FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 mar 2013, 21:17

Kemal Alispahic je negdje vani, (bar koliko ja znam po zadnjem izvoru koji sam imao), mislim cak Katar, i nema teorije da mu FK Sarajevo moze nadomjestiti primanjakoja gore ima...

Husref Musemić
Mehmed Janjoš

Dženan Uščuplić
Almir Turković
Mirza Varešanović
Kemal Alihodžić
Milomir Odović
Vlado Čapljić
Demir Hotić
Džemaludin Mušović
Blaž Slišković
Ćiro Blažević
Vlado Jagodić
Lothar Mathauss
Jirži Plišek
Abdulah Ibraković
Ivo Ištuk
Denijal Pirić

EDIT: Mozda u ovom trenutku zaista ovi boldirano (crveni) mogu nesto uciniti vise od ocekivanog za ovaj klub. Ostali, ili nisu u poziciji radi mandata koje trenuntno imaju, ili nisu pozeljni, ili ih ne mozete priustiti... ;)Ali kako god, mislim ipak da ce biti postaljen onaj koji bude najvise odgovorao onim ljudima koji dovode igraca u FK Sarajevo i kojem ce uprava praviti sastav. Ranije sam danas pisao, Musemic nije taj tip covjeka, i tok se kopira politika "ala Mamic" mozete slobodno njega zaobici. (E sada mozda se desi cudo u tome svemu, a jos mu pojedini clanovi iz FK Sarajevo u vremenu njegovog mandata duguju debele pare). Za Capljica isti slucaj, covjek je i napusti Slaviju unatoc veoma dobrom rezultata u prvom dijelu, jer su pojedini pokusali, petljali u njegov posao...

Za Janjosa i Istuka nisam upoznat. Ali Cala je uvijek bio raja, pa kako kod da bude, bilo bi mi drago opet ga vidjeti na klupi Sarajeva.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 mar 2013, 21:25, ukupno mijenjano 3 puta.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 mar 2013, 21:20

nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 mar 2013, 21:22

Novi trener nije izabran veceras.
#divovi

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2013, 21:24

ZZtop10 je napisao/la:nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.
Nisam ja stavio prepisao sam listu od mahalaca i nagađanja ja nemam veze sa ovom listom i ja nevolim nikog odavde ja da se pitam ne bi ni tjerao Jovića ali to je sad gotova stvar
Sarajevo ljubavi moja!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 18 mar 2013, 21:25

ZZtop10 je napisao/la:nema sanse da dodju: alihodzic ,odovic,hotic,baka , ciro , jagodic , mathaus a ne vjerujem da bi se Plisek vracao. Ne znam ni zasto je @sekac njih stavio na ovu listu.
Pazi da se ne prevaris ne leti pred rudu ;)

Kad pogledam ostala imena siguran sam da je Vlado Capljic pravi izbor to je veliki fudbalski strucnjak !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 21:27

LFC1892 je napisao/la:
Ako vam dođe Demir Hotić niko sretniji od mene :mrgreen: Daj Bože..
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 mar 2013, 21:29

bagrcavi je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:
Ako vam dođe Demir Hotić niko sretniji od mene :mrgreen: Daj Bože..
ne vjerujem da su toliko glupi da nejga dovedu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 mar 2013, 21:30

Pucali bi od snage, igrali bi protib renominiranih ekipa iz Njemačke kao što su Trier, neka Bosna iz Njemačke itd. Puma vam ne gine...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 18 mar 2013, 21:32

Hotic je veza sa jednim likom iz Njemacke koji je spreman uloziti novac u klub, pa tako da to i nije nerealna opcija ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 21:32

ipetm je napisao/la:Pucali bi od snage, igrali bi protib renominiranih ekipa iz Njemačke kao što su Trier, neka Bosna iz Njemačke itd. Puma vam ne gine...
puma or'ginal :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 mar 2013, 21:57

a da ne govorim da bi svaki igrač im'o po cvaju za gorivo :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 mar 2013, 21:59

ko da je bitno ko ce bit trener kad ce ulozit turci i njemci,dokle je doslo s tim?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 22:02

ciza je napisao/la:ko da je bitno ko ce bit trener kad ce ulozit turci i njemci,dokle je doslo s tim?
Ne miče se, razgovori napravljeni i to je to...Nema niko interesa ulagati u klubove u BiH toga trebamo biti svi svjesni.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 mar 2013, 22:10

hilmo je napisao/la:
ciza je napisao/la:ko da je bitno ko ce bit trener kad ce ulozit turci i njemci,dokle je doslo s tim?
Ne miče se, razgovori napravljeni i to je to...Nema niko interesa ulagati u klubove u BiH toga trebamo biti svi svjesni.
Moj dobri Hilmo, bilo bi tu veoma dobrog interesa kada bi se sportska drustva mogla privatizovati. Mislim da mi prvo trebamo srediti zakone o privatizaciji sporstki kolektiva, kao i zakone u sportu, pa tek onda da pricamo o mogucim ulaganjima...

EDIT: Vidjet cete da ce taxisti istrajati u svome. Ako nista 50% mora pasti ilegalaca. Mozemo li mi nesto promojeniti u nasem sportu?

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 18 mar 2013, 22:16

Najblizi klupi fk sarajevo je uscupljic,provjerena infoo...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2013, 22:21

Fino je biti optimista, ali prije svega trebamo biti realni.
Zakon o sportu mislim da postoji, nisam siguran, i da se 100 % provodi, opet, ko bi uložio pare u "firmu" koja duguje 4 - 5 miliona KM...Ja ne bih!
Jer mogu uložiti u neku koja posluje pozitivno.
Mi jedino se možemo izvlačiti ovako polako i nadati se da će nam bar FBIH halaliti te dugove za poreze :). A navijači mogu pomoći tako što će posjećivati utakmice, plaćati karte, članarine i ne praviti probleme koji će štetiti klubu..
Odosmo daleko.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 18 mar 2013, 23:33

Ma kad covjek ovo gleda, samo Musemic i niko drugi, hebes sve ali kad covjek prica o Sarajevu sa toliko emocija i kada je igrao i bio trener,stvarno svaka mu cast, ma ja bi mu sve platio majke mi i da gubi sve do kraja, ja bi ga trpio, hebes i sliskovice i ibrakovice i sve samo Musemia ;) ;) ;) ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 18 mar 2013, 23:37

Trener treba biti neko od zaposlenih trenera u klubu,finansijski dobra varijanta jer para nemamo,a napravicemo isto kao i sa bilo kojim trenerom sa strane,jer svi traze neke cifre ,ukljucujuci tu i Husrefa!!Kobac ili Zeka imaju profi licencu i mogu biti sefovi struke,Uscuplic je nema ,ali moze biti pomocni trener!!!

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 18 mar 2013, 23:57

danas na otvaranju fan shopa reprezentacije pita Amar jel dosao trener sarajeva ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

thuglife
Kontakt:

Post Postao/la thuglife » 19 mar 2013, 02:14

Nista od Husrefa (zbog odnosa sa Irfanom), najvjerovatnije Jagodic ili Sliskovic. Sutra ce se sve znati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, James1987, keli, NazorUso, Noke995, Pena, pierce, plisek, rimljanin90, Rule_hz, Tatamata1946, ubipara i 116 gostiju.