Postao/la BlueSharks » 15 nov 2009, 17:38
pa naravno da je miske naš najbolji vezni trenutno, al čovjek ništa ama baš ništa nije uradio ni protiv turske ni protiv španije i tamo ni vamo, njemu niko ne spori njegove kvalitete, al objektivno čovjek ni bio ni blizu svog nivao protiv jakih repki kao španija, turska evo sad i portugala, a što se tiče sinoćne utakmice ja njemu mogu oprositi što u napadu nije ništa, ama baš ništa uradio, jer se pepe nije odvajao od njega, pa nije đaba njihov trener stavio pepea na veznog, al mu nikako ne mogu oprostit jer je on glavni krivac za dva žuta kartona naših igrača, i moram sve naše igrače pohvaliti jer su odigrali veoma dobro, osim već pomenutog misimovića koji je ofsigrao katastrofalno, i salihović me malo živcirao jer je hiljdau lopti vratio nazad, jer jednostavno ne zna šutnuti loptu desnom, posebno bi izdvojio ibričića kojeg sam konstantno napado tokom ovih kvalifikacija jer sam mišljenja da ne zaslužuje prvu postavu, ali sinoć je odigrao maestralno, ja mislim da nije imao ni jednu grešku, osim kod gola kad je zakasnio al ipak nije on odbranbeni igrač, pa mu nekako opraštam, a najviše mi je krivo čak više od onih stativa i prečki što muslimović, a pogotovo pjanić nisu ranije ušli, pjaniću majstore ti si nam karta za JAR, i još bi izdvojio ibiševića da je veoma slabo odigrao, imao je tri dobre prilike i bar je jednu morao iskoristiti
i samo još da kažem da sam se ja usrao kada sam čuo one zvižduke yebenih porugalaca, a kamoli naši igrači, njima svaka čast opravdali si moja očekivanja, al nas je opet po ko zna koji put napustila yebena sreća
PS čini mi se da su nam zviždali na himnu, majku im yebem, ono su cigani neviđeni, treba im yebati sve u zenici, napraviti paklenu atmosferu ko nikad do sad
VOLIM TE BOSNO
Strauss Junior