LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Dokaz da je ono protiv Indiane i Sacramenta bio samo bljesak, ovo je pravi odraz igre ovih igrača. Bez Kobea je to sasvim druga dimenzija, ne zna se ko pije a ko plaća.
Samo sa dobrim procentima šuta u narednim utakmicama bez Kobea možemo se nadati pobjedama, znači trebaće mnoge stvari da se poklope da bi Lakersi pobijedili u jednoj utakmici sa ovim roosterom.
Samo sa dobrim procentima šuta u narednim utakmicama bez Kobea možemo se nadati pobjedama, znači trebaće mnoge stvari da se poklope da bi Lakersi pobijedili u jednoj utakmici sa ovim roosterom.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ja tako procitao...istina nisam provjerio,bice da si upravuamerosm je napisao/la:Dobili su 4 utakmice, ali nisu ni jednu u ovoj godini...
Nista previse neocekivano...jednostavno neke stvari su vracene u normalu-previse je ocekivati da ti Blake i Jamison donesu 3 pobjede u nizu.
Howard se strasno popravio zadnjih mjesec dana ali on nije kapacitet da sam kreira napad...sinoc se pokusalo malo isforsirati ali to nece ici...
Bar je Utah izgubila a Lakersima ostaje da se oporave do petka i Wizardsa...nadam se sa zdravim Bryant-om.
adnan24 je napisao/la:Statistika ne laze:
Bez Kobe-ja Blake je na 17 poena,8 ass,6 skokova po utakmici...trojka 64%
Jamison 20 poena,8 skokova
MWP 21 poen sa 64% iz igre
Samo da bude srece pa Kobe ne zaigra do kraja...ovaj fantasticni trio uz Howarda i Nasha ce izdominirati ligu.
Pozdrav uz jednu muzicku numeru od Riblje corbe..."Kako je lepo biti glup"
Valjda je sad svima jasno kolko su Lakersi moćni bez Kobea, a odgovorno tvrdim da i Gasol fali i to strašno
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Bruka i sramota izgubiti onakvom razlikom protiv one ekipe Sunsa...No nema veze mi imamo velikog strucnjaka na klupi koji je ofanzivni genijalac i cak smo Sunsima za 24 minute uspjeli postici 33 kosa sto je novi rekord NBA lige.
Takodjer igraci mu se zale da su umorni, ali on i dalje forsira rotaciju od 7 igraca...Jednom rijecu genijalac.
Po nas je bolje da ne izborimo PO, jer cemo se tamo samo obrukati...
Jedva cekam dan kada ce ovaj kloc napustiti klupu Lakersa.
Takodjer igraci mu se zale da su umorni, ali on i dalje forsira rotaciju od 7 igraca...Jednom rijecu genijalac.
Po nas je bolje da ne izborimo PO, jer cemo se tamo samo obrukati...
Jedva cekam dan kada ce ovaj kloc napustiti klupu Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
samo kad pomislim kakvu bi nam metlu opucali san antonio ili Oklahoma :O
ili denver ili memphiscunga je napisao/la:samo kad pomislim kakvu bi nam metlu opucali san antonio ili Oklahoma :O
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- majestic24
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:ili denver ili memphiscunga je napisao/la:samo kad pomislim kakvu bi nam metlu opucali san antonio ili Oklahoma :O
nemojte biti smijesni...taj memphis bi bio gotova prica u 5 utakmica.
smio bi se kladiti u sta god zelite da ce lakersi izbaciti i spurse
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hajde evo da se kladimo ti i ja u nesto ogromno,kad je u pitanju ovaj forum,ako vec mislis da cete nas izbaciti,jer ovo ponavljas vec nekoliko puta !Ako vi izbacite nas,ja necu vise pisati na ss.ba,a isto ocekujem i od tebe!Dogovoreno? P.S. I bez novih nickova poslije...majestic24 je napisao/la:LenBias je napisao/la:ili denver ili memphiscunga je napisao/la:samo kad pomislim kakvu bi nam metlu opucali san antonio ili Oklahoma :O
Bez uvrede, ali stvarno pretjerujes...Nakon sinocnje blamaze bolje nam je da se poklopimo i da ne pricamo o PO-u, jer tamo nemamo sta traziti, a kamoli da pricamo o tome kako cemo izbaciti Spurse ili Thundere. Nemamo mi kapacitet za tako nesto - jos ukoliko uzmemo u obzir prednost Spursa kada su treneri u pitanju, onda...majestic24 je napisao/la:LenBias je napisao/la:ili denver ili memphiscunga je napisao/la:samo kad pomislim kakvu bi nam metlu opucali san antonio ili Oklahoma :O
Isto tako vecina prica o nekom PO-u, a niko ne uzima u obzir da Jazz-i imaju dvije utakmice manje.
haman ce lejkersi bit pometeni nebitno s kim budu igrali , jer izgubili su od sansa ...to sto je igralo 7 igraca i sto su igrali bez nekog tamo brajanta i gasola je nebitno...majami ce ubacit u brzinu vise u plejofu i pomest sve ekipe do kraja , dzejms je goat a brajant ballhog bez kojeg su lejkersi bolja ekipa....smijesni ste jebote , idemo dobit vizardse
hit you with so many rights you gonna beg for a left
hahahhahaha pa one padobrance koji samo provociraju se odvaljujem od smijeha, ispočetka mi je smetalo, ali sam navikao na todijabola je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Statistika ne laze:
Bez Kobe-ja Blake je na 17 poena,8 ass,6 skokova po utakmici...trojka 64%
Jamison 20 poena,8 skokova
MWP 21 poen sa 64% iz igre
Samo da bude srece pa Kobe ne zaigra do kraja...ovaj fantasticni trio uz Howarda i Nasha ce izdominirati ligu.
Pozdrav uz jednu muzicku numeru od Riblje corbe..."Kako je lepo biti glup"![]()
![]()
htio sam te postavit na najsmješnije postove al mi bi mrsko
![]()
Valjda je sad svima jasno kolko su Lakersi moćni bez Kobea, a odgovorno tvrdim da i Gasol fali i to strašno
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja uopste ne podcjenjujem LAL i smatram da bi to bio uzasan protivnik za SA u prvoj rundi,jer se nikada ne mogu otpisati takve velicine poput Bryanta,Nasha,Gasola i Howarda,ali govoriti kako ce se sigurno izbaciti SAS,ako se LAL docepaju PO-a je nonsens.Pa ni ja ne mogu tvrditi sa sigurnoscu da cemo mi izbaciti LAL,jer postoji doza opreza uvijek...
Lakersi osvajaju titulu ako se stignu uigrati bez Kobeta do playoffa 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
zakljucat temuLBJ MVP je napisao/la:Lakersi osvajaju titulu ako se stignu uigrati bez Kobeta do playoffa
Eto kako su lakersi bolji bez kobija,pa jbt zivot ovo je za plakanja,naas sunsi razvale,da nije zalosno bilo bi smijesno.Pa Kobe bi sam mogao dobit ovakve sunse,zalosno bgm,taman se covjek ponada evo poceli igrat kako treba,popravili se,a oni ti samarcinu lupe,howard brate pa nemos onako fulat zakucavanje,znaci nemoguce :/ mi mozemo u play off al sta ce bit tamo,strah me i pomislit.....imamo "najboljeg" trenera u nba ako ne i dalje hahaha xD boze sacuvaj
bynum
gasol
odom
bryant
fisher
.............
miss this shit <3
gasol
odom
bryant
fisher
.............
miss this shit <3
Nisu ovdje problem igraci, jer na prapiru imamo jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi, ovdje je problem trener koji nema sistema ni u odbrani ni u napadu i nama o pobjedu ili porazu odlucuje koliko je protivnik suterski raspolozen i nas sut za tri poena.
Takva igra mozda prolazi u nasoj ligi, ali ne u najacoj ligi na svijetu. Smio bih se kladiti da je Thibs trener ove ekipe da bi ista bila strah i trepet u ovoj ligi.
Takva igra mozda prolazi u nasoj ligi, ali ne u najacoj ligi na svijetu. Smio bih se kladiti da je Thibs trener ove ekipe da bi ista bila strah i trepet u ovoj ligi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Izgubio sam svaku zelju da pisem ovdje vise pored ovakvih trolova
sad razumijem kk_bosna i neno#4 sto vise ne pisu ili to rade vrlo rijetko
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mozes i mene u isti kos iako nisam vas istomisljenikKobe Bryant je napisao/la:Izgubio sam svaku zelju da pisem ovdje vise pored ovakvih trolova![]()
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- majestic24
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Nisu ovdje problem igraci, jer na prapiru imamo jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi, ovdje je problem trener koji nema sistema ni u odbrani ni u napadu i nama o pobjedu ili porazu odlucuje koliko je protivnik suterski raspolozen i nas sut za tri poena.
Neyebu igraci tog trenera ni 1%
Njegova jest zadnja kad posalje igrace na teren i rotacije koje radi,ali nacin na koji igraju...to sigurno nije d antonijev sistem. Da je njegov,sad bi sezona vec bila izgubljena,nebi ni imali sanse za playoff.
@nezalaganje
-ponuda ti nije bas postena. Ja sam tu 5 godina,ti 1,5. S ovim trenutnim accountom sam 4 godine tu.
Meni je dovoljna "nagrada" ta da zacepim usta ovima sta podjenjuju lakerse.
Da ste rekli da bi nas denver ili clipersi lako izbacili ok...ali spursi,koji imaju odlican sistem i odlicnog trenera,ali koji su isto stari gotovo kao i lakersi. Ni jedna ekipa koja igra cijeli napad nemoze biti favorit protiv lakersa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: DzemoVoliMarmeladu i 2 gosta.