nisam ni gledao kakav sam link uzeomandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:
special two times in a row?
Sad ću i tebe da zovem specijalni, ne znaš YT klip postavit' kako treba.![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Po čemu je to Rodrigo bolji od Benzeme (?!), otkad je to on čistokrvni Madridista s obzirom da nije ponikao u našoj školi i nije se uspio zadržati u Realu ni godinu dana (?!), i klauzula ne može iznositi 20 miliona eura jer se nije rodio taj koji je iz Castille prešao u neki tim da bi kasnije njegov otkup vrijedio 20 miliona (čak je i Negredov otkup bio samo 5 miliona)...L_blancos je napisao/la:Pipitu ne dirati ni pod razno, covjek je uz Ikera i Sergia srce ove ekipe, sto vise madridisma na terenu to bolje.
Nego Real, koliko se ja sjecam, ima klauzulu u ugovoru Rodriga da ga moze vratiti za cca 20 mil. Bolji bi bio za Real od Benza, uz to treba dodati da je cistokrvni madridista koji bi sigurno igrao na vecem nivou nego za Benficu.
I kao da uopće vrijedi 20 miliona eura...

Antonio Banderas platio 20 hiljada eura za potpisane dresove Alonsa, Arbeloe, Kake, Callejona i Khedira. Novac ide u dobrotvorne svrhe...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- JohnLennon
- Kontakt:

Ne'a sta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- anonymousHD
- Kontakt:
- Cristiano Ronaldo danas primio nagradu Di Stefano za najboljeg igrača Primere za prošlu sezonu.

- Igrači koji će nastupiti za repke, čak 17 igrača je dobilo pozive:

Espana: Ramos, Arbeloa, Albiol & Alonso
Portugal: Pepe, Coentrao & Ronaldo
Nemačka: Ozil & Khedira
Francuska: Benzema & Varane
Argentina: Higuain & Di Maria
Hrvatska: Modrić.
Brazil: Kaka, Marcelo
Espana U21: Nacho
"Stvari za mene idu veoma dobro, ali najbitnije je da tim igra dobro. Moj cilj s Real Madridom je da osvojimo neko veliko takmičenje"
Di Stefano o Cristianu:
"Cristiano je timski igrač, on pomaže celom timu, a navijače čini sretnim"

- Igrači koji će nastupiti za repke, čak 17 igrača je dobilo pozive:

Espana: Ramos, Arbeloa, Albiol & Alonso
Portugal: Pepe, Coentrao & Ronaldo
Nemačka: Ozil & Khedira
Francuska: Benzema & Varane
Argentina: Higuain & Di Maria
Hrvatska: Modrić.
Brazil: Kaka, Marcelo
Espana U21: Nacho
Povodom nacionalnog dana za Downow sindrom, Jose Mourinho, nezaboravni trener ostavio je video poruku nade za Gazzetta dello Sport. Ovom porukom, trener Real Madrida govori o svojim godinama u Interu, i o mogucem povratku:
"Imao sam dvije fantasticne godine u Italiji, u mom Interu. Nikada ne znate da li cu se ja jednog dana vratiti. Ali ako to ucinim, ja cu to uciniti sa velikim zadovoljstvom i uz velike emocije," priznaje portugalski strucnjak.
"Imao sam dvije fantasticne godine u Italiji, u mom Interu. Nikada ne znate da li cu se ja jednog dana vratiti. Ali ako to ucinim, ja cu to uciniti sa velikim zadovoljstvom i uz velike emocije," priznaje portugalski strucnjak.
Sta je to Mourinho zajedno sa Di Stefanom odrzao Ballon d'Or i dodijelio je Cristianu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Nije.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Pa kako dobi tu nagradu ?
Na subjektivni dojam Di Stefana ili sta ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ta nagrada se dodjelivala najboljem igracu Lige u sezoni 2011-12. Apsolutno zasluzeno.M4kaveli je napisao/la:Pa kako dobi tu nagradu ?
Pored Messija zivog ?JohnLennon je napisao/la:Ta nagrada se dodjelivala najboljem igracu Lige u sezoni 2011-12. Apsolutno zasluzeno.M4kaveli je napisao/la:Pa kako dobi tu nagradu ?
Daj bolan nemoj me zaebavat ..
- JohnLennon
- Kontakt:
Kako si ti smijesan to je cudo jedno.
Kako bolan ne shvatas da svakim jeebenim upisom na ovom forumu tones sve dublje i dublje? Ako ti je to nekakva satisfakcija, osigurao si sebi titulu kante godine vec u trecem mjesecu.
Pa na osnovu cega ti zasnivas svoju tezu da je Midzet bolje odigrao Ligasku sezonu 2011-12? Jedina referenca koju ima za to je cinjenica da je bio najbolji strijelac Lige, medjutim, to je postao tek, divnog li cuda nakon sto je prvenstvo vec bilo odluceno (cak i matematicki!).
Ronaldo je postigao najbitnije golove za Madrid u toj sezoni kojim je isti tim priblizio tituli. Dok je Midzet u mnostvu utakmica te sezone gdje je bio najpotrebniji - zakazao. Izmedjuostalog i u najvaznijem el clasicu u sezoni gdje je se Madrid i konacno odcijepio od Barce te uzeo titulu.
Pa na osnovu cega ti zasnivas svoju tezu da je Midzet bolje odigrao Ligasku sezonu 2011-12? Jedina referenca koju ima za to je cinjenica da je bio najbolji strijelac Lige, medjutim, to je postao tek, divnog li cuda nakon sto je prvenstvo vec bilo odluceno (cak i matematicki!).
Ronaldo je postigao najbitnije golove za Madrid u toj sezoni kojim je isti tim priblizio tituli. Dok je Midzet u mnostvu utakmica te sezone gdje je bio najpotrebniji - zakazao. Izmedjuostalog i u najvaznijem el clasicu u sezoni gdje je se Madrid i konacno odcijepio od Barce te uzeo titulu.
Brat bratu...smilovali se Kopiti pošto je po cetvrti put izyeban u glavu od strane Velicanstvenog , pa mu ovaj senilcni starac dao nekakvu igracku da se tješi....vidi ti na šta to lici 
Kako ti ne mozes skontat da je tu dvojicu glupo porediti ?JohnLennon je napisao/la:Kako si ti smijesan to je cudo jedno.Kako bolan ne shvatas da svakim jeebenim upisom na ovom forumu tones sve dublje i dublje? Ako ti je to nekakva satisfakcija, osigurao si sebi titulu kante godine vec u trecem mjesecu.
Naravno da je bolje odigrao i tu sezonu kao i svaku drugu.
On radi stvari koje Cristiano ne moze ni zamisliti, genijalniji je igrac i zato ce uvijek biti ispred Kristine.
Treba da mu je drago sto je bio 2. igrac svijeta ispred velikog Inieste.
Nakon što je uzastopno nekoliko puta u direktnom duelu sa cuntaloncima Ronaldo obrisao dupe sa mesiem ne znam što želiš reći,možda da i dalje vjeruješ da mali zaštićeni gnom ...Bitch please..M4kaveli je napisao/la:Pored Messija zivog ?JohnLennon je napisao/la:Ta nagrada se dodjelivala najboljem igracu Lige u sezoni 2011-12. Apsolutno zasluzeno.M4kaveli je napisao/la:Pa kako dobi tu nagradu ?
Daj bolan nemoj me zaebavat ..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne laj' kočijašu.JohnLennon je napisao/la:Pa bokte je'bo glupi, daj mi vise hebene dokaze, daj mi neke tvrdnje, pokusaj pobiti ono moje gore, analize, izvore, krucijalne golove, bilo kakav dokaz, daj bilo sta konkretno vezano za ovo da dokazes da je odigrao bolje od Ronalda. Klasicno palamudjenje i ukoliko nastavis i dalje sa takvim postovima, nema potrebe da ti odgovaram jer ne pridonosis konstruktivnoj raspravi. Dalje, uopce ne pricamo o tome tko je generalno bolji igrac (o tome cemo posebno, nekada) te tvoja tvrdnja da je Midzet genijalniji i bolji (wtf?!) igrac od Ronalda sveukupno pada u vodu jer ne pricamo o tome. Jos jedan dio posta koji samo dokazuje tvoju jadnost i sirok dijapazon gluposti i idiotarija koje si spreman napisati da bi se iskoprcao. Drugi, prvi, ili treci najbolji igrac na svijetu? Takodjer potpuno nebitno za ovu raspravu. Pricamo jos jednom prasumska vjevierice o tome: da je Cristiano Ronaldo zasluzeno dobio nagradu za najboljeg igraca Lige u sezoni 2011-12.M4kaveli je napisao/la:Naravno da je bolje odigrao i tu sezonu kao i svaku drugu.
On radi stvari koje Cristiano ne moze ni zamisliti, genijalniji je igrac i zato ce uvijek biti ispred Kristine.
Treba da mu je drago sto je bio 2. igrac svijeta ispred velikog Inieste.
I da. Jos nesto, sto sam zaboravio dodati u prethodnome postu. Da, sada, kada je Ronaldo osvojio (zasluzeno!) tu nagradu. Onda ga je time proglasila skupina nepodobnih idiota predvodjena Perezom i Di Stefanom?! Medjutim, kada je tu istu nagradu dobio Midzet prije dvije sezone, kada su uloge bile zamijenjene a reference i rezultati njih dvojice u potpunosti identicne, onda je Midzet zasluzeno uzeo tu nagradu?! Koja logika. To ne moze ni svaki cules, to mozes samo ti, i zato jesi dno dna i najgori forumas ovog foruma po izabiru forumasa (op.a.).
Messi je bolje odigrao tu sezonu od Cristiana koji je zabio golova iz penala k'o Messi za 3 sezone.
Da ne pricamo o tome ko je imao vise asistencija ..
Cuj Perez i Di Stefano mu dodijelili nagradu.
Iniesta>Cristiano.
Ne znam zašto modovi tolerišu ovu bitch,pretjeruješ pizzdo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zasto ?madridist je napisao/la:Ne znam zašto modovi tolerišu ovu bitch,pretjeruješ pizzdo.
Ko mu je kriv sto nece da prizna jednu obicnu cinjenicu.
Ovo moje i da nije tacno ( a jeste ) ne moze se porediti sa glupostima i trollovima koje on svakodnevno pise na temi Barcelone.
Al' kako ono laje ..
- JohnLennon
- Kontakt:
Hahahahahha. Pa ovo je prosto nevjerovatno. Uputis covjeka, das mu smjernice i on nastavlja po istom.M4kaveli je napisao/la:
Pa na osnovu cega to temeljis vise. Pitam te to peti put ti isto toliko puta kazes da je bolje odigrao? Daj mi vise jeebeno odgovori na to pitanje. I naravno. Midzet je zabio 10 golova iz penala i dva promasio, dok je Ronaldo zabio 12. U svim takmicenjima Midzet ima veci broj penala nego Ronaldo. Samim tim, pokopavas se vlastitim argumentima. Zabio vise golova? Za to postoji nagrada koja se zove Pichichi koja se dodjeljuje najboljem strijelcu Lige. Ne igracu. Ronaldo je zasluzeno dobio tu nagradu jer je: postigao golove u kljucnim utakmicama sezone, kao sto su golovi protiv Atletica, Raya, Barce, Malage i ostalih pomocu kojih je se Real domogao titule te ju bez istih ne bi uspio osvojiti. S druge strane, Midzet nije bio tu, odnosno nije zabio te golove od krucijalnog znacaja kada je bilo najpotrebnije. Pa da izmedjuostalih istaknemo utakmice protiv Seville, Madrida, Getafea, Osasune, Espanyola i ostalih timova gdje je Barca kiksala te iskljucivo zbog toga na kraju zaostala skoro deset bodova za Madridom! Nadalje, istu tu nagradu ponovit cu ti, Midzet je dobio u dva navrata, tako da tvoja prosudba o eventualnoj pristranosti ne drzi ni promil mogucnosti.Messi je bolje odigrao tu sezonu od Cristiana koji je zabio golova iz penala k'o Messi za 3 sezone.
Ne. Nagradu su mu dodijelili direktor Marce te Di Stefano. Sto je i logicno naravno jer se nagrada koju dobija najbolji igrac Lige zove po imenu velikog Alfreda. Isti ti ljudi su je dodijelili i Midzetu.Cuj Perez i Di Stefano mu dodijelili nagradu
Alvaro Negredo > Messi.Iniesta>Cristiano.
btw. nauci znacenje rijeci "cinjenica".
Zadnja izmjena: JohnLennon, dana/u 18 mar 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
ja se jos uvik nadam da se 2pac zajebava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.