SiamoNoi je napisao/la:Doktor Fric nabija Mamića na ku*ac
[youtube][/youtube]
svaka mu čast
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nate je napisao/la:Patoloski lazljivac.To treba ekspresno poslat u zatvor.
Dinamo je potkradao godinama, a i sada to radi. Uzimao novac od Eduarda na ruke. i jos vrijeđa odvjetnika. Blizi mu se kraj. Nikad nije bio ovako pritisnut. Sad il' nikad
Sutkinja je kod Mamića zasmetala jedna stvar.
- Prestanite Eduarda zvati ljubavi i dušo!
Na to je Zdravko u svojem stilu odgovorio:
- A što ću kad ga volim kao svoje dijete!
Zdravko Mamić je u sudnici tražio izuzeće novinara jer od njih ima alergiju i dobiva osip, na što mu je sutkinja rekla da će pozvati hitnu pomoć, ako mu pozli.
Si reko?nate je napisao/la:rekao sam ja vec - sad ili nikad.
Em su se ogradili, em ih je on sve napo. Sad ga samo lova vadi...nate je napisao/la:jednostavno svi su se ogradili od njega, cak je navodno rekao sukeru i hns-u da ce obrisati pod njima.to ce biti zanimljivo.ako mu se dokaze krivnja u slucaju eduarda prijeti mu zatvorska kazna do 10 godina zbog utaje poreza
Privređivao je novac koji nije prijavljivao. Isto kao bilo koji drugi obrtnik koji radi "na crno".anton 1983 je napisao/la:A ovo za zatvor, to baš nisam ziher. Pa na kaj je on u tom slučaju uopće mogo platit porez?
Kako je privređivao ako mu ga ovaj nije dao? Nije mi baš to sve tak jasTno...Mislim da lupetaš bez veze...badblueboylivno je napisao/la:Privređivao je novac koji nije prijavljivao. Isto kao bilo koji drugi obrtnik koji radi "na crno".

Pa kak je to dokaz?badblueboylivno je napisao/la:Pa da Silva je rekao da mu je davao, koliko, 1000 eura mjesečno nakon što bi dobio plaću. Ili možda laže?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.