prvo jarane ja sam bio na tribini prije 99% raje sto je protiv gracanice bilo na sjeveru!! nemoj meni palamudit o nekim furkama, kad odes u Trebinje, Posusje, Gabelu i ostale vukojebine da gledas Slobodu onda mi nesto pricaj!! jest tesko biti navijac i otici na gostovanja u Orasje, Banovice, Gradacac, Gracanicu, Lukavac takvi navijaci mene ne interesuju!! skulitaj se i dodji na sastanke skupstine i predlozi nesto kako pomoci klubu a ne seri mi o nekim furkamaJTS je napisao/la:to su tuzlanski klubovi i ne smetaju mi, na njih i ne gledam kao na ozbiljne klubove .. Olimpic je ozbiljan klub i ne želim bilo koji takav klub u Tuzli osim Slobode .. pola vas se ovdje fura da ste članovi Fukara, a te iste Fukare su protiv dolaska Olimpica u Tuzlu, što su mogla potvrdti i skandiranja protiv Bratstvafukaratz je napisao/la:pa sta je s Proleter. ofk Tuzla, nk Tuzla, Sloga Simin han, Mladost Solina, Rudar Bukinje? to nisu drugi klubovi iz Tuzle? ne zivis u Kalesiji pa da imas jedan klub u gradu!! pljujes po ljudima koji su jedini otkinuli Slaviji bodove u Lukavici da bi mi imali neke sanse za opstanak!! skuliraj se jarane skoncentrisi se na Slobodu, pomozi Slobodi na razne nacine. dodji na sastanke skupstine navijaca pa daj neki konstruktivan prijedlog!! najlakse je srat po forumuJTS je napisao/la:smetaju mi jer ne želim drugi klub u Tuzli .. gledao ih neko ili ne, ne želim ih .. Tuzla je za Slobodu, gotovo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Re:
Sloboda Tuzla
Re: FK Sloboda Tuzla
ništa ja ne "palamudim", iznosim argumentovane činjenice da su Fukare protiv dolaska Olimpica u Tuzlu .. ti sam znaš za to i znaš za skandiranje protiv Bratstva .. imam pravo da ih ne želim u ovom gradu i imam pravo da se radujem njihovom odlasku, ako uopšte odlaze .. isto kao što vi imate pravo da im poželite dobrodošlicu i slično .. tebi svaka čast za to što si pratio Slobodu svugdje, itd .. ali to te ne čini većim navijačem Slobode od nas ostalih .. ima nas još koji smo odrasli na Tušnju .. ja znam koliko volim Slobodu i niko je ne voli više a ni manje od mene
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Lako je bit' navijač na Tušnju,dokažite se na gostovanjima.Da vidimo koliko će nas sad otići u Visoko.Po mojoj procjeni 30-40 onih standardnih koji su tu uvijek,tj 40- ak budala.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate ni meni uopste nije jasno sto nekog boli ona stvar za Olimpic hoce li igrati kod nas ili ne...ebiga njihova stvar i oni samo trebaju da znaju da u Tuzli ne ogu pridobiti navijace cak i ond akad je narod ogorcen na situaciju u Slobodi ...Imamo nasu Sloodu kakva god da je i u kakvim god ona problemima se nalazila mi cemo biti uz nju i necemo prihvatiti neki drugi klub na osnovu toga...jest da smo se slagali s to fuzijom sa Olimpicom, ali kad su navijaci vidjei da to nije fuzija sa Slobodom onda su to stopirali...Sretno Olimpicu gdj god da bude, a meni bi goili i ko gradski rival ebe me seTzBulevar87 je napisao/la:Znas koliko me ta vijest zanima...JTS je napisao/la:ako je istina da će Olimpic *djebati iz Tuzle, to mora da se nazdravi čajem ili cappuccinomisto kao i ona da ce igrat na Tusnju, ne znam sta si toliko zapeo za njih
ljudi uopste nisu nikom interesantni bili, niti su kome smetali (barem po meni) al daleko od tog da sam bio za to da igraju na Tusnju
Bilo pa proslo a meni isto ko da nije ni bilo

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Uredu, imas pravo na svoje misljenje, postujem to. Al de mi reci kakvo nazdravljanje, kakvo slavlje ti spominjes sto Olimpic odlazi iz Tuzle? Da te prvo pitam jesil proslavio i nazdravio za pobjedu Slobode u subotu? Skandiro sam i ja u subotu to ako te bas zanima, al i ja i 90% tribine koji su shvatili furku nisu skandirali protiv FK Olimpica vec su prozivali "gradjane" Tuzle koji bi pratili doticni klub.. kakvo slavlje bolan bolan daj opusti se, koga jos boli k.urac sto Olimpic ide iz TuzleJTS je napisao/la:ništa ja ne "palamudim", iznosim argumentovane činjenice da su Fukare protiv dolaska Olimpica u Tuzlu .. ti sam znaš za to i znaš za skandiranje protiv Bratstva .. imam pravo da ih ne želim u ovom gradu i imam pravo da se radujem njihovom odlasku, ako uopšte odlaze .. isto kao što vi imate pravo da im poželite dobrodošlicu i slično .. tebi svaka čast za to što si pratio Slobodu svugdje, itd .. ali to te ne čini većim navijačem Slobode od nas ostalih .. ima nas još koji smo odrasli na Tušnju .. ja znam koliko volim Slobodu i niko je ne voli više a ni manje od mene

075
Joj o cemu se vi raspravljate boze sacuvaj, jeste postali dosadni sa Olimpicom daj te vise pisite o nasoj Slobodi pustite se tih prica, bezveze prosipate neke price stvarno bez potrebe, meni je iskrenoo Olimpic bio korektan prema nama isto tako igraci, tako da mislim da su zasluzili ljudi svoj stadion da imaju i to je to, Zelim im da izbore Evropsku ligu ove godine sa dosta uspjeha. Ne znam kome je u cilju radovanje zbog toga sto Olimpic se vraca u svoj dom ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
to je bilo metaforički rečeno, poenta je da mi je drago da odlaze .. i ajde završimo više s tim, od mene više nema komentara vezanih za Olimpic .. iz Tuzle
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I bolje nemoj više. Ništa pametno nismo ni čuli od tebe.JTS je napisao/la:to je bilo metaforički rečeno, poenta je da mi je drago da odlaze .. i ajde završimo više s tim, od mene više nema komentara vezanih za Olimpic .. iz Tuzle
za pametne komentare su drugi zaduženiarbitraža je napisao/la:I bolje nemoj više. Ništa pametno nismo ni čuli od tebe.JTS je napisao/la:to je bilo metaforički rečeno, poenta je da mi je drago da odlaze .. i ajde završimo više s tim, od mene više nema komentara vezanih za Olimpic .. iz Tuzle
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tuzlaci jako mi je drago da su se stvari poboljsale kod vas, ipak je Sloboda institucija na ovim prostorima, pozz iz Bugojna, i sretno u nastavku
hvala druze i mi vama sve najbolje zelimo, valjda ce i za vas doci bolja vremena ipak ste vi ex-yu klubMakavelii je napisao/la:Tuzlaci jako mi je drago da su se stvari poboljsale kod vas, ipak je Sloboda institucija na ovim prostorima, pozz iz Bugojna, i sretno u nastavku

Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ali pazi brate mi smo isto tako onda i Zmaj od Bosne dozvolili zar ne?..pa hajmo objektivno ljudi su bili od nas jaci finansijski gledano duplo vise...imali su citavu SDA stransku iza sebe.. vidis imali su pare da kupe navijace, a Sloboda to nije morala...znaci nama bi trebao da smeta taj Zmaj od Bosne vise ngo iko drugi , ali mi smo voljeli sto smo imali takvog rivala tih godina..na kraju krajeva eto koliko su bili mocni, da su njihovi navijaci prije nas dobili svoje salove ...mi ih nebi ni dobili da nismo imali svoje ljude kod njih, pa su dio tog novca koje i je Zmaj dao za salove dali nama da i mi uradimo one prve verzije salova
Hocu da kazem da bi mi bilo jako drago kad bi imali gradskog rivala...i dobar dio FUkara nvijac uopste ljudi ne skandiraju nista zbog Olimpica , nego zbog navijaca da se okrenu Slobodi naravno
Hocu da kazem da bi mi bilo jako drago kad bi imali gradskog rivala...i dobar dio FUkara nvijac uopste ljudi ne skandiraju nista zbog Olimpica , nego zbog navijaca da se okrenu Slobodi naravno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma de ba kome smeta Olimpic, ko sto kazu "Ni iz dzepa ni u dzep", cak sta vise jedan od najkorektnijih klubova u ovoj ligi i uvijek cu imat postovanje prema njima, cak i prema nama su bili korektni...
sad drugo je sto neki na tribini tripuju da uvijek moraju bit protiv nekog i da im je uvijek neko kriv te tripuju da se za nesto pitaju, a ne je.u se ni za sta ni 2%
....cak i ja otvoreno kazem da ce i UG bit milion puta efikasniji ako sto manji broj ljudi koji vode tribinu bude odlucivao oko rada UG...
jednostavno te stvari treba pomalo razdvojit. neko kaze vidjet cemo koliko ce nas bit u Visokom, ja prvi care necu ic, vjerovatno vise nikad redovno na gostovanja, ova "atraktivnija" i to je to..pogresno je to, ali jbg nase vrijeme je proslo, zna se ko kod nas ide na tekme, ali mi koji smo prestali ic na tekme sad imamo UG preko kojeg mozemo uradit puno vise za klub. Vise klub ima koristi od onog sto mi mozemo uradit da privucemo ljude na stadion , da prodamo karte, da nagovorimo koga da pare ulozi itd itd nego sto cu ja je.at sudiji mater u Visokom... takva je kod nas vjecito situacija, svi mi kad treba da nosimo tribinu i idemo na gostovanja povucemo se jer pocnemo razmisljat svojom glavom, kakvih smo bolan "vodja" imali i kakvog ciganluka da me sramota rec i necu sebi dozvolit da neko kaze da me taj i taj vodi i predstavlja, o ostalom da ne pricam.
ali sad zato ima udruzenje, kome se svidja sjever bujrum gore- i treba ic, i ja bih isao da mi je po volji, kome se ne svidja sjever bujrum udruzenje i zapad i radi za klub. Sad vise nema izgovora, ja prvi sam govorio "necu bolan vise na tekmu dok je taj i taj tu, sramota me", sad vise nema izgovora. Zato je bitno da se udruzenje stavi na zdrave temelje sa sposbnim i pametnim momcima, kojima je Sloboda na prvom mjestu, ne moraju oni imat veze sa Sjeverom ili gostovanjima.
sad drugo je sto neki na tribini tripuju da uvijek moraju bit protiv nekog i da im je uvijek neko kriv te tripuju da se za nesto pitaju, a ne je.u se ni za sta ni 2%

jednostavno te stvari treba pomalo razdvojit. neko kaze vidjet cemo koliko ce nas bit u Visokom, ja prvi care necu ic, vjerovatno vise nikad redovno na gostovanja, ova "atraktivnija" i to je to..pogresno je to, ali jbg nase vrijeme je proslo, zna se ko kod nas ide na tekme, ali mi koji smo prestali ic na tekme sad imamo UG preko kojeg mozemo uradit puno vise za klub. Vise klub ima koristi od onog sto mi mozemo uradit da privucemo ljude na stadion , da prodamo karte, da nagovorimo koga da pare ulozi itd itd nego sto cu ja je.at sudiji mater u Visokom... takva je kod nas vjecito situacija, svi mi kad treba da nosimo tribinu i idemo na gostovanja povucemo se jer pocnemo razmisljat svojom glavom, kakvih smo bolan "vodja" imali i kakvog ciganluka da me sramota rec i necu sebi dozvolit da neko kaze da me taj i taj vodi i predstavlja, o ostalom da ne pricam.
ali sad zato ima udruzenje, kome se svidja sjever bujrum gore- i treba ic, i ja bih isao da mi je po volji, kome se ne svidja sjever bujrum udruzenje i zapad i radi za klub. Sad vise nema izgovora, ja prvi sam govorio "necu bolan vise na tekmu dok je taj i taj tu, sramota me", sad vise nema izgovora. Zato je bitno da se udruzenje stavi na zdrave temelje sa sposbnim i pametnim momcima, kojima je Sloboda na prvom mjestu, ne moraju oni imat veze sa Sjeverom ili gostovanjima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A ima i onih koji dio cijele priče oko udruženja, ali mi je bilo zadovoljstvo biti u subotu s anjima i dio one sjajne, sjajne, sjajne atmosfere
Stvar ukusa i izbora. Udruženje će napraviti fenomenalne stvari

Stvar ukusa i izbora. Udruženje će napraviti fenomenalne stvari
A ja sam negdje hladno pivo pio
A ja sma negdje sa Slobodom bio
A ti
A ti
Ti si se kurvala

tuzlanska Sloboda
Po mom nekom misljenju u UG bi trebali biti max dvojica iz Fukara koji bi govorili u ime grupe i imali zvanicni stav grupe na sastancima, ostalo bi trebali biti momci sa vizijom i nekim znanjem koji ce sa svojim idejama pokusati da sto vise finansijski pomognu Slobodi. Ako pocne svaki put sve vise ljudi dolaziti i govorit eh ja sam iz Fukara treba ovako treba onako nista od UG. treba i u grupi napravit hijerarhiju i da se tacno zna stav grupe.
Makavelii je napisao/la:Tuzlaci jako mi je drago da su se stvari poboljsale kod vas, ipak je Sloboda institucija na ovim prostorima, pozz iz Bugojna, i sretno u nastavku

Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Joj druze nista licno, ali samo jednom da si se pojavio u BKC-u od onih niza sastanaka ne bi to sad pisao. U udruzenju ima dovoljan broj Fukara sto u skupstini, sto u upravnom odboru udruzenja. Udruzenje vec funkcionise na najvisem mogucem nivou, to ti odgovorno tvrdim i ako imas nekih ideja kako bi sta trebalo predlozi na forumu zvanicne stranice udruzenja.TRUST je napisao/la:Po mom nekom misljenju u UG bi trebali biti max dvojica iz Fukara koji bi govorili u ime grupe i imali zvanicni stav grupe na sastancima, ostalo bi trebali biti momci sa vizijom i nekim znanjem koji ce sa svojim idejama pokusati da sto vise finansijski pomognu Slobodi. Ako pocne svaki put sve vise ljudi dolaziti i govorit eh ja sam iz Fukara treba ovako treba onako nista od UG. treba i u grupi napravit hijerarhiju i da se tacno zna stav grupe.
075
druze udruzenje ima svoju skupstinu, upravni odbor, nadzorni odbor. u skupstini ima vise fukara, dok su u upravi dvojica fukara sa sjenjaka (vodje) da ih dzaba ne imenujemo, meni jedino sto smeta je sto upravni odbor broji 11 clanova a po mom misljenju trebalo bi max devet!! al hajd bitno je da sve funkcionise dobroTRUST je napisao/la:Po mom nekom misljenju u UG bi trebali biti max dvojica iz Fukara koji bi govorili u ime grupe i imali zvanicni stav grupe na sastancima, ostalo bi trebali biti momci sa vizijom i nekim znanjem koji ce sa svojim idejama pokusati da sto vise finansijski pomognu Slobodi. Ako pocne svaki put sve vise ljudi dolaziti i govorit eh ja sam iz Fukara treba ovako treba onako nista od UG. treba i u grupi napravit hijerarhiju i da se tacno zna stav grupe.

Sloboda Tuzla
Kako se zove onaj vaš bivši trener što je započeo sa Slobodom prvu federalnu ligu pa je onda došao Sadiković poslije njega?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Abdulah IbrakovicMancini je napisao/la:Kako se zove onaj vaš bivši trener što je započeo sa Slobodom prvu federalnu ligu pa je onda došao Sadiković poslije njega?
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.