brate toliko su pismeni da im na zvaničnoj Željo igra sa Olimpijom 31 Novembra zato ne raspravljam o tome.LFC1892 je napisao/la:Pricaju o pravopisu oni sto su dizali parole na kojim je pisalo da "pruga krece"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znam sve znampile87 je napisao/la:Ozbiljno ti kazem Zeka Turkovic je u kombinacijama za trenera.Problem je u tome sto ne mogu da odluce hoce li halaliti sezonu ili ce i dalje pokusati nesto, ako postave Zeku koji je bez iskustva znacilo bi da su halaili sezonu.Svi bi najradije Husrefa ali se i Husref nesto pita...I da Zeku gotivim ipak je nase dijeteSarajlijc@ je napisao/la:
Pile ne ujedaj, bolje i Zeka bar je nasa legenda nego ovaj knjizevnik **** mu pleme govedje.
Pa **** ga kad trosite trenere ko na traci...nije to zavrsena stvar vjeruj mi...bice promjena trenera i u mladjim kategorijama...Sarajlijc@ je napisao/la:
Znam sve znam![]()
ali eto bit ce Ibrakovic
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.