champions1921 je napisao/la:
Demir Hotic.. Salim se naravno.. Trebate izvrsiti pritisak da bude Musemic jer trenutno za vas nema bolje opcije a da je slobodan.. Kakva je situacija sa onim bivsim trenerom Slavije Capljicem?? Do duze Zeljovac je ali je dobar trener..
Ma ne treba vršiti pritisak, nek ljudi u miru odaberu i nađu najbolje rješenje...
Ovih nekoliko ljudi (izuzimajući Redžepagića) su dokazali da žele da rade u korist FK Sarajevo tako da sam siguran da će u skladu s mogućnostima izabrati ono najbolje..Da li će biti i dovoljno za nešto ... Vidjet ćemo!
Ne vjerujem da se bilo ko od ostalih moze izboriti sa pritiskom koji nosi klupa Sarajeva.. Nama bi odgovaralo da izaberete kakvog levata s obzirom da smo u maloj krizi a vi ste nam za sad jedini konkurent
Ne vjerujem da se bilo ko od ostalih moze izboriti sa pritiskom koji nosi klupa Sarajeva.. Nama bi odgovaralo da izaberete kakvog levata s obzirom da smo u maloj krizi a vi ste nam za sad jedini konkurent
Razumijem....
Ali iskreno, ni ja ne vidim ni jednog trenera u BiH koji se može izboriti sa pritiskom ne samo u našem klubu nego i u bilo kojem, a u našem je Bogami najveći. Možda bi Musemić, možda.. Ali ja ga nešto u ovom trenutku ne vidim na klupi Sarajeva.
@gavrane, pored Ibrakovića ja još jedino ne bih volio Ištuka...
Razumijem....
Ali iskreno, ni ja ne vidim ni jednog trenera u BiH koji se može izboriti sa pritiskom ne samo u našem klubu nego i u bilo kojem, a u našem je Bogami najveći. Možda bi Musemić, možda.. Ali ja ga nešto u ovom trenutku ne vidim na klupi Sarajeva.
@gavrane, pored Ibrakovića ja još jedino ne bih volio Ištuka...
J--beno je burazerka bilo kome da preuzme takav tim Sarajeva sa takvim ambicijama i sa takvim ocekivanjima navijaca. Mozda da probate sa zalizanim(ponovo).
Gdje vam je sad Mehmed Janjos?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ko bi gledali po nekom rezultatskom uspjehu Janjoš je napravio dobar uspjeh sa Sarajevom, bili na pragu gupa Evropa lige...
U nekim "mahalskim" se pominjao i Baka...Ali ne zna se to su sve naše želje i mašte, ali imam osjećaj da će nas uprava iznenaditi, nadam se da neće biti negativno.
hilmo je napisao/la:Ko bi gledali po nekom rezultatskom uspjehu Janjoš je napravio dobar uspjeh sa Sarajevom, bili na pragu gupa Evropa lige...
U nekim "mahalskim" se pominjao i Baka...Ali ne zna se to su sve naše želje i mašte, ali imam osjećaj da će nas uprava iznenaditi, nadam se da neće biti negativno.
hilmo je napisao/la:Ko bi gledali po nekom rezultatskom uspjehu Janjoš je napravio dobar uspjeh sa Sarajevom, bili na pragu gupa Evropa lige...
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
@Sekac buraz, halali, malo se zezam, jedino me zanimala vasa reakcija.
Nego zamisli stvarno Brko vas preuzme, a Husref Zelju
Ja kolko znam da je Hujic dosta blizak sa Musemicem(covjek mi je ovo pricao prije Srebrenika da se samo ceka kiks Jovica i da Hujic stavlja Musemica)
Ja stvarno nevjerujem da ce se ici kontra navijaca u ovom trenutku bez obzira bilo to mahalski ili ne ali vrijeme je za povratak Husrefa,jednostavno kazem uz ove lose rezultate nevjerujem da ce ljudi iz kluba sami sebi skociti i okrenuti se kontra navijaca kolko god to neki smatrali nenormalim da se sluza glas mase ali eto pustali su se imali su xx vremena mjenjali su se ljudi svakojaki mislim da se sad mora stati na loptyu,ai tako da mislim da ce glas vecine u ovom trenutku da presudi,a hajmo i najiskrenije tesko da ima bolja opcija u ovome trenutku svakako bez obzira na nas navijace,sa mnogo aspekata i zbog samog mira u i oko kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A sad bez zebancije. Po meni je najbolje da vas preuzme neko vas iz vase avlije. npr. Agim Nikolic, tvorac one sjajne generacije juniora Alen skoro, Berberovic, Alaim, Mahmutovic.... Gdje je on sad?
Crni gavran je napisao/la:A sad bez zebancije. Po meni je najbolje da vas preuzme neko vas iz vase avlije. npr. Agim Nikolic, tvorac one sjajne generacije juniora Alen skoro, Berberovic, Alaim, Mahmutovic.... Gdje je on sad?
Bolje Osima da stave za trenera,mislim da je manje omrezniji lik nego li sam Agim Nikolic u zadnjih par godina
Inace je tu u omladinskom pogonu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".