NKB je napisao/la:Komentar za jucerasnju tekmu i derbi![]()
Kontam mi smo docekali navijace iz Tuzle kako treba sjedili ljudi sa nama na na istoj tribini navijali za svoj klub , ajde reko odem pogledati u Tuzlu tekmu , smjestio se na tribinu i pocinje tekma normalno podrzavam klub koji volim odma se jedan neandertalac nalazi uvrijedjen okrece se i kaze nemoj da navijas ovdje tako lijepo ti kazem :S , zbog te recenice sam odgledao samo 1 poluvrijeme pa ljudi nisam otisao u BanjaLuku gledat tekmu. Laagano u stan i cekao da cujem rezultat
A oni neandertalci tamo preko sa onih rusevina sto su dovikivali kad god Senegalac u Bratstvu primi loptu majmune
pa brate sta reci , sto se tice tekme jbg kako je tako je samo ekipa vam treba par igraca nema igre nikako :S , I sretno Slobodi u nastavku sezone i pozdrav za sve ljubitelje nogometa a ne navijace koji dodju i seru citavu tekmu po igracima
Pozdrav iz Gracanice
Ti druže sam došo u Tz i sjeo među domaće pristalice i bodriš svoj klub (koji je gost u ovom slučaju)..pa šta si očekivo

A to za Senegalca..vazda će biti par izuzetaka koji će skandirat takva imena,nažalost.