pogledajte zadnjih 6 utakmica domaćina, međusobni omjer i KVOTU NA GOSTE ?!?!?
ja ću odigrat duju na 3,00 pa kud puklo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispracen Fu, hvalabevanda4 je napisao/la:svjetski sam ih nanjušijaFalcaoo je napisao/la:Pa ja sam stavio gore iznad na Charlotte hend. od +7,5 a ti bas kontra, vidicemo zasad meni ide u prilogbevanda4 je napisao/la:niko nije spomenija (koliko vidim) pa ću ja:
charlotte - washington(h-7,5) 2 @2,05
i
noh - gsw over 196,5 @1,85
ova dva amaterska, a ostale ću skupit od vas znalacasretno
![]()
bravo falcaoo
![]()
@hajro, ja sam pratio, sad se mogu samo nadat da cu i nesto od ostalih parova popadat![]()
danas mi je proša fu protiv higginsona na 1,75.. za sat vremena će igrat protiv milkinsa, kvota je 1,80. Mislim da ću ga pokušat opet ganjat, iz razloga sto milkins upravo igra s daleom, tako da ako počne sa fuom u 15:00, neće imat ni pola sata odmora.. Dakle, ništa od full koncetracije i mirne ruke, fu je ionako kompletniji igrac, pa sta bude.. malo kocke nikoga nije ubilo (valjda) inače izbjegavam championship, al danas je ponuda katastrofalna a u snookeru jako dobre kvote. sretno
fu-milkins 3-1bevanda4 je napisao/la: danas mi je proša fu protiv higginsona na 1,75.. za sat vremena će igrat protiv milkinsa, kvota je 1,80. Mislim da ću ga pokušat opet ganjat, iz razloga sto milkins upravo igra s daleom, tako da ako počne sa fuom u 15:00, neće imat ni pola sata odmora.. Dakle, ništa od full koncetracije i mirne ruke, fu je ionako kompletniji igrac, pa sta bude.. malo kocke nikoga nije ubilo (valjda) inače izbjegavam championship, al danas je ponuda katastrofalna a u snookeru jako dobre kvote. sretno
Falcaoo je napisao/la:Vekić-Savinykh 1 1.65
Copil-Struff 1 1.75
Sretno!
mforce je napisao/la:Copil - Struff .......... 1 @1.65
GL

Ma kako ga znatiLenBias je napisao/la:thunder (-8,5) - denver 2
kako se vama ovo cini?

daj mi jednog od ove dvojicesoxx je napisao/la:
Denver sinoc pobjedi jedva hendikepirani chicago. Mislim da im je veceras na redu da poraz nakon 12 pobjeda.