Samo kulirat i ostaviti ga da se sam osusi,ha ja.Zlatice su ionako majorizirane

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ako voli hrvatsku to je stvarno pohvalno...Papastathopoulos je napisao/la:
nisi...ali ako baš hoće neka bude švabo..iako nikad neće biti orginal švabo
pa sudeci po avataru, mislim da gaji neke osjecaje prema nasoj zemljitacnije, mojoj
ustvari, i tvojoj
![]()
ahadean je napisao/la:ako voli hrvatsku to je stvarno pohvalno...Papastathopoulos je napisao/la:
nisi...ali ako baš hoće neka bude švabo..iako nikad neće biti orginal švabo
pa sudeci po avataru, mislim da gaji neke osjecaje prema nasoj zemljitacnije, mojoj
ustvari, i tvojoj
![]()
![]()
najvjerojatnije će me moderatori isključit,ali znajte da vas sve volim...dobro možda vas ne volim,ali nemam ništa protiv vas....
ispričavam se ako sam nekog nenamjerno uvrijedio,ali istina je uvijek bolja od laži!
nadam se da ću dobit besplatan smještaj u tim Banovićima....dubrava je napisao/la:deane, upoznat ćeš Banoviće, lijepo mjesto, slično Labinu.
Vjerujem da će netko od nadležnih kolega brzo počistiti zadnjih par komentara, tako da se možete normalno vratiti
TEMI
kralju da imam nešto sa bih bio bi ponosan na to....ali nemam...šta da radim kad nemamaha a vidis li ovo uvecano i boldano ? to nikako ne moze biti hrvatska, samo jedna druga zemlja
Stoje mu obje zastave.U Senegalu jer je tamo rodjen i jer ima oba pasosa i nas i njihov.Kod nas je dosao sa jedno 15 godina cini mi se.A imao je jedan nastup za A tim Senegala,ali je bila prijateska cini mi se.Jos uvijek ima pravo igrati za nas,istina nije neki vrhunski igrac,ali ako izuzmemo Dzeku i Ibisevica jedini je nas napadac koji igra u solidnoj ligi.AjsKjub je napisao/la:aaaa tek sad skonta ovaj fol sa Banovicima.![]()
inace zasto kod Dialibe stoji zastava Senegala, jel nastupao za A repku il sta!?
dean je napisao/la:ne zovem ja vas bošnjačkom reprezentacijom...znam da u bih ne igraju samo bošnjaci..
ali činjenica je da nijedan bh hrvat kojeg hrvatska želi(pogotovo ako je odrasto i postao igrač u hrvatskoj) neće izabrat bih ..to je činjenica....to se neće dogodit....ne smijete se ni nadat....zabranjujem vam da se nadate!
tko uzima igrače iz bih? ne uzimate ih ni vi,a da ih uzme netko drugiNeutral je napisao/la:Neki uzimaju iz Kanade i Luxemburga, neki iz BiH itd...
XMajstor10 je napisao/la:da vas posjetim ko je
ako niste znali ovo je sead kolasinac igrac schalkea
Prosječan vezni igrač HNL-a, već je zašao u 25 godinu, ne znam šta bih ti više napisao. Od sljedeće sezone će igrati u Rijeci. Nema kvalitete za reprezentaciju.vendeta87 je napisao/la:Iaml ko ovdje na forumu da prati Hrvatsku ligu malo detaljnije da mi napise kakv je ovaj igrac Kvrzic iz Osjeka i da li ima kvaliteta za repke?
Majstor10 nisi više zanimljiv sa Njemcom ŠincemPrincipatus je napisao/la:XMajstor10 je napisao/la:da vas posjetim ko je
Super intervju.valterboy je napisao/la:Senad Karahmet intervju, kaze najvise se druzi sa Pandzom i Dialibom![]()
http://www.bigsoccerbosnia.com/11/post/ ... helen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
¸Haj ba stipu momka,sta ti smeta.Malac gotivi momka,uz to radi se o Nijemcu Bosanskih korijena koji moze vrlo lako u buducnosti postati i jedan od nosioca igra Zmajeva.I za kraj iako sam zivjeo 8 godina u pokrajini Bayern:Bayern@heart je napisao/la:Majstor10 nisi više zanimljiv sa Njemcom ŠincemPrincipatus je napisao/la:XMajstor10 je napisao/la:da vas posjetim ko je
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.