FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- moustapha
- Kontakt:
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Mislim drugi put kao trener,pre toga je bio asistent.Mancini je napisao/la:Zna li neko koji je ovo put da Musemić dolazi na klupu Sarajeva?

"A ti ne loži ljude"
- Burberry46
- Kontakt:

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VIdis to sam zaboravio.Bila je to jedna zaista losa sezona za FK Sarajevo ako se ne varam i u poslednjem kolu tek obezbedjen izlazak u evropu te zakazan mec sa Sartidom.The Game je napisao/la:treci put kao glavni trener...vodio je ekipu u sezoni 2002-03, pa onda od 2005 kad je uzeo kup i kasnije prvenstvo

a kakve rez. ima ? kad ste uzeli titulu tj. vodio klub 06/07 mi smo katastrofa bili i tada je ostvario dvije pobjede minimalne a kao trener olimpika ne znam jel i jednom slavio protiv nas mislim to si napisao kao da je vec 10 puta vodio sarajevo protiv nas i sve ubjedljivo pobjedjiva .... inace mislim da vam je on najbolja varijanta , vasa legenda a trebaju takvi biti u klubu samo pustiti da radi i to je to ako ove god. ne ostvari cilj a prepostavljam da je to titula ne dopustiti "razlaz" na kraju nego graditi pozitivnu atmosferu oko njega i stabilizaciju kluba a dovoljno vam je drugo mjesto svake godineemir18 je napisao/la:Kiksa ce komsije vec negdje,a i ima i derbi,a zna se kakve ima rezultate u tim tekmama!

- Evolution87
- Kontakt:

DOBRODOSAO MAJSTORE!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Irfan sve kriv...thuglife je napisao/la:Nista od Husrefa (zbog odnosa sa Irfanom), najvjerovatnije Jagodic ili Sliskovic. Sutra ce se sve znati.

Ov voli Sarajv'o, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!

Trenutno korisnika/ca: 061657451, admir1946, ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, bordospartanac, Confiance, Cwirek, ErosViverosViv, Evander, galia95, gh0stHZ, Giuseppe1, Grk1234, Guest1945, Hamagara, haris004, HordasFks, itatabisine, Kockoglavi, kogmagie46, Lavcina, Lecler, leo1946, macahz, MaroonBjelave, misstianopenaldo, mnon46, muhamedhulk, N3R3D, Pantelija, PapakIzSa, Paromlinac, Posejdon, Rajvosa4ever, relativizam, Riziko, samirr, SamoDaKazeem, sassari, StevieG8, strahmeipomisliti, tenpenny, tuitamo, Vanja8, zagorski i 581 gost.