Zvjezdan Misimović

adnan24
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la adnan24 » 15 nov 2009, 13:10

omerbavarac je napisao/la:
buja je napisao/la:najbolji igrac ove reprezentacije pa vi pricajte sta hocete ;)
Slazem se. Ne moze svaka tekma biti njegova.

Ma Miske je najbolji...tu nema price...tesko je igrati kad se 2 igraca ne odvajaju od tebe...zato u Zenici Pjanica pored njega pa nek onda cuvaju obojicu...ako mogu

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 nov 2009, 13:11

adnan24 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
buja je napisao/la:najbolji igrac ove reprezentacije pa vi pricajte sta hocete ;)
Slazem se. Ne moze svaka tekma biti njegova.

Ma Miske je najbolji...tu nema price...tesko je igrati kad se 2 igraca ne odvajaju od tebe...zato u Zenici Pjanica pored njega pa nek onda cuvaju obojicu...ako mogu
Slazem se... :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 nov 2009, 13:17

Jest dobar ali nije svjetska klasa kao Dzeko.Gdje bio sinoc i gdje bio na Old Trafordu protiv Turaka fuli zicer za pobjedu.Nemojte me sad odmah napadat,Miske je dobar igrac,ali nije za jaci ekipa koje bolje trce i pametnije igraju.
AMAR OSIM!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 15 nov 2009, 13:23

kalimero je napisao/la:Jest dobar ali nije svjetska klasa kao Dzeko.Gdje bio sinoc i gdje bio na Old Trafordu protiv Turaka fuli zicer za pobjedu.Nemojte me sad odmah napadat,Miske je dobar igrac,ali nije za jaci ekipa koje bolje trce i pametnije igraju.
jarane nemoj da lupas da nije misketa bilo nebi mi ni jednu pobijedili u ovim kvalifikacijama kako treba pa svaki go koji dzeko dadne to je misketova zasluga jer bez misketa dzeko je mrtav na terenu

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 nov 2009, 13:25

bossna je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Jest dobar ali nije svjetska klasa kao Dzeko.Gdje bio sinoc i gdje bio na Old Trafordu protiv Turaka fuli zicer za pobjedu.Nemojte me sad odmah napadat,Miske je dobar igrac,ali nije za jaci ekipa koje bolje trce i pametnije igraju.
jarane nemoj da lupas da nije misketa bilo nebi mi ni jednu pobijedili u ovim kvalifikacijama kako treba pa svaki go koji dzeko dadne to je misketova zasluga jer bez misketa dzeko je mrtav na terenu

Sve se ja to s tobom slazem samo kazem da nije za jaci utakmica gdje se brze igra.
AMAR OSIM!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 15 nov 2009, 13:26

Alo kalimer idi gledaj crtic istog naziva.Zive veze ti Nemas.Dzeko bez Misketa 50% manje golova.A BIH bez Dzeke nebi ni bila ovdje gdje jeste.Zato pssstttt

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 15 nov 2009, 13:28

kalimero je napisao/la:
bossna je napisao/la:

Sve se ja to s tobom slazem samo kazem da nije za jaci utakmica gdje se brze igra.
to nije misimovic kriv sto ciro nije stavio i pjanica da igra pa da skine ta tri igraca koja su cuvala misketa pa nemoze covjek nista sam igra na sredini terena ljudi ga zatvorili i gotovo

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 nov 2009, 13:32

DENZEL1 je napisao/la:
Alo kalimer idi gledaj crtic istog naziva.Zive veze ti Nemas.Dzeko bez Misketa 50% manje golova.A BIH bez Dzeke nebi ni bila ovdje gdje jeste.Zato pssstttt

Sta ti pricas imam pravo rec svoje misljenje jer me sinoc covjek razocarao evo Ciro kaze sjebo i Spahu i Rahimica za kartone,a to su uz Dzeku nasa dva najvaznija igraca.
AMAR OSIM!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 nov 2009, 13:37

kalimero je napisao/la:

Sta ti pricas imam pravo rec svoje misljenje jer me sinoc covjek razocarao evo Ciro kaze sjebo i Spahu i Rahimica za kartone,a to su uz Dzeku nasa dva najvaznija igraca.

Pa naravno da je rekao ali nije Ciro budala...zna i on kako motivisati igrace...svi znaju da je sinoc odigrao losije ali bio je sinoc najcuvaniji igrac na terenu...to ne opravdava tvoja prosipanja da on nije za nekakve brze tekme

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 13:39

miske se nije vidio sinoc zato sto su ga cuvali 2-3 igraca portugala pa zna onaj papak ko je najbolji nas igrac po meni je pjanic morao igrati jer bi on imao prostora vise i cim je usao ubacio je sjajnu loptu odma 100% prilika
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 15 nov 2009, 13:52

Miske je dobar..ma vraga dobar odličan je..ali opet samo odličan! Nije svjetska klasa..spor je..tačnije prespoer za danjašnj fudbal..da su ´90 bio bi Maradona..ali nazalost nisu..doba je modernog fudbala..zato je tu Pjanić..brzi..explozivniji..mada nije još liasc kao Miske..ali jednio Pjanić moze loptu primiti u trku i promjeniti nesto na terenu..mislim da nasi igraci konstanto trce u istom tempu (izeuzetak je Sejo..odakle mu tolika snaga :D )..slabo mjenjamo ritam..i nakveći laik je vidio da je Muratu od 50´ trebao respirator za disanje..a Bajramović sjedi na klupi..ali necu biti general poslije bitke..tako je kako je..nisam otimista..pogotvo kad se sjetim koliko smo prostora imali na Lužu..livade i livade..a mi presinga ne uradismo..a to ce portugalci nama raditi u Ze..jednostavno nam nece dati da igramo..i ovo je prilika Ćiri da dokaze jeli sručnjak ili je samo veliki demagog..valjda je vidio da nam zadnje vezne sad trebaju igrati Sejo i Bajramović..jedini način je da budemo opasni iz drugog plana..A Miske će se iskupiti za ovo sinoć! Znam da hoće, ja kao ne popravljivi pesimista mu dajem podrsku..svima njima..!! I još ću reci samo HRABRO..a kažu da ta sreća upravo takve i prati!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 nov 2009, 13:53

Sto se covijek ovdje moze naslusati svakakvih provala ne moze se opisati rijecima. Kazu da se Miske ne vidi protiv jacih ekipa, i da moze igrati protiv malih, a eksperti je li Vam palo napamet mozda da pomislite da i Ferguson, i Querioz, i Terim znaju odakle dolazi najveca opasnost. Naravno oni ce pokrivati naseg golmana i njega udvajati, a Misimovica ce pustiti da na terenu uposljava napadace koji ce postizati golove.
Samo za ove malo da analiziram ove kvalifikacije:

Spanija - BiH 1-0 - stvorio je onu priliku za Dzeku
BiH - Estonija 7-0 - postigao tri gola, i imao dvije asistencije
Turska - BiH 2-1 - imao asistenciju
BiH - Armenija 4-1 - imao asistenciju,i kod gola Spahica izveo majstorski korner gdje golman Armenije nije mogao uhvatiti loptu
Belgija - BiH 2-4 - postigao gol i imao dvije asistencije i ucestvovao u akciji kod jos jednog gola kad je dodao loptu Dzeki, a ovaj uposlio Bajramovica
BiH - Belgija 2-1 - imao asisteciju, i kod drugogo gola Ibircicu stovrio prazan prostor
Armenija - BiH 0-2 - nije igrao zbog parnih kartona
BiH - Truska 1-1 - imao je par odlicnih prilika, no nije on masina, i on je covijek moze se njemu desiti neku priliku da promasi, ali je odigrao dobru utakmicu
Estonija - BiH 0-2 - dvije asistencije i to u stilu velikih majstora, Dzeko i Ibsevic su morali samo da zavrse akciju
BiH - Spanija - postigao gol, ucestvao kod drugog gola, i stvorio par prilika za nase napadace koje nisu loptu smjestili u mrezu

A protiv Man. UTD-a doboro pogledaj ko je stvorio prostor Hasebe-u da uposli Edina Dzeku. Zato prestanite vise pisati gluposti o nasem najboljem igracu. Miske ti si za mene karlj i pored Sergeja nas najbolji igrac koji je ikada igrao za nasu reprezentaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Eki
Kontakt:

Post Postao/la Eki » 15 nov 2009, 13:58

ma miske je svjetska klasa, ne cuvaju ga dzaba 2/3 igraci. zato nije ni mogo dobro odigrat'. nema niko da mu pomogne, da je bar pjanic odigro sa njim, mogo bi...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 nov 2009, 14:12

Eki Miske prespor da bi bio klasa. Možda nije dovoljno da napišem Zinedine Zidane.
Zizou je zbog svoje eksplozivnosti imao nadimak Mrtvac.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sehad1
Kontakt:

Post Postao/la sehad1 » 15 nov 2009, 14:26

ja samo znam da ce nas Miske da explodira u Zenici i mozda cak i da postigne taj odlucujuci go

emir 2507
Kontakt:

Post Postao/la emir 2507 » 15 nov 2009, 15:28

Misimovic je igracina i mi nemamo boljeg i ne treba nam bolji,sacekajte srijedu...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 nov 2009, 17:21

Misimovic jeste majstor. Samo ga juce nesto nije islo, gubio je lopte.
A to sto ovdje neki pisu cuvaju ga 2-3 igraca, pa cuvaju Dzeko 2-3 igraca. Znaci ovi ostali 8 nasih smotani ko sajla.
Portugal isto ima igracine tako da je malo teze igrati pored takvih, to je sasvim razumljivo.

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 15 nov 2009, 17:31

miske sinoc nije imao dobru podrsku u veznom redu. nije imao kome dodati loptu, a kad je primi odmah dvojica lete na njega i onda se dogodi greska. i dzeku su dobro cuvali ali se je uspio osloboditi 2-3 puta i sutati na go. mozda bi miske s pjanicem bolje funkcionirao. to cemo valjda vidjeti u srijedu

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 15 nov 2009, 18:54

amerosm je napisao/la:

A protiv Man. UTD-a doboro pogledaj ko je stvorio prostor Hasebe-u da uposli Edina Dzeku. Zato prestanite vise pisati gluposti o nasem najboljem igracu. Miske ti si za mene kralj i pored Sergeja nas najbolji igrac koji je ikada igrao za nasu reprezentaciju.
apsolutno , nas najbolji igrac trenutno
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 nov 2009, 18:58

Miske je uz Salihovica,Pjanica,Dzeku i Spahica nas najbolji igrac! U lisabonu nije imao svoj dan,cuvali su ga dobro,ali ce zato u Zenici biti na nivou i aBd idemo u Afriku!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.