BRAVO MIRZA 23 minute postigao je 9 poena(sut 4/4),imao je 6 skokova, i jednu ukradenu
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
u netsima napad zavrsava ko se prvi dokopa lopte, nikakve akcije nicega, obradovat ce se ko ih dobije u POu
BRAVO MIRZA 23 minute postigao je 9 poena(sut 4/4),imao je 6 skokova, i jednu ukradenu
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
risingforce je napisao/la:Mog'o bi Humphries ipak jos malo odmaratiKada Netsi igraju sljedecu utakmicu ?
21.03 01:00
Brooklyn - Dallas
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako sam dobro čuo i skontao komentator je mislio da ni večeras nije pogodio obruč, jer je imao 2/2 tada i ni jedna od te dvije nije dirala obruč.Kako god, važno je da bošnjo ima kome mater ****'. 
Pored poena, svidio mi se ovaj faul na kraju.Zalijepi ga gospodin na pod, bar da se zna da nema laganog polaganja.
Kada bi se malo više kretao/izvlačio u napadu i još samo malo popravio odbranu, to bi bilo to.
Pored poena, svidio mi se ovaj faul na kraju.Zalijepi ga gospodin na pod, bar da se zna da nema laganog polaganja.
Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 19 mar 2013, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.
@Dziza, je'l nam ovo komsija Eminovic u eteruMT3 je napisao/la:u netsima napad zavrsava ko se prvi dokopa lopte, nikakve akcije nicega, obradovat ce se ko ih dobije u POu
Kindže, kindže...
Ne bih ti to znao rec 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- el-fighter
- Kontakt:
Da vidimo sta kaze statistika: 23 minute, sut 4/4 (1/1 za 3), 6 skokova (1 ofanzivni, 5 defanzivnih), 3 faula, 1 ukradena, 1 izgubljena, 1 blokada, 9 poena i +15 dok je on u igri.
Mirza veceras odlicno odradio minute i nakon ulaska u rotaciju ovo mu je prva dobra partija. U napadu je pogodio sve, dok je u odbrani imao samo 1 gresku (koliko sam ja upratio). Istina da se malo slabije kretao u napadu, ali kada znas da ne postoje teoretske sanse da Blatche ili Brooks nekome dodaju, onda nema potrebe da se kreces i otkrivas. Iz utakmice u utakmicu igra sve bolju odbranu, dok se sut polako vraca. Proslu utakmicu je imao 50% (cini mi se i onu prije), a evo veceras 100%.
Samo mi nije jasno zasto je trener Shengeliu i Taylora stavio inactive, dok je na klupi Kardashian u odijelu

Mirza veceras odlicno odradio minute i nakon ulaska u rotaciju ovo mu je prva dobra partija. U napadu je pogodio sve, dok je u odbrani imao samo 1 gresku (koliko sam ja upratio). Istina da se malo slabije kretao u napadu, ali kada znas da ne postoje teoretske sanse da Blatche ili Brooks nekome dodaju, onda nema potrebe da se kreces i otkrivas. Iz utakmice u utakmicu igra sve bolju odbranu, dok se sut polako vraca. Proslu utakmicu je imao 50% (cini mi se i onu prije), a evo veceras 100%.
Samo mi nije jasno zasto je trener Shengeliu i Taylora stavio inactive, dok je na klupi Kardashian u odijelu
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
NIJE to sam kopirao jer je covjek rekao istinu nemojte zamjeritiAdibhf88 je napisao/la:@Dziza, je'l nam ovo komsija Eminovic u eteruMT3 je napisao/la:u netsima napad zavrsava ko se prvi dokopa lopte, nikakve akcije nicega, obradovat ce se ko ih dobije u POu
BRAVO MIRZA 23 minute postigao je 9 poena(sut 4/4),imao je 6 skokova, i jednu ukradenu(cini mi se da je isti komentar dao na fb)
jedan posta sa americkog foruma.
"How far is Detroit from Bosnia?"

"How far is Detroit from Bosnia?"
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Toko i Taylor su opet u D-league poslani. Mozete li mi reci koja je to jedna greska u odbrani koju vi spominjete ??
Moguće da misle na ono kad je Monroe prošao na mišiće.
zar je vazna ta 1 greska u odbrani jbt ne moze je perfektno sad odigrat nemoj da gledate svaku sitnicu

Bas zato i pitam, jer nije to nikakva greska, pa covjek je imao 8 od 8. Niko ga nije mogao cuvati ni veci Lopez, kako ce Mirza koji je manji od njega, dobro ga je zagradio ali ovaj bez obzira na to pogodio.
Dziza kad postavljas te poene ? Hvala majstore ! Veceras ima da spavamo svo bolje al mozda onaj AJS KJUB ima nocne more 
Nista do sutra, gleda se Boston sad 
- el-fighter
- Kontakt:
Da mislio sam na tu gresku, ali nisam bio upoznat sa statistikom tog igraca. Tek sada vidim da je imao sjajnu noc, a ev na pregledu prikazuje sta je radio Lopezu (ja sam to naravno prespavao). MIRZA BEZ GRESKE VECERASdziza_23 je napisao/la:Bas zato i pitam, jer nije to nikakva greska, pa covjek je imao 8 od 8. Niko ga nije mogao cuvati ni veci Lopez, kako ce Mirza koji je manji od njega, dobro ga je zagradio ali ovaj bez obzira na to pogodio.
Nego gdje su sad oni kriticari, Mirza je igrac za Prokoma i tako to
Velež do groba života mi moga
Mogu ti ja reći gdje suel-fighter je napisao/la:Da mislio sam na tu gresku, ali nisam bio upoznat sa statistikom tog igraca. Tek sada vidim da je imao sjajnu noc, a ev na pregledu prikazuje sta je radio Lopezu (ja sam to naravno prespavao). MIRZA BEZ GRESKE VECERASdziza_23 je napisao/la:Bas zato i pitam, jer nije to nikakva greska, pa covjek je imao 8 od 8. Niko ga nije mogao cuvati ni veci Lopez, kako ce Mirza koji je manji od njega, dobro ga je zagradio ali ovaj bez obzira na to pogodio.![]()
Nego gdje su sad oni kriticari, Mirza je igrac za Prokoma i tako to
Odlična noć, perfektna...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
napokon je Mirza postigao vise poena od Redze 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
23 minute i 9 poena.
Ovo je dobro ali on moze puno bolje. I mora. 15 poena bilo bi super.
Treba jos agresivniji biti.
Ovo je dobro ali on moze puno bolje. I mora. 15 poena bilo bi super.
Treba jos agresivniji biti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- storm_raider
- Kontakt:
Dobro jutro ljudi, ja evo tek sad usao u kucu.
Odmah sam u jakni sjeo za ovaj forum da vidim sta je to Mirza radio. 9 poena i 6 skokova, ovo super izgleda. Citam i o navijacima u Detroitu, svaka cast tim momcima!
Strasno mi je zao sto sam ovo propustio veceras i dziza, napokon za tebe malo vise posla
Jedva cekam da vidim poene, citamo se protiv Dallasa!
Ako moze neko da napise kakav je bio u odbrani, bio bih zahvalan.
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Dobro jutro ljudi, ja evo tek sad usao u kucu.Odmah sam u jakni sjeo za ovaj forum da vidim sta je to Mirza radio. 9 poena i 6 skokova, ovo super izgleda. Citam i o navijacima u Detroitu, svaka cast tim momcima!
Strasno mi je zao sto sam ovo propustio veceras i dziza, napokon za tebe malo vise posla
Jedva cekam da vidim poene, citamo se protiv Dallasa!
Dobro jutro
Ps..malo manje lutaj kad je tekma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.