A i ovaj Redzi poco igrat kad je Mirza u rotaciji CCCCgrgr je napisao/la:Ljudi dragi sta je ovo
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
- el-fighter
- Kontakt:
Stvarno je nevjerovatno da jedan igrac na skoro svakoj utakmici ima 15+ skokova. Jos je cudnije da se za vecinu njih ne mora namuciti, jer je skoro uvijek sam pod kosem. A vidi se da od ulaska Mirze u rotaciju Evans vise igra i u napadu, ocito je da se stvorio pritisak na njega da nesto i pogadja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
AAAA EDIT AJMO REDZO DO 20 I nije mi nevjerovatno to sto ima 21 skok il 14 poena nego cinjenica da je pogodio oba slobodna XD
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 18 mar 2013, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Pusti Derona, cuvajte Redzu" - trener Atlante 
Trebali su kakvu akciju za Redzija nacrtati na ovom isteku vremena da uzme sut sa poludistance...
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
hahahahhahah :calcio je napisao/la:"Pusti Derona, cuvajte Redzu" - trener Atlante
PROGNOZA: REDZI pocinje i 4 cetvrtinu 
-
PJCARLESIMO
- Kontakt:
Redzo sljedece godine na All-star
sretno mt3 u ove 3-4 min
sretno mt3 u ove 3-4 min
Zadnja izmjena: PJCARLESIMO, dana/u 18 mar 2013, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jednostavno sve ekipe u NBA skautiraju protivnike, pa se tako skautiraju i Netsi. U Netsima su najvece opasnosti Deron, Joe i Brook. Vecina ekipa gleda da njih zatvori, tako da Evansu ostane prostora i za napad. Dodaj uz to i dozu srece kakve suteve pogadja i to je to. Nema to nikakve veze sa pritiskom i Mirzom. Evans je potpisao min. ugovor i znao je da je njegovih 10-15 ili u najboljem slucaju 20 minuta, gdje mora da gine u odbrani i kupi skokove, a u napadu je sve bonus. Ovo sto mu se sada desava je jednostavno sreca i neka nagrada za njegovu energicnu igru. Svaku tekmu covjek igra kao da mu je posljednja.el-fighter je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno da jedan igrac na skoro svakoj utakmici ima 15+ skokova. Jos je cudnije da se za vecinu njih ne mora namuciti, jer je skoro uvijek sam pod kosem. A vidi se da od ulaska Mirze u rotaciju Evans vise igra i u napadu, ocito je da se stvorio pritisak na njega da nesto i pogadja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- storm_raider
- Kontakt:
Pronadji, ali njegove igre govore za njega najvise. Talentovan moze biti za skok i poene iz kontakta, ali mu fali mnogo "talenta" da bude "igracina". U tom smislu je limitiran. On mozda moze ici 20+ za jednu sezonu (mozda sl sezone ako koljena izdrze) i to je to. Glupost je misliti da je "igracina", jer se zna ko su iste. Kao sto sam rekao, malo naprednija verzija Wallace-a iz proteklih sezona. Najvise zbog visine i nezgodne lijeve ruke.Metanor je napisao/la:
Potrudit' cu se pa ti naci jedan tekst od Schumana sa nba.com-a koji pise o tome koliko je talentovan Josh Smith,iskreno glupost je nazvati ga limitiranim.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mirza !
Edit: Gledaj sto polazu,kada je Mirza u igri,mora popraviti odbranu,jelde?
Edit: Gledaj sto polazu,kada je Mirza u igri,mora popraviti odbranu,jelde?
Zadnja izmjena: Metanor, dana/u 18 mar 2013, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.
na nase zadovoljstvo pogrijesio simirzaaaaa je napisao/la:PROGNOZA: REDZI pocinje i 4 cetvrtinu
Glory Glory Manchester United
Dosta više s prepirkama i vrijeđanjima. Za prepametne koji ne daju sebi riječ reći i koji su umišljeni NBA poznavaoci ima mjesta kod trake... Tjerate me da zaključam temu(pojedinci). Svako ima pravo na mišljenje, makar to bile i gluposti...Opušteno, imate svoje mišljenje, ok, držite se toga, govoriti nekome da je glup, zato što ima svoje mišljenje je krajnje nepošteno. Toliko
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ovo mora pogadjat nezz sto suta ovako mogo je nesto i drugo majko draga
storm_raider je napisao/la:Pronadji, ali njegove igre govore za njega najvise. Talentovan moze biti za skok i poene iz kontakta, ali mu fali mnogo "talenta" da bude "igracina". U tom smislu je limitiran. On mozda moze ici 20+ za jednu sezonu (mozda sl sezone ako koljena izdrze) i to je to. Glupost je misliti da je "igracina", jer se zna ko su iste. Kao sto sam rekao, malo naprednija verzija Wallace-a iz proteklih sezona. Najvise zbog visine i nezgodne lijeve ruke.Metanor je napisao/la:
Potrudit' cu se pa ti naci jedan tekst od Schumana sa nba.com-a koji pise o tome koliko je talentovan Josh Smith,iskreno glupost je nazvati ga limitiranim.
Nije bitno tih 20+ poena,bitna je njegova all-around igra,ne mogu sada traziti tekst,mozda sutra,ugl,cijenjeni novinar pise kako tokom druge runde PO-a na Istoku prije 2-3 godine izmedju Atlante i Chicaga,kako je Josh najtalentovaniji igrac iz obje frencize(racunajuci i Dericka Rosea) to mozda samo za sebe govori,jer je on po meni uz Rajona Ronda najveci Triple-Double Threat u ligi
-
PJCARLESIMO
- Kontakt:
razigro se blatche..
Adriano_leite@ Evo zasto ga Mirza nije faulirao 
Bolje bi bilo da nisam pogrijesio.Anon je napisao/la:na nase zadovoljstvo pogrijesio simirzaaaaa je napisao/la:PROGNOZA: REDZI pocinje i 4 cetvrtinu
Watson 0/2, MT 0/1, Blatche izgubi 2-3 lopte, Bogans ofula otvoren sut..kakva igra klupe Netsa 
Vjerovatno se sad vraćaju Lopez i Redžo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.