FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kemal Alispahic je negdje vani, (bar koliko ja znam po zadnjem izvoru koji sam imao), mislim cak Katar, i nema teorije da mu FK Sarajevo moze nadomjestiti primanjakoja gore ima...
Husref Musemić
Mehmed Janjoš
Dženan Uščuplić
Almir Turković
Mirza Varešanović
Kemal Alihodžić
Milomir Odović
Vlado Čapljić
Demir Hotić
Džemaludin Mušović
Blaž Slišković
Ćiro Blažević
Vlado Jagodić
Lothar Mathauss
Jirži Plišek
Abdulah Ibraković
Ivo Ištuk
Denijal Pirić
EDIT: Mozda u ovom trenutku zaista ovi boldirano (crveni) mogu nesto uciniti vise od ocekivanog za ovaj klub. Ostali, ili nisu u poziciji radi mandata koje trenuntno imaju, ili nisu pozeljni, ili ih ne mozete priustiti... ;)Ali kako god, mislim ipak da ce biti postaljen onaj koji bude najvise odgovorao onim ljudima koji dovode igraca u FK Sarajevo i kojem ce uprava praviti sastav. Ranije sam danas pisao, Musemic nije taj tip covjeka, i tok se kopira politika "ala Mamic" mozete slobodno njega zaobici. (E sada mozda se desi cudo u tome svemu, a jos mu pojedini clanovi iz FK Sarajevo u vremenu njegovog mandata duguju debele pare). Za Capljica isti slucaj, covjek je i napusti Slaviju unatoc veoma dobrom rezultata u prvom dijelu, jer su pojedini pokusali, petljali u njegov posao...
Za Janjosa i Istuka nisam upoznat. Ali Cala je uvijek bio raja, pa kako kod da bude, bilo bi mi drago opet ga vidjeti na klupi Sarajeva.
Husref Musemić
Mehmed Janjoš
Dženan Uščuplić
Almir Turković
Mirza Varešanović
Kemal Alihodžić
Milomir Odović
Vlado Čapljić
Demir Hotić
Džemaludin Mušović
Blaž Slišković
Ćiro Blažević
Vlado Jagodić
Lothar Mathauss
Jirži Plišek
Abdulah Ibraković
Ivo Ištuk
Denijal Pirić
EDIT: Mozda u ovom trenutku zaista ovi boldirano (crveni) mogu nesto uciniti vise od ocekivanog za ovaj klub. Ostali, ili nisu u poziciji radi mandata koje trenuntno imaju, ili nisu pozeljni, ili ih ne mozete priustiti... ;)Ali kako god, mislim ipak da ce biti postaljen onaj koji bude najvise odgovorao onim ljudima koji dovode igraca u FK Sarajevo i kojem ce uprava praviti sastav. Ranije sam danas pisao, Musemic nije taj tip covjeka, i tok se kopira politika "ala Mamic" mozete slobodno njega zaobici. (E sada mozda se desi cudo u tome svemu, a jos mu pojedini clanovi iz FK Sarajevo u vremenu njegovog mandata duguju debele pare). Za Capljica isti slucaj, covjek je i napusti Slaviju unatoc veoma dobrom rezultata u prvom dijelu, jer su pojedini pokusali, petljali u njegov posao...
Za Janjosa i Istuka nisam upoznat. Ali Cala je uvijek bio raja, pa kako kod da bude, bilo bi mi drago opet ga vidjeti na klupi Sarajeva.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 mar 2013, 21:25, ukupno mijenjano 3 puta.
nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- moustapha
- Kontakt:
Nisam ja stavio prepisao sam listu od mahalaca i nagađanja ja nemam veze sa ovom listom i ja nevolim nikog odavde ja da se pitam ne bi ni tjerao Jovića ali to je sad gotova stvarZZtop10 je napisao/la:nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.
Sarajevo ljubavi moja!
Pazi da se ne prevaris ne leti pred ruduZZtop10 je napisao/la:nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.

Kad pogledam ostala imena siguran sam da je Vlado Capljic pravi izbor to je veliki fudbalski strucnjak !
Ako vam dođe Demir Hotić niko sretniji od meneLFC1892 je napisao/la:Pazi da se ne prevaris ne leti pred ruduZZtop10 je napisao/la:nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.

DRUG NEBI TI PUNCA
ne vjerujem da su toliko glupi da nejga dovedu.bagrcavi je napisao/la:Ako vam dođe Demir Hotić niko sretniji od meneLFC1892 je napisao/la:Pazi da se ne prevaris ne leti pred ruduZZtop10 je napisao/la:nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.
Daj Bože..
I onda kada više ne bude me ovdje
Pucali bi od snage, igrali bi protib renominiranih ekipa iz Njemačke kao što su Trier, neka Bosna iz Njemačke itd. Puma vam ne gine...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Hotic je veza sa jednim likom iz Njemacke koji je spreman uloziti novac u klub, pa tako da to i nije nerealna opcija 

puma or'ginalipetm je napisao/la:Pucali bi od snage, igrali bi protib renominiranih ekipa iz Njemačke kao što su Trier, neka Bosna iz Njemačke itd. Puma vam ne gine...

DRUG NEBI TI PUNCA
a da ne govorim da bi svaki igrač im'o po cvaju za gorivo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ko da je bitno ko ce bit trener kad ce ulozit turci i njemci,dokle je doslo s tim?
Ne miče se, razgovori napravljeni i to je to...Nema niko interesa ulagati u klubove u BiH toga trebamo biti svi svjesni.ciza je napisao/la:ko da je bitno ko ce bit trener kad ce ulozit turci i njemci,dokle je doslo s tim?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Moj dobri Hilmo, bilo bi tu veoma dobrog interesa kada bi se sportska drustva mogla privatizovati. Mislim da mi prvo trebamo srediti zakone o privatizaciji sporstki kolektiva, kao i zakone u sportu, pa tek onda da pricamo o mogucim ulaganjima...hilmo je napisao/la:Ne miče se, razgovori napravljeni i to je to...Nema niko interesa ulagati u klubove u BiH toga trebamo biti svi svjesni.ciza je napisao/la:ko da je bitno ko ce bit trener kad ce ulozit turci i njemci,dokle je doslo s tim?
EDIT: Vidjet cete da ce taxisti istrajati u svome. Ako nista 50% mora pasti ilegalaca. Mozemo li mi nesto promojeniti u nasem sportu?
Najblizi klupi fk sarajevo je uscupljic,provjerena infoo...
Fino je biti optimista, ali prije svega trebamo biti realni.
Zakon o sportu mislim da postoji, nisam siguran, i da se 100 % provodi, opet, ko bi uložio pare u "firmu" koja duguje 4 - 5 miliona KM...Ja ne bih!
Jer mogu uložiti u neku koja posluje pozitivno.
Mi jedino se možemo izvlačiti ovako polako i nadati se da će nam bar FBIH halaliti te dugove za poreze
. A navijači mogu pomoći tako što će posjećivati utakmice, plaćati karte, članarine i ne praviti probleme koji će štetiti klubu..
Odosmo daleko.
Zakon o sportu mislim da postoji, nisam siguran, i da se 100 % provodi, opet, ko bi uložio pare u "firmu" koja duguje 4 - 5 miliona KM...Ja ne bih!
Jer mogu uložiti u neku koja posluje pozitivno.
Mi jedino se možemo izvlačiti ovako polako i nadati se da će nam bar FBIH halaliti te dugove za poreze

Odosmo daleko.
Ma kad covjek ovo gleda, samo Musemic i niko drugi, hebes sve ali kad covjek prica o Sarajevu sa toliko emocija i kada je igrao i bio trener,stvarno svaka mu cast, ma ja bi mu sve platio majke mi i da gubi sve do kraja, ja bi ga trpio, hebes i sliskovice i ibrakovice i sve samo Musemia
" onclick="window.open(this.href);return false;

Trener treba biti neko od zaposlenih trenera u klubu,finansijski dobra varijanta jer para nemamo,a napravicemo isto kao i sa bilo kojim trenerom sa strane,jer svi traze neke cifre ,ukljucujuci tu i Husrefa!!Kobac ili Zeka imaju profi licencu i mogu biti sefovi struke,Uscuplic je nema ,ali moze biti pomocni trener!!!
danas na otvaranju fan shopa reprezentacije pita Amar jel dosao trener sarajeva ?

Nista od Husrefa (zbog odnosa sa Irfanom), najvjerovatnije Jagodic ili Sliskovic. Sutra ce se sve znati.