Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

no comment
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la no comment » 15 nov 2009, 17:34

ovo je najaktualniji sastav, sada izjavio Ciro,

nakon impresionalne igre pojedinaca sinoc odlucio se Ciro na sledecih 11 za Zenicu, ima VELIKO IZNENADENJE ZA EKIPU PORTUGALA:

---------------Harishp

Adinjo----VelezMostar---NoName---Pandza

---------------Medunjanin

no comment------amir-------------Salihovic

-----------------Hasagic

-----------------Dzeko-------------

recept je jednostavan, Iskusan golman, pametna odbrana, kreativna sredina sa dozom dobre tehnike (hasagic) i ubijot napad.

Trener: Miroslav Ciro Blazevic, Co-Trener: tarik 14.

Ovo je pobjednicki sastav za mec u Zenici :D !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2009, 17:35

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:--------------------------Hasagic--------------------------------
----------Jahic---------Nadarevic---------Pandza--------------
Ibricic------------------------------------------------Salihovic--
------------------------Medunjanin------------------------------
-------------Pjanic-------------------Misimovic-----------------
-------------Ibisevic--------------------Dzeko-------------------

Ovo je jedna opcija za sljedecu utakmicu. Treba otvoriti novu temu.
:roll: U sredini defanzivnoj bi se i San Marino omastio protiv nas.
Sa takvom postavom.
Pa ne bi ja ovu formaciju ni zagovarao za Bosnu nego vec za Portugal, ali nam neostaje nista drugo. Pustimo Ciru nek nas iznenadi, ali ovaj put stvarno iznenadi. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 nov 2009, 17:36

Tarik14 je napisao/la:Ja ne pljujem na nikoga, samo sam objektivan i realan za razliku od mnogih navijaca na ovom forumu. :|
kako si objektivan govoris da murat ne valja :roll: :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 nov 2009, 17:37

Ima li ovdje mozda onih koji ne bi potpisali minimalan poraz prije ove utakmice? Iskreno?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 nov 2009, 17:38

pa naravno da je miske naš najbolji vezni trenutno, al čovjek ništa ama baš ništa nije uradio ni protiv turske ni protiv španije i tamo ni vamo, njemu niko ne spori njegove kvalitete, al objektivno čovjek ni bio ni blizu svog nivao protiv jakih repki kao španija, turska evo sad i portugala, a što se tiče sinoćne utakmice ja njemu mogu oprositi što u napadu nije ništa, ama baš ništa uradio, jer se pepe nije odvajao od njega, pa nije đaba njihov trener stavio pepea na veznog, al mu nikako ne mogu oprostit jer je on glavni krivac za dva žuta kartona naših igrača, i moram sve naše igrače pohvaliti jer su odigrali veoma dobro, osim već pomenutog misimovića koji je ofsigrao katastrofalno, i salihović me malo živcirao jer je hiljdau lopti vratio nazad, jer jednostavno ne zna šutnuti loptu desnom, posebno bi izdvojio ibričića kojeg sam konstantno napado tokom ovih kvalifikacija jer sam mišljenja da ne zaslužuje prvu postavu, ali sinoć je odigrao maestralno, ja mislim da nije imao ni jednu grešku, osim kod gola kad je zakasnio al ipak nije on odbranbeni igrač, pa mu nekako opraštam, a najviše mi je krivo čak više od onih stativa i prečki što muslimović, a pogotovo pjanić nisu ranije ušli, pjaniću majstore ti si nam karta za JAR, i još bi izdvojio ibiševića da je veoma slabo odigrao, imao je tri dobre prilike i bar je jednu morao iskoristiti
i samo još da kažem da sam se ja usrao kada sam čuo one zvižduke yebenih porugalaca, a kamoli naši igrači, njima svaka čast opravdali si moja očekivanja, al nas je opet po ko zna koji put napustila yebena sreća

PS čini mi se da su nam zviždali na himnu, majku im yebem, ono su cigani neviđeni, treba im yebati sve u zenici, napraviti paklenu atmosferu ko nikad do sad

VOLIM TE BOSNO
Strauss Junior

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 17:42

T-MAC je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja ne pljujem na nikoga, samo sam objektivan i realan za razliku od mnogih navijaca na ovom forumu. :|
Da, on jucer nije bio na nivou. Imao je par pogresnih pasova i djelimicno je kriv za gol Portugala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 nov 2009, 17:43

Tarik14 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Da, on jucer nije bio na nivou. Imao je par pogresnih pasova i djelimicno je kriv za gol Portugala.
Murat nikad nije na nivou i nema sta trazit u reprezentaciji. REALNO. Glavni argument ovih sto njega podrzavaju je "bori se". :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 17:43

BlueSharks je napisao/la:pa naravno da je miske naš najbolji vezni trenutno, al čovjek ništa ama baš ništa nije uradio ni protiv turske ni protiv španije i tamo ni vamo, njemu niko ne spori njegove kvalitete, al objektivno čovjek ni bio ni blizu svog nivao protiv jakih repki kao španija, turska evo sad i portugala, a što se tiče sinoćne utakmice ja njemu mogu oprositi što u napadu nije ništa, ama baš ništa uradio, jer se pepe nije odvajao od njega, pa nije đaba njihov trener stavio pepea na veznog, al mu nikako ne mogu oprostit jer je on glavni krivac za dva žuta kartona naših igrača, i moram sve naše igrače pohvaliti jer su odigrali veoma dobro, osim već pomenutog misimovića koji je ofsigrao katastrofalno, i salihović me malo živcirao jer je hiljdau lopti vratio nazad, jer jednostavno ne zna šutnuti loptu desnom, posebno bi izdvojio ibričića kojeg sam konstantno napado tokom ovih kvalifikacija jer sam mišljenja da ne zaslužuje prvu postavu, ali sinoć je odigrao maestralno, ja mislim da nije imao ni jednu grešku, osim kod gola kad je zakasnio al ipak nije on odbranbeni igrač, pa mu nekako opraštam, a najviše mi je krivo čak više od onih stativa i prečki što muslimović, a pogotovo pjanić nisu ranije ušli, pjaniću majstore ti si nam karta za JAR, i još bi izdvojio ibiševića da je veoma slabo odigrao, imao je tri dobre prilike i bar je jednu morao iskoristiti
i samo još da kažem da sam se ja usrao kada sam čuo one zvižduke yebenih porugalaca, a kamoli naši igrači, njima svaka čast opravdali si moja očekivanja, al nas je opet po ko zna koji put napustila yebena sreća

PS čini mi se da su nam zviždali na himnu, majku im yebem, ono su cigani neviđeni, treba im yebati sve u zenici, napraviti paklenu atmosferu ko nikad do sad

VOLIM TE BOSNO
vidim da si zaboravio dzeku. jelde on je isto maestralno odigrao.

koje je to ibisevic tri dobre sanse imao ??? aj nabroj matere ti.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2009, 17:44

Skonto sam da je Mario Jardel pravio Ronalda lice pravo :mrgreen:

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2009, 17:46

Ovako su nas vidjeli Nijemci:

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 15 nov 2009, 17:47

Smijesnih komentara ovdje ima, pljuje se po Ciri Muratovicu i Rahimicu. Priznajem i ja sjedim i gledam tekmu pun kafic i velim u sebi pa Ciro BOLAN gdje Pjanic i Muslimovic sta je ovo, dok jedan covjek do mene ne dobaci cuva Ciro rezultata minimalan poraz a napast ce u 80, kad to Ciro uradi. Eh ovako da smo mi kojim slucajem odmah u drugom poluvremenu napali znaci od 46te minute krenut u napad 4-3-3 i sa Pjanicem i Muslimovicem, cak i Medunjanin kao sto neki gore pisu, zabili bi mi gol nema sumnje, ali bi isto ako i primili mozda tri komada. Muratovic i Rahimic su stari spori, ali su to MUDRI lisci koliko je samo blagih faulova Rahimic napravio na sredini samo da zaustavi cijeli napad Portugala, tako nemoj te gluposti pricat, moglo je biti 1-1 ali isto tako moglo je biti 3-0. I samo z kraj da kazem AKO budemo igrali u ZENICI kao zadnjih 10 min. VIDIMO SE U JUZNOJ AFRICI!!!

VOLIM TE BIH!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 nov 2009, 17:49

Wolverine je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:pa naravno da je miske naš najbolji vezni trenutno, al čovjek ništa ama baš ništa nije uradio ni protiv turske ni protiv španije i tamo ni vamo, njemu niko ne spori njegove kvalitete, al objektivno čovjek ni bio ni blizu svog nivao protiv jakih repki kao španija, turska evo sad i portugala, a što se tiče sinoćne utakmice ja njemu mogu oprositi što u napadu nije ništa, ama baš ništa uradio, jer se pepe nije odvajao od njega, pa nije đaba njihov trener stavio pepea na veznog, al mu nikako ne mogu oprostit jer je on glavni krivac za dva žuta kartona naših igrača, i moram sve naše igrače pohvaliti jer su odigrali veoma dobro, osim već pomenutog misimovića koji je ofsigrao katastrofalno, i salihović me malo živcirao jer je hiljdau lopti vratio nazad, jer jednostavno ne zna šutnuti loptu desnom, posebno bi izdvojio ibričića kojeg sam konstantno napado tokom ovih kvalifikacija jer sam mišljenja da ne zaslužuje prvu postavu, ali sinoć je odigrao maestralno, ja mislim da nije imao ni jednu grešku, osim kod gola kad je zakasnio al ipak nije on odbranbeni igrač, pa mu nekako opraštam, a najviše mi je krivo čak više od onih stativa i prečki što muslimović, a pogotovo pjanić nisu ranije ušli, pjaniću majstore ti si nam karta za JAR, i još bi izdvojio ibiševića da je veoma slabo odigrao, imao je tri dobre prilike i bar je jednu morao iskoristiti

VOLIM TE BOSNO
vidim da si zaboravio dzeku. jelde on je isto maestralno odigrao.

koje je to ibisevic tri dobre sanse imao ??? aj nabroj matere ti.
evo maloprije sam opet gledao utakmicu i nisam do tad ništa pisao dok se fino ne uvjerim, jer se sinoć malo šta moglo vidjeti od uzbuđenja itd.evo odmah da napišem da su moji omiljeni igrači vedo i pjanić da ne misliš da napade one koje manje volim, a da one druge ne napadam..........vedo je imao priliku kada je salihović ubacio sa lijeve strane, a vedo je primio na prse i kad je lopta odskakal on je volejom veoma slabo ošuta, a imao dovoljno vremena da je fino raspali, druga je prilika kada je išao akoro sam na čini mi se carvalha kada je fino uradio biciklo i umjesto da je fino smjesti u nebranjeni dio gola, što u hoffenhaimu bez problema radi on je opuca na tribine i treće prilike iskreno ne mogu da se sjetim
Strauss Junior

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2009, 17:52

Principatus je napisao/la:Ovako su nas vidjeli Nijemci:

[youtube][/youtube]

Iznenadio sam se kako perfektno prezimena izgovara ova osoba koja komentarise(neznam jel zensko ili musko) :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 15 nov 2009, 17:55

Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:Ja ne pljujem na nikoga, samo sam objektivan i realan za razliku od mnogih navijaca na ovom forumu. :|
Murat nikad nije na nivou i nema sta trazit u reprezentaciji. REALNO. Glavni argument ovih sto njega podrzavaju je "bori se". :lol:[/quote]

@Tarik14...pa kralju...pogledaj malo snimak...igrac portugala vuce loptu...Muratovic uklize i odbija je,i ta lopta dolazi do Nanija...Muratovic se pridize i stize stati ispred Nanija koji ipak uspijeva centrirati...Zanimljivo razmisljanje da Muratovic ima imalo krivice za gol...A sta da je Vedo skontao Misketovu namjeru i odreagovao na onaj ubacaj i zabio gol??? Miske bi bio danas kralj...Vedo jos veci...a Ciro najveci jer je trpio losu igru Misimovica,znajuci da ce ubaciti upotrebljivu loptu....

@Cartman evo ja nikog od njih niti posebno hvalim niti kudim,ali su realno meni najbolji jer su MOJI...a cvrsto stojim iza toga da je sinoc Muratovic dobro odigrao,ne samo zbog borbenosti,vec sto je presjekao dosta napada Portugala...On i Rahimic su pokupili gotovo sve lopte koje je Miske izgubio...

Generalno,dobro su odigrali i smatram da nam je bio spor protok lopte i da nismo imali srece!!

Pozzzz ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 nov 2009, 17:56

cuj ovih strucnjaka murat nikad nije na nivou.ccccc
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 15 nov 2009, 17:56

IMAMO SANSE JOS TO JE ONO NAJBITNIJE....MILSIM DA BI TREBALI ODMA NAPSAT I DATI GO U PRVIH 10 MINUTA......

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 17:58

Ajde da se završi i drugo poluvrijeme, pa onda pljujte, jer je vrlo lahko moguće da pojedete te sve vaše ružne riječi nakon srijede.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

MIKIII_ZE
Kontakt:

Post Postao/la MIKIII_ZE » 15 nov 2009, 18:00

Joj koje ste vi picke majke mi pa ko da smo igrali sa azerbedjanom a ne Portugalom imamo rezultat koji je zeznut ali nadoknadiv, izgubili smo 1:0 pa sta ako imate vjere u ove momke sve cemo mi to nadoknaditi, sa tim muratovicem i rahimicem koje kudite mi smo po prvi put dosli u baraz dakle najveci uspijeh je vec napravljen a u tom uspijehu su standardni igraci bili muratovic i rahimic po meni veliki ratnici koji nisu zasluzili da ih djeca po ovakvim forumima blate. Ja znam da svi vole 5 tehnicara u ekipi ali treba za tim tehnicarima neko i da trci zato ne serite. sad svi selektori se pravite da je ciro izvrsio izmjene u 60 minuti i uveo muslimovica, i pjanica a mi primili jos dva gola ko bi tu kriv bio pa opet Ciro jer vi djecurlija bi rekli koji je on idiot uvodi toliko napadaca zato molim vas ne serite i preipremite se za Zenicu da pobjedimo ovaj Portugal jer mi to mozemo svi zajedno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 nov 2009, 18:02

ole ZELJO ole je napisao/la:Smijesnih komentara ovdje ima, pljuje se po Ciri Muratovicu i Rahimicu. Priznajem i ja sjedim i gledam tekmu pun kafic i velim u sebi pa Ciro BOLAN gdje Pjanic i Muslimovic sta je ovo, dok jedan covjek do mene ne dobaci cuva Ciro rezultata minimalan poraz a napast ce u 80, kad to Ciro uradi. Eh ovako da smo mi kojim slucajem odmah u drugom poluvremenu napali znaci od 46te minute krenut u napad 4-3-3 i sa Pjanicem i Muslimovicem, cak i Medunjanin kao sto neki gore pisu, zabili bi mi gol nema sumnje, ali bi isto ako i primili mozda tri komada. Muratovic i Rahimic su stari spori, ali su to MUDRI lisci koliko je samo blagih faulova Rahimic napravio na sredini samo da zaustavi cijeli napad Portugala, tako nemoj te gluposti pricat, moglo je biti 1-1 ali isto tako moglo je biti 3-0. I samo z kraj da kazem AKO budemo igrali u ZENICI kao zadnjih 10 min. VIDIMO SE U JUZNOJ AFRICI!!!

VOLIM TE BIH!!!
Nemoj jarane mjesat Muratovica i Rahimica. Rahimic je vrlo vazan i pametan igrac. Za njega nema prave zamjene, jer je Bajramovic drugi tip igraca. Ali Muratovic je katastrofa i covjek nije nista napravio. PA koliko je samo lopti izgubio. I na kraju krajeva je to sto je on toliko spor dovelo do gola Portugala. Decu bjezi lopta 5 metara, i umjesto da mu jednostavno uzme loptu on mora uletit klizeci jer je spor ko slon. Lopta zavrsava kod Nania i to je to. Hvala Bogu pa ga nece bit u Zenici. Da konacno Pjana dobije pravu priliku. Samo mu Ciro mora rec da se vraca i u odbranu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 15 nov 2009, 18:05

IDEMO U AFRIKU

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.