Mladi rukometni asovi BiH

Moderator/ica: Pasha

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Mladi rukometni asovi BiH

Post Postao/la Trigger » 07 mar 2013, 14:26

kralj_je_mrtav je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Bilo okupljanje 30 momaka i odabrano 13 momaka, sad će biti okupljanje 60 momaka i izabraće se 5 :?: :roll: :roll:
Mozda ce izabrati 25, pa ce opet biti okupljanja nakon kojih ce se sve svesti na 20. Trigger, koliko god ja i ti i svi oni koji volimo sport, mislili da finansije nisu problem, uvjeren sam, pa i porpilicno siguran da jesu. Jbg, sve to kosta, a ovaj pokusaj od drzave jednostavno ne vodi racuna o sportu. Istina, mnogo je i onih u Savezu koji nisu nikad donijeli marke, ali...
Tačno, danas je sve u 'lovi' (novcu), nažalost, ali mene uvijek muči baš to "ali..."
Bosno moja poharana....

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 07 mar 2013, 18:45

Prva grupa iz koje su selektirani igraci su momci koji su na drzavnom prvenstvu evidentiraní kao potencijaji. Ove dvije predstojece grupe su prijedlozi trenera klubova.óva repka vec krajem marta igra medjunarodni turnir.Neko je spomenuo kamp.Pa veliki broj ove djece je bio na kampu na Vlasicu proslo ljeto.Míslim da ova okupljanja 92.96 .98 godiste djecaci te 96.98.god.djevojcice je odlicna stvar u ova kokuzna vremena.Treba dati podrsku óvoj djeci.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 mar 2013, 21:30

san je napisao/la:Prva grupa iz koje su selektirani igraci su momci koji su na drzavnom prvenstvu evidentiraní kao potencijaji. Ove dvije predstojece grupe su prijedlozi trenera klubova.óva repka vec krajem marta igra medjunarodni turnir.Neko je spomenuo kamp.Pa veliki broj ove djece je bio na kampu na Vlasicu proslo ljeto.Míslim da ova okupljanja 92.96 .98 godiste djecaci te 96.98.god.djevojcice je odlicna stvar u ova kokuzna vremena.Treba dati podrsku óvoj djeci.
Bravo!
PS: na prvo okupljanje je naknadno dosao Azer Corbo.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 mar 2013, 11:57

Trebalo bi skoknuti do KOknja da se pogleda ovaj mec.Ovo je sada kao neki probrani sastav ako sam ja dobro povezao stvari.

Denis Serdarević (Fenix Tolouse), Josip Čavar (Redbergslids), Amer Novljanin (HC Midtjylland), Enes Skopljak (Bosna Visoko), Ivan Miličević (Čapljina), Andrija Bubalo (HSG Varel), Zulfić Muhamed (Bosna BHT), Josip Ereš (Izviđač), Petar Bubalo (HSG Varel), Elis Memić (Bosna BHT), Josip Perić (Bosna BHT), Said Ajkunić (Drott), Stefan Janković (Borac), Tarik Kasumović (HSV Götzenhain), Ivan Milas (Borac), Nemanja Bezbradica (Borac), Elmir Građan (Borac) i Damir Halilković (Bosna BHT).
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2013, 12:23

jel to malinovic opet povrijedjen?
ps: inace jak spisak

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 15 mar 2013, 16:17

edinjo-bih je napisao/la:jel to malinovic opet povrijedjen?
ps: inace jak spisak
Izgleda od ovog Malinovica nema nista uvjek neke povrede razumjem da mu 40 godina,ali njemu je tek 20 godina.
To je rezultat lose fizicke spremnosti steta za njega stabi tek bilo da igra u jacoj ligi.,
Sad mi jasno sto Dinko Dodig nije zelio da se odazove momak je pozvan u mladu hrvasku reprezentaciju,kao i Mirko Herceg,.Ako to ne zadovolji doce u bih,kao Vedran Delic jer tu moze kod god hoce..

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2013, 20:10

Bh. reprezentativac je lakše povrijeđen
Malinović zbog povrede koljena propušta naredna okupljanja

Spisak kadeta:

Matej Tomić (Izviđač), Jasmin Čatić (Maglaj), Haris Pleh (Goražde), Ranko Bozić (Lokomotiva Brčko), Haris Bašić (Krivaja Zavidovići), Davor Živanić (Derventa), Miloš Nježić (Borac), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Benjamin Spahić (Gračanica), Luka Barbarić (Međugorje), Radovan Uljarević (Leotar), Eldar Bećak (Bosna Visoko), Nemanja Mijatović (Lokomotiva Brčko), Eldar Starčević (Krivaja), Berin Hrnjić (Bosna Visoko), Dean Šešić (Borac), Nedžad Imamagić (Bosna Visoko), Mario Pavlak (Izviđač), Adson Bajrić (Borac), Mateo Drinovac (Zrinjski), Vladan Lončar (Bosna Visoko), Matej Hrstić (Izviđač).

Rezerve: Božo Subotić (Lokomotiva), Eldar Mehić (Krivaja), Edin Sinanović (Krivaja), Dušan Đurić (Bosna Visoko), Tarik Palo (Bosna BHT), Ensad Pušilo (Radnički Goražde) i Azer Čorbo (Igman Ilidža).

PS: od ovh koje sam ja ocekivao tu nisu Crnogaca i Nizic (ali posto neznam ove ostale, nebih kritikovao).
PPS: da li neko moze sta reci o ovim momcima na spisku?
Hvala

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 15 mar 2013, 22:11

Crnogaca izabr'o Srbiju ... :arrow:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 mar 2013, 22:55

bandit je napisao/la:Crnogaca izabr'o Srbiju ... :arrow:
hvala za informacju ;)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 16 mar 2013, 21:42

RK NEXE: P.Lelić (7 obrana), Bureš, Eter 4, F. Lelić 1, Mrđenović 5, Varvodić 4, Knez 1, Slišković 3, Pivac (5 obrana), Vujić, Hajmiler, Tomić, Božić Pavletić 3, Šunjić, Obranović 2, Ivić 4.
Trener: Kasim Kamenica

RK IZVIĐAČ: Jarak 2, Bubalo 1, Zeljić 7, Bošnjak 2, Mandić, Pavlak 1, Vidović 3, Prskalo (9 obrana), Boras 2, Šarac 1, Ereš 6, Ševo, Hrstić..
Trener: Mladen Škorput

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 mar 2013, 08:46

edinjo-bih je napisao/la:Bh. reprezentativac je lakše povrijeđen

Spisak kadeta:

Matej Tomić (Izviđač), Jasmin Čatić (Maglaj), Haris Pleh (Goražde), Ranko Bozić (Lokomotiva Brčko), Haris Bašić (Krivaja Zavidovići), Davor Živanić (Derventa), Miloš Nježić (Borac), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Benjamin Spahić (Gračanica), Luka Barbarić (Međugorje), Radovan Uljarević (Leotar), Eldar Bećak (Bosna Visoko), Nemanja Mijatović (Lokomotiva Brčko), Eldar Starčević (Krivaja), Berin Hrnjić (Bosna Visoko), Dean Šešić (Borac), Nedžad Imamagić (Bosna Visoko), Mario Pavlak (Izviđač), Adson Bajrić (Borac), Mateo Drinovac (Zrinjski), Vladan Lončar (Bosna Visoko), Matej Hrstić (Izviđač).

Rezerve: Božo Subotić (Lokomotiva), Eldar Mehić (Krivaja), Edin Sinanović (Krivaja), Dušan Đurić (Bosna Visoko), Tarik Palo (Bosna BHT), Ensad Pušilo (Radnički Goražde) i Azer Čorbo (Igman Ilidža).

PS: od ovh koje sam ja ocekivao tu nisu Crnogaca i Nizic (ali posto neznam ove ostale, nebih kritikovao).
Hvala
DObar spisak samo fali mali Cabravdic iz Bosne, decko je sada na zadnjoj tekmi unistio Kakanj. Gdje su Mrkonji oci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BLBoss
Kontakt:

Post Postao/la BLBoss » 18 mar 2013, 08:59

Dušan Đurić je iz Borca BL ;) ...

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 18 mar 2013, 10:41

edinjo-bih je napisao/la:Bh. reprezentativac je lakše povrijeđen

Spisak kadeta:

Hvala
Jel može itko ove momke poredat po pozicijama, ja znam neke šta igraju, al' ne znam sve.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 mar 2013, 10:46

napisi to sto znas ;)

humljub
Kontakt:

Post Postao/la humljub » 18 mar 2013, 13:24

Meni nije jasno kako na ovom popisu nema mjesta za Mandića i Jarka iz Ljubuškog...

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 18 mar 2013, 19:53

edinjo-bih je napisao/la:napisi to sto znas ;)
Znam samo ovo, dalje nek' netko napiše :)

Golmani: Matej Tomić (Izviđač), Jasmin Čatić (Maglaj), Haris Pleh (Goražde)
Lijevi bekovi: Matej Hrstić (Izviđač), Adson Bajrić (Borac), Berin Hrnjić (Bosna Visoko), Haris Bašić (Krivaja), i mislim i da je ovaj Mateo Drinovac (Zrinjski), al' nisam siguran
Srednji bekovi: Mario Pavlak (Izviđač)
Desni bekovi: Eldar Starčević (Krivaja)
Pivotmeni: Nemanja Mijatović (Lokomotiva Brčko)

Ovi ostaju:

Ranko Bozić (Lokomotiva Brčko), Davor Živanić (Derventa), Miloš Nježić (Borac), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Benjamin Spahić (Gračanica), Luka Barbarić (Međugorje), Radovan Uljarević (Leotar), Eldar Bećak (Bosna Visoko), Dean Šešić (Borac), Nedžad Imamagić (Bosna Visoko), Vladan Lončar (Bosna Visoko),

BLBoss
Kontakt:

Post Postao/la BLBoss » 19 mar 2013, 08:57

Noddesbo je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:napisi to sto znas ;)
Znam samo ovo, dalje nek' netko napiše :)

Golmani: Matej Tomić (Izviđač), Jasmin Čatić (Maglaj), Haris Pleh (Goražde)
Lijevi bekovi: Matej Hrstić (Izviđač), Adson Bajrić (Borac), Berin Hrnjić (Bosna Visoko), Haris Bašić (Krivaja), i mislim i da je ovaj Mateo Drinovac (Zrinjski), al' nisam siguran
Srednji bekovi: Mario Pavlak (Izviđač)
Desni bekovi: Eldar Starčević (Krivaja)
Pivotmeni: Nemanja Mijatović (Lokomotiva Brčko)

Ovi ostaju:

Ranko Bozić (Lokomotiva Brčko), Davor Živanić (Derventa), Miloš Nježić (Borac), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Benjamin Spahić (Gračanica), Luka Barbarić (Međugorje), Radovan Uljarević (Leotar), Eldar Bećak (Bosna Visoko), Dean Šešić (Borac), Nedžad Imamagić (Bosna Visoko), Vladan Lončar (Bosna Visoko),

evo ovako:
Ranko Božić i Davor Živanić su lijeva krila
Miloš Nježić i Vladan Đurđević su desna krila
pivoti:Luka Barbarić,Radovan Uljarević i Dušan Đurić (on je iz Borca a ne iz Bosne)
Dean Šešić je desni bek,Vladan Lončar je lijevi bek
Božo Subotić je golman
toliko od mene,koliko ih ja poznajem ;)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 19 mar 2013, 11:52

bravo momci ;)

handball1

Post Postao/la handball1 » 19 mar 2013, 15:11

prema informacijama koje sam dobio kako ih selektor planira koristiti:

GOLMANI

Tomić
Čatić
Pleh

LIJEVA KRILA

Bašić
Božić
Živanić

DESNA KRILA

Spahić
Nježić
Đurđević

PIVOTI

Bečak
Uljevarić
Barbarić
Mijatović

DESNI BEKOVI

Šešić
Starčević
Hrnjić(prirodno lijevi ali vjerovatno desni)

SREDNJI BEKOVI

Imamagić
Pavlak
Bajrić

LIJEVI BEKOVI

Lončar
Hrstić
Drinovac

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 mar 2013, 00:21

akcija za pohvalu :)

http://sportsport.ba/rukomet/rezultat-n ... let/100907" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.