Pa kako nebitna informacija moze biti to da je Ronaldo odlucio kljucne utakmice svojim golovima, a Midzet nije?! Ti tu tezu, a vjerovatno i cinjenicu nisi pobio tako da ja a i ostatak foruma smatramo da se slazes s time. Ukoliko sutis - odobravas. Ti si ostao nedorecen na svaku moju recenicu te se iz toga moze izvesti jednostavan zakljucak, njega su izveli kao sto vidis pojedinci ovdje. Ja prvi za svoj nacin argumentacije necu nista reci, ali ukoliko je on pogresan, ti bi to valjda trebao iskoristiti i sa lakocom pobiti te argumente ako su vec nebitni?M4kaveli je napisao/la:@Lehnonu nauci vec jednom da argumenti nisu potrebni u nekim ocitim stvarima i raznorazne statistike.
Uvijek pises kilometarske postove sa bezbroj nekih nepotrebnih informacija i mislis da si nekoga pobio.
Peti put dajes upis na temu "najbolji igrac sezone", a jos uvijek nisi dao niti jedan jedini jeebeni argument cime bi potkrijepio svoju tvrdnju. Ja na ovome stajem jer sam, povucen prijasnjim iskustvima, uvjeren da ti neces ni u narednim postovima nicim pridonijeti diskusiji te ce sve ostati na argumentima koje sam ja naveo a ti nisi pobio. Jednostavno.