evo i nesto NBA-a sto bi trebalo proci veceras :

GL

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da nije niko ispratio, mogli su do 70 minute vodit 0:2 sigurno, a onda kaznakavaz_ je napisao/la:Poljska:
Piast Gliwice - Lechia Gdansk 2
Saradnja ocita, samo nek i danas saradjuju![]()
http://www.betexplorer.com/soccer/polan ... id=1338278" onclick="window.open(this.href);return false;
+ Piast ima problema s povredama
bućpintol_TM87 je napisao/la:First Viena vs BW Linz 1 @2
e sinoć nije, nije mi se spavalo pa sam gledao... čitavu utakmicu je radio blokove za saigrače, imao 4-5 blokada, kad bi dobio loptu pod košem za 1 na 1 redovno gubio duel i bio primoran da daje povratne lopte. Slobodna bacanja katastrofa. Ukratko nisam ga igrao sinoć, i nebi ni večeras.vendeta1921 je napisao/la: # 02:30 Howard D(-19,5+)-LAL-Sac vise (1.85)
-Večeras gotovo sigurno bez Bryanta, a čak i da ponovo iznenadi pa zaigra to neće previše negativno utjecati na Howarda koji je u posljednje vrijeme drastično popravio formu. Zadnjih šest utakmica je završavao sa 20 (9/16),24 (9/15),16 (8/14), 39 (7/13),10 (5/9) i 20 poena (7/17), a u svima je igrao Bryant.
majstore ti si fulio dan, sve te tri utakmice su se igrale sinoc, a o tome da si ih kopirao sa fb stranice NBA Majstor necemo ni pricativendeta1921 je napisao/la:# 18:00 Toronto(195,5)-Miami Heat manje (1.85)
-Raptorsi su u zadnjih pet utakmica popravili u obrambenom smislu jer dopuštaju protivnicima 95 poena u prosjeku, dok napad za isto vrijeme ubacuje 98,8.
Prvaci su prvu utakmicu u Kanadi pobijedili 100:85 iako su zaostajali na poluvremenu 6 poena. Od tada Miami u prosjeku ubacuje 105,3 poena po utakmici uz 50,8% šuta iz igre, dok protivnicima u isto vrijeme dopuštaju 93,9 poena po utakmici.
Ocekuje se tvrda utakmica i nadamo se da ce ostati ispod ove granice.
# 20:30 LACl/NewY(102,5)-LAClippe više (1.85)
-Nedostatak glavnih igrača rezultirao je jako lošim napadom Knicksa u posljednje tri utakmice, tijekom kojih ubacuju 82,3 poena po utakmici dok se ni obrana sa primljenih 104,6 poena po utakmici ne može pohvaliti.
# 02:30 Howard D(-19,5+)-LAL-Sac vise (1.85)
-Večeras gotovo sigurno bez Bryanta, a čak i da ponovo iznenadi pa zaigra to neće previše negativno utjecati na Howarda koji je u posljednje vrijeme drastično popravio formu. Zadnjih šest utakmica je završavao sa 20 (9/16),24 (9/15),16 (8/14), 39 (7/13),10 (5/9) i 20 poena (7/17), a u svima je igrao Bryant.
sombrero je napisao/la:e sinoć nije, nije mi se spavalo pa sam gledao... čitavu utakmicu je radio blokove za saigrače, imao 4-5 blokada, kad bi dobio loptu pod košem za 1 na 1 redovno gubio duel i bio primoran da daje povratne lopte. Slobodna bacanja katastrofa. Ukratko nisam ga igrao sinoć, i nebi ni večeras.vendeta1921 je napisao/la: # 02:30 Howard D(-19,5+)-LAL-Sac vise (1.85)
ne znam jos, postavit cu za jedno satak nesto.. odigrao sam lebrona over i andersona samo za sada jer sam ocekivao da ce pasti kvote kao sto se i dogodilo.. meni je lebron fin par veceras a ako ne bude igrao garnett onda i pierce moze na veci ulogdarknes001 je napisao/la:sombrero je napisao/la:e sinoć nije, nije mi se spavalo pa sam gledao... čitavu utakmicu je radio blokove za saigrače, imao 4-5 blokada, kad bi dobio loptu pod košem za 1 na 1 redovno gubio duel i bio primoran da daje povratne lopte. Slobodna bacanja katastrofa. Ukratko nisam ga igrao sinoć, i nebi ni večeras.vendeta1921 je napisao/la: # 02:30 Howard D(-19,5+)-LAL-Sac vise (1.85)
-Večeras gotovo sigurno bez Bryanta, a čak i da ponovo iznenadi pa zaigra to neće previše negativno utjecati na Howarda koji je u posljednje vrijeme drastično popravio formu. Zadnjih šest utakmica je završavao sa 20 (9/16),24 (9/15),16 (8/14), 39 (7/13),10 (5/9) i 20 poena (7/17), a u svima je igrao Bryant.mene je sinoc na dva listica on samo povalio,zato veceras iz inata igram ga opet over,a u wwin je granica samo 17,5
pa nek opet rokam
![]()
canca i mforce imal sta za vecaras izgledno opet 4 do 5 igraca se vrti kao izgledni: Walker,Larson,Boozer,Pierce,over i rubio under.I opet ce neko zasrat,ko je po vama veceras najsigurniji,kao sto je sinoc bio durant i curry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.