Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
Neće kompleks biti završen i otvoren prije dana Zenice, tako sam ja čitao ima 2 mjeseca meni se čini. Ako misliš na trening centar koji se pravi uz podršku UEFA-e programa za razvoj ( valjda je UEFA - in, ili je FIFA - in )Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti kad su rekli da ce se okupljaviti se na novom TRENING CENTRU, bas me zanima kako izgleda sad poslove ako ima neko neki novi slika nek postavi. Hvala unaprijed.
(Znam da nije tema).
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 19 mar 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je ponuda koja se ne odbija.Monolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kad pogledam taj video i kad skontam da 2 najbolje prilike idu preko salihovica odma se sjetim kako je oro po lijevoj strani falit ce nam samo tako
Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
- hule_barca
- Kontakt:
MEGA TV prenosi njihove mečeve koliko ja znam i dosad su bili u zaista fantastičnoj rezoluciji. Perverzija. Ako nemaš "cs" nemoj se truditi tražitiChuckie je napisao/la:Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
Mes Que Un Club
- Blek_Stena
- Kontakt:
Sta je vise sa onim kampom u zenici, kad ga vise planiraju zavrsavat? Ovo je stvarno sramota gdje igraci treniraju! Samo nam fali da se na ovakvom losem terenu jos neko povrijedi
Ne bi im nista bilo da su otisli negdje drugo odradit ove pripreme do petka 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Imam ja svašta nešto, zato me i zanima gdje na satelitu da nađem, zanima me HD, jel MegaTV u HDu?hule_barca je napisao/la:MEGA TV prenosi njihove mečeve koliko ja znam i dosad su bili u zaista fantastičnoj rezoluciji. Perverzija. Ako nemaš "cs" nemoj se truditi tražitiChuckie je napisao/la:Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
Evo ga

Reci mu neka ponese kartu za Banovice pa ce mo se dogovoriti za nocenje, neznam koliko ce ostati dugo kod nas u gradu Rudnika mrkog ugljaMonolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
- adriano_leite
- Kontakt:
Smarate vise sa tim **** HD-om. Napisao je neko, bit ce na BHT1 HD prijenos i to je to. Nek repka pobijedi pa makar morao slusati na tranzistoru.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- hule_barca
- Kontakt:
Hotbird 13EChuckie je napisao/la:Imam ja svašta nešto, zato me i zanima gdje na satelitu da nađem, zanima me HD, jel MegaTV u HDu?hule_barca je napisao/la:MEGA TV prenosi njihove mečeve koliko ja znam i dosad su bili u zaista fantastičnoj rezoluciji. Perverzija. Ako nemaš "cs" nemoj se truditi tražitiChuckie je napisao/la:Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
Evo ga
MEGA se zove. Slika je Full HD bez premca znači. Ako možeš gledati na MEGA gledaj, mada kažem ti bez "cs" nemaš šta tražiti. Imaš i na Al Jazeera sport +9 ako ti je lakše. Jeste da je slika slabija ali ako ne budeš mogao na MEGA nek' imaš rezervnu opciju
Mes Que Un Club
Za tako dobru ponudu mu mora dati zapad plus jug ili sjever ( ili 20 KM )Saurman je napisao/la:To je ponuda koja se ne odbija.Monolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Samo par kolutova iznadBlek_Stena je napisao/la:Sta je vise sa onim kampom u zenici, kad ga vise planiraju zavrsavat? Ovo je stvarno sramota gdje igraci treniraju! Samo nam fali da se na ovakvom losem terenu jos neko povrijediNe bi im nista bilo da su otisli negdje drugo odradit ove pripreme do petka
zizu1991 je napisao/la: Neće kompleks biti završen i otvoren prije dana Zenice, tako sam ja čitao ima 2 mjeseca meni se čini. Ako misliš na trening centar koji se pravi uz podršku UEFA-e programa za razvoj ( valjda je UEFA - in, ili je FIFA - in )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Drug, kanal je SD, ali je slika u redu, vjerovatno bolja nego na BHT1.hule_barca je napisao/la:MEGA se zove. Slika je Full HD bez premca znači. Ako možeš gledati na MEGA gledaj, mada kažem ti bez "cs" nemaš šta tražiti. Imaš i na Al Jazeera sport +9 ako ti je lakše. Jeste da je slika slabija ali ako ne budeš mogao na MEGA nek' imaš rezervnu opciju

adriano_leite je napisao/la:Napisao je neko, bit ce na BHT1 HD prijenos i to je to.
- Cautinho
- Kontakt:
Kako ide utakmica,i mene hvata euforija a i red je da se i ja upisem na temu.
Vecina je rekla sve moguce u vezi ovog utakmica i nemam zasto biti papagaj.
Samo odigrati pametno i na nivou neka budu svi igrači,Grčka bi trebala pasti.
1-0 je dosta,bilo kakav gol,pobjeda,samo da je 3 boda i samo koračić nas dijelo do Brazila,a i bio bi red nakon svih ovih godina.Igra nasa najbolja postava,svi je znaju,osim eto Pjanica,hoce li igrat ili ne,necemo znati do utakmice.
Ja sam optimistican.
Momci,to je to,idemo dobiti,red bi bio i da nas malo sreća pomazi.
AJMO BOSNO!!!
Vecina je rekla sve moguce u vezi ovog utakmica i nemam zasto biti papagaj.
Samo odigrati pametno i na nivou neka budu svi igrači,Grčka bi trebala pasti.
1-0 je dosta,bilo kakav gol,pobjeda,samo da je 3 boda i samo koračić nas dijelo do Brazila,a i bio bi red nakon svih ovih godina.Igra nasa najbolja postava,svi je znaju,osim eto Pjanica,hoce li igrat ili ne,necemo znati do utakmice.
Ja sam optimistican.
Momci,to je to,idemo dobiti,red bi bio i da nas malo sreća pomazi.
AJMO BOSNO!!!
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 19 mar 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
gdje ste ekipa kakoste sta ima
ma pjanic je povrijedjen i nece igrat sto posto nije pape genija da onako nesto izmisli ko fol pjanic povrijedjen pa napokon iznenadi grke na daj
ma pjanic je povrijedjen i nece igrat sto posto nije pape genija da onako nesto izmisli ko fol pjanic povrijedjen pa napokon iznenadi grke na daj
Majstore ima li rušioca?
ma nema izato gubimo jedino sto je i onaj njihov glavurda papadupe povrijedjen njega je seo sredio nije mogo igrat ni prvu ni drugu utakmicu protiv nas seo je rusilac da se zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.