**** te sve kazne ako mi odemo na svjetsko" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re:
Nije nam prvi put isto ko i vama." ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
onda malo fifa intervenise i bay bay bosnia
bez obzira na pobjedu od 2-0 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
zbog zvizdanja himne???CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- ibrakadabra
- Kontakt:
Donijet cemo im cvijece,treba ih polomiti kako na terenu tako na ribinama.CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
Kakva kazna,samo nas afrika interesuje,a kako cemo tamo nije vazno.
U KOOOOOOOOOOOOOOOOOST
ne radi togalejla je napisao/la:zbog zvizdanja himne???CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Re:
Inace, nemozes biti kaznjen ako zvizducima ispratis himnu tvoga protivnika." ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
ma lud si... a jesi mozda primjetio sinoc da cu portugalci zvizdali kad je bila nasa himna?? ma smijesan si... netreba njih prepadat... bice njima pune gace samo kad izadju na bilino polje

Ne treba tebi ostar noz, tup ti podvalitigeronimo je napisao/la:ZagorTeNej je napisao/la:netreba imam vrlo ostar noz,ali nebrinem se ja nece on igrat u srijedu 1000% pa njega nije niko ni cuvo on je sam sebe cuvo![]()
![]()
![]()
![]()
A moze ti i ovaj duh sa sjekirom pozajmiti svoj tomahavk
Jedno ce ti trebati, jer Vedo igra 100%
Edit: jbg, zna se ko je ovo rekao...vi se niste dobro citirali
na svu srecu nece igrati ko sto sam i ciro rece ,najbolje bi bilo kad bi ti doso da uradis poso ali nemas ti kad treba ostaviti 5000 komentara na ovom sajtu , muslimovicu nece ti imati ko zasmetat u srijedu
- the scouser
- Kontakt:
Treba im pjevat' ispod hotela citavu noc......
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Joj Ćire kralja i izjava i razmišljanja. Inače, prejaka ideja je ovo da ih se isprepada na aerodromu, isključivo navijanjem, legalno, da bude topao doček. A himnama zviždat' je najveći primitivizam i to smo nadišli u zadnje vrijeme.
Ćiro: "**** ga, možda sam ostario pa nisam vidio da se Muratović zamorio"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Serenadethe scouser je napisao/la:Treba im pjevat' ispod hotela citavu noc......
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Re: Re:
evo reko ciro na mahali tv da ce pandja na mjesto salihovica a salihovic na mjesto murata -jupi 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Željovac je napisao/la:Joj Ćire kralja i izjava i razmišljanja. Inače, prejaka ideja je ovo da ih se isprepada na aerodromu, isključivo navijanjem, legalno, da bude topao doček. A himnama zviždat' je najveći primitivizam i to smo nadišli u zadnje vrijeme.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
To sto se tice himne sam negdje procitao jedan clanak da reprezentacija cijoj se himni zvizdi i tim se cinom osjeca ugrozeno ima pravo da ne odigra utakmicu, i onda ce FIFA (mafijaska organizacija) odluciti koji ce rezultat biti za zelenim stolom. U ovom slucaju mislim da i ptice na grani znaju sta bi mafija odlucila. O ovoe je isto pisano kad je Srbija igrala s Francuskom u Beogradu.CRNI_SA je napisao/la:ne radi togalejla je napisao/la:zbog zvizdanja himne???CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego malo vidi sta se gore pise ,ovdje moras 10 puta pritisnuti klic malo kasni a sto se tice himne izvizdati kao i oni nama
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
Re: Re:
Dinamu ZG su oduzeta tri boda zbog navijača. Budi siguran da vlastodršci u FIFA i UEFA jedva čekaju priliku. Mnogi će biti na gubitku ako Ronaldo i Portugal ne budu igrali u J.Africi. Kad kažem gubitak mislim na pare. Fudbal se odavno ne igra zbog fudbala.T-MAC je napisao/la:**** te sve kazne ako mi odemo na svjetsko" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike![]()
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?
- the scouser
- Kontakt:
Ako ce bit' sa bubnjevima,mogu i oneKnele je napisao/la:Serenadethe scouser je napisao/la:Treba im pjevat' ispod hotela citavu noc......
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- NoName
- Kontakt:
Re:
I šta se sad ti sekiraš oko toga koje pichke materine? Hoćel tebe boljeti ta kazna?" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
nasoj himni mogu zvizdati svi a mi da glumimo gospodu
po nekim odavde 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.