btw.RAFAEL NADAL-THE DOMINANT ONE!

Cestitke i za Delpa.Lavovski se borio,nema sta...

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Znači,uteče međeđaInvincibles je napisao/la:Pa rekao je na kraju da je odigrao maksimalan broj meceva od kako se vratio,(znaci na svakom turniru je isao do kraja,3 osvojio,jedino je u Čileu od Zeballosa izgubio),te kako mu se bolje sada odmarat/relaksirat nego nastupat na jos jednom teskom turniru...
btw.RAFAEL NADAL-THE DOMINANT ONE!![]()
znaci tako razmisljaju balkanoidi prekodrinske provinijencijeppppp je napisao/la:Znači,uteče međeđaInvincibles je napisao/la:Pa rekao je na kraju da je odigrao maksimalan broj meceva od kako se vratio,(znaci na svakom turniru je isao do kraja,3 osvojio,jedino je u Čileu od Zeballosa izgubio),te kako mu se bolje sada odmarat/relaksirat nego nastupat na jos jednom teskom turniru...
btw.RAFAEL NADAL-THE DOMINANT ONE!![]()
kako se on dobro skršio jedva ce i doci do njih....Virtu4l je napisao/la:Zanima me u cijem dijelu zrijeba ce biti Del Potro u Majamiju, Novakov ili Endijev?
On im je jedina prepreka do finala.
E to je prilika za Delpa,Miami ce lagano izominira sa ovom igrom.ppppp je napisao/la:Nema Rafe,nema Rodžera znači opet će nesretni Andy nahebatiVirtu4l je napisao/la:Bas sam danas razmisljao kako mu je pametan potez sto je otkazao Miami. Osjetio je HC, sad zna na cemu je i lagano doma, pripremati se za Monte Carlo. Inace, turnir koji ce se nekada zvati po njemu.
Smiješ li po stoju da neće do polufinala doći ?Virtu4l je napisao/la:Zanima me u cijem dijelu zrijeba ce biti Del Potro u Majamiju, Novakov ili Endijev?
On im je jedina prepreka do finala.
legenda reala je napisao/la:Nema Rafe nema ni vrhunski mečeva, jasno ko danBaš je bila patnja u proteklih pola godine gledati nezanimljive mečeve Federera,Muraya,Đokovića
Ah sad mu je Novak konkurencija u izboru za najboljeg Svih vremena, dobroNije najbolji od svih, niti ce ikad biti pored onakvog Novaka
Da nisi musko bio bi zensko...da mu je Novak dosao mislim da bi to lagano rijesio
Ne , ti mrzis Nadalane zato sto favorizujem protivnike Nadala
Toliko je jak da nije mogao doci u situaciju da igra protiv Nadala.vec sto je jaci trenutno u bilo kojem momentu
Da Nadal nije napravio pauzu od 7 mjeseci i da je igrao sa 100%...Roger da nije igrao onako bezvoljno
Opet pretpostavke i umanjivanje Nadalove dominacije nad Rogerom.da ga ne pate ledja zadao bi Nadalu muke i vjeruj mi ne bi prosao
Vjerujem da mu se zahvalio , bezze da Roger opet place...ali los je skroz nek se zahvali Rafa na tome.
Jah i ?Pokazuje to da je Nadal dobio Delpa koji ga je breaknuo u 2 setu nakon meca sa Murrayem, Novakom i sad Rafu umalo dobio.
Ovo nije njemu prva titula pa da ga ljudi uzdizu tako da sacuvaj te macice ako nista radi sevapa.Naravno opet pretopstavka za spustanje.Prvi mačići se u vodu bacaju momci, lakse s tim uzdizanjem spustit ce ga neko lagano dole..
Johny je napisao/la:Ah sad mu je Novak konkurencija u izboru za najboljeg Svih vremena, dobroNije najbolji od svih, niti ce ikad biti pored onakvog Novaka
Da nisi musko bio bi zensko...da mu je Novak dosao mislim da bi to lagano rijesioNe , ti mrzis Nadalane zato sto favorizujem protivnike Nadala
Toliko je jak da nije mogao doci u situaciju da igra protiv Nadala.vec sto je jaci trenutno u bilo kojem momentuDa Nadal nije napravio pauzu od 7 mjeseci i da je igrao sa 100%...Roger da nije igrao onako bezvoljnoOpet pretpostavke i umanjivanje Nadalove dominacije nad Rogerom.da ga ne pate ledja zadao bi Nadalu muke i vjeruj mi ne bi prosaoVjerujem da mu se zahvalio , bezze da Roger opet place...ali los je skroz nek se zahvali Rafa na tome.
Jah i ?Pokazuje to da je Nadal dobio Delpa koji ga je breaknuo u 2 setu nakon meca sa Murrayem, Novakom i sad Rafu umalo dobio.Ovo nije njemu prva titula pa da ga ljudi uzdizu tako da sacuvaj te macice ako nista radi sevapa.Naravno opet pretopstavka za spustanje.Prvi mačići se u vodu bacaju momci, lakse s tim uzdizanjem spustit ce ga neko lagano dole..
Kako se na srpskom kaze Avazlegenda reala je napisao/la: MaGiCa
Šta ti je sa ovim sunarodnjacima, kakvi su ovo komentari na mondu![]()
![]()
ja reko ti i Edo najveći mrzitelji kad ima i gorih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.