FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rimaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rimaa » 18 mar 2013, 14:58

DevilS je napisao/la:Lave lupas gluposti kakav Baka vodio je i Siroki pa kolko je osto?
Nista bez Musemica vjeruj meni... ;)
Vjeruj mi dok je vodio siroki, oni su tada najljepse igrali, pa Hajduk isto tako prvi bio, i smjeni li ga, njegova losa srtana izvan terena odnosto stadona je prljava, ali sta on privatno radi mene ne zanima, ja kontam da bi on bio pravo osvjezenje.. ;)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 mar 2013, 14:59

E ne znam sad stvarno jedino bas kad nebi doso Musemic onda bi taj doso u obzir. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 18 mar 2013, 15:10

DevilS je napisao/la:E ne znam sad stvarno jedino bas kad nebi doso Musemic onda bi taj doso u obzir. ;)
Ma i ja bi volio Musemica, da se ne lazemo, al opet kontam da nam treba nesto novo, koji god trener ode odmah se spominje Musemic, a bojim se da ni on nije neko rjesenje, sa olimpikom je imao 10 utakmica protiv zelje ni jednu boda nije skino, a i nedavno ga je onaj papak Salcinovic prozvao javno, mislim da je ipak malo staromodan njegov pristup i da ga nemjenja nikako, i strah me da se ne razocaramo al bas,,, Ibrakovicu sam hiljadu puta rekao, dobar si covjek,ali za nas trener nisi, toliko o njemu ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 mar 2013, 15:19

Najbolje rješenje za Sarajevo bi bilo da to bude dijete Sarajeva ili neko ko je svoju karijeru napravio u Sarajevu. Neko ko taj klub voli. Sarajevo je imalo velike igrače, ali i trenere: Biogradlić, Mušović, Fazlagić, Čiro Blažević, Muzurović, Pirić, H. Musemić, Hadžibegić, Sušić, Pašić, Lukić, Vukičević, Varešanović, Z. Turković....

Kada bi neko od nabrojanih (znam da ih ima i u penziji, a i onih koji se više ne bave trenerskim poslom) preuzeo Sarajevo i kada bi u klubu napravili sistem, tek tada bi Sarajevo krenulo naprijed. Sve ostalo je fula žešća.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 18 mar 2013, 15:29

avlami97 je napisao/la:Najbolje rješenje za Sarajevo bi bilo da to bude dijete Sarajeva ili neko ko je svoju karijeru napravio u Sarajevu. Neko ko taj klub voli. Sarajevo je imalo velike igrače, ali i trenere: Biogradlić, Mušović, Fazlagić, Čiro Blažević, Muzurović, Pirić, H. Musemić, Hadžibegić, Sušić, Pašić, Lukić, Vukičević, Varešanović, Z. Turković....

Kada bi neko od nabrojanih (znam da ih ima i u penziji, a i onih koji se više ne bave trenerskim poslom) preuzeo Sarajevo i kada bi u klubu napravili sistem, tek tada bi Sarajevo krenulo naprijed. Sve ostalo je fula žešća.
Ma slazem se, ali sa ovim starim igracima, ja bi najvise od svih trenera volio vidjeti Faruka Hadzibegica, jer on istinski voli Sarajevo, cak je jednom rekao "kad ga budu u tabut stavljali , da to bude u bordo dresu" ali mislim da je to u ovom trenutku nemoguca misija :?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 16:12

Zna li iko u koliko sati je ta sjednica upravnog odbora i kad bi se trebalo znati ime....Ubi ovo cekanje i neizvjesnost.
Edit: Eto koliko su nam omladinci dobri ni jednog nema na spisku Jagodica ni u prijateljskoj, bar da se koji proba.. :? :? :?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 mar 2013, 16:21

DevilS je napisao/la:Normala to je tvoje i to stoji, ali ja npr nikad nebi navijo za borac u finalu kupa BIH a da ste vi u finalu dok bi vi navijali ovo kao pr navodim... ;)
Od mog havera jednog sa posla ima on rodjaka navija za zelju i znas sta kaze sa sarajvo ziva istina:
VISE VOLIM CETNIKE NEGO VAS!! :( , istina nazalost i tu mi je sve jasno bilo ko dan.
samo sto vi ne igrate finala..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 mar 2013, 16:26

Musemic vam je mac sa dvije ostrice. Vjerovatno bi bio najbolje rjesenje ali i rizik. Lik se spominje godinama a Sarajevu godinama ne ide onako kako bi vi htjeli da ide. Tako je on izvikan kao spasitelj.
Sta mislite da dodje Musemic i bude isto ili jos gore? To bi vas bas demotivisalo i ubilo u pojam.

Bilo kako bilo, ja se nadam da ni taj novi trener nece uspjeti da vas digne iznad nas. :) A dok ste ispod nas, ja se bas i ne zamaram puno na kojem ste mjestu, drugo ili peto, skoro pa svejedno.
Nisam jedan od navijaca koji misli da mi moramo zajednickim snagama biti protiv onih u Zenici ili onih u Banjaluci ili slicno.
Ja mislim da mi ne trebamo da se stavljamo na neciju stranu nego oni trebaju da se stavljaju na nasu stranu. Hocu da kazem, mi trebamo biti konkurenti jedni drugima, i to oni najveci, najljuci, necu reci najmrzi. Samo tako mozemo postici nesto vise.
Za patriotizam i ljubav prema domovini imam reprezentaciju. Sarajevo mi znaci nije potrebno, isto kao ni vama Zeljo. Nek oni iz ostalih gradova biraju Zeljo ili Sarajevo.
Meni je smijesno kad je Siroki fol toliki konkurent da mi zajednicki moramo navijati protiv njih?! To je vjestacki klub koji ce prije ili kasnije zavrsiti kao Brotnjo i ostali klubovi koji su napumpani zbog nacionalne ravnoteze. Zato takve klubove treba ignorisati i ne posvecivati im nikakvu paznju. ;)
Nema merhameta, nema politike, nema nacionalizma. Sportski treba da se deremo i to je to.

P.S. Ne mora Sarajevo biti jako da bi Zeljo bio jak, to su gluposti. Zeljo moze biti jak a da mu svake godine neko drugi bude konkurent. Isto tako je moguce i obratno. Na to se ne treba oslanjati.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 mar 2013, 16:28

Jednoglasnom odlukom je uprava Fk. Sarajeva izabrala novog trenera...."Biramo tebe,Pikacu" :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 18 mar 2013, 16:33

Ibrakovicu
Sretno
Mada nisi dobrodosao

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 18 mar 2013, 16:34

Kakav bolan Ibrakovic, nista od toga...

High

Post Postao/la High » 18 mar 2013, 16:39

Husref je novi trener.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 mar 2013, 16:40

Treba uzet "Brunu" iz Goska :D

slika
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2013, 16:45

sta ce nam trener, imamo Irfana Redzepagica ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 18 mar 2013, 16:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ce nam trener, imamo Irfana Redzepagica ;)
Jeste vise dosadni sa Redzepagicem u pm! Sta vam frajer toliko smeta?! :x

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 mar 2013, 16:49

Ako ne moze Husref, onda nekog iz Srbije uzet, oni nisu losi strucnjaci
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 mar 2013, 17:13

pintol_TM87 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Normala to je tvoje i to stoji, ali ja npr nikad nebi navijo za borac u finalu kupa BIH a da ste vi u finalu dok bi vi navijali ovo kao pr navodim... ;)
Od mog havera jednog sa posla ima on rodjaka navija za zelju i znas sta kaze sa sarajvo ziva istina:
VISE VOLIM CETNIKE NEGO VAS!! :( , istina nazalost i tu mi je sve jasno bilo ko dan.
samo sto vi ne igrate finala..
Ja, a na ovo ostalo sto sam napiso nemas nista reci ma jasta tipicno od strumfa. ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 17:17

jesi li ti svjestan koliku si sad glupost lupio ?
DRUG NEBI TI PUNCA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 mar 2013, 17:19

To nije glupost brate to je ziva istina vjeruj mi kolega mi reko sa posla... ;)
I ne vidim sta je problem tu?

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 mar 2013, 17:24

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-) 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Majestic-12 [Bot] i 41 gost.