Znas da se stidim,jedno od najgorih vremena mog zivota.LenBias je napisao/la:do juce si bio jedan od nas anakinCautinho je napisao/la:Ma urota,zavjere protiv Madrida,masoni,Papa.
Sreća pa se opametih,i drago mi je sad nakon te odluke.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Znas da se stidim,jedno od najgorih vremena mog zivota.LenBias je napisao/la:do juce si bio jedan od nas anakinCautinho je napisao/la:Ma urota,zavjere protiv Madrida,masoni,Papa.
Ne vrijeđajLenBias je napisao/la:do juce si bio jedan od nas anakinCautinho je napisao/la:Ma urota,zavjere protiv Madrida,masoni,Papa.
ti se kani ove temeCautinho je napisao/la:![]()
Vama nikad dosta,kanite me se više
anonymousHD je napisao/la:Cirkus, kao i uvek kad je upitanju FIFA-ina ceremonija. Pa mnogi su govorili da uopšte nisu glasali za Messija ali je njemu pripisan glas. Sve u svemu lakrdija od nagrade što bi rekao legendarni Totti.
Cautinho je napisao/la:Evo moram i ja čestitat,nisam sinoć bio na forumu.Otkad sam otisao 15 stranica ste napisali,ovdje izgleda pravo veselo bilo.Nista,super pobijeda,titula je nasa.Perfektna utakmica,Barcina igra pocinje bit izlizana,nismo im pustili da normalnog proigravanja naprave.Ronaldo zvijer,Puyol nije znao sta da radi,zelim pohvaliti i dvojac iz obrane,nije bilo grubih startova.I jedno posebno HVALA za sudce,koji su ostali na visokom nivou iako je pritisak bio golem,te nisu usral* utakmicu.
HALA MADRID !!! HALA CR7 !!!
Drago mi je da se slažeš sa mnom.Monolog je napisao/la:Pa dali su ih.
Mora se nekako zadovoljiti široka narodna masa, a vala mora se i pokazati Realovim navijačima koliko ih mrze FIFA i UEFA.![]()
Vjerujem da će za 20-ak godina biti snimljen film na ovu temu i kako će se tad otkriti prava istina.
E o tom ja pricam,al i bolje je odkad nenavija za nas nama svanulo ide nam na svim poljimaRealMoudrid je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Evo moram i ja čestitat,nisam sinoć bio na forumu.Otkad sam otisao 15 stranica ste napisali,ovdje izgleda pravo veselo bilo.Nista,super pobijeda,titula je nasa.Perfektna utakmica,Barcina igra pocinje bit izlizana,nismo im pustili da normalnog proigravanja naprave.Ronaldo zvijer,Puyol nije znao sta da radi,zelim pohvaliti i dvojac iz obrane,nije bilo grubih startova.I jedno posebno HVALA za sudce,koji su ostali na visokom nivou iako je pritisak bio golem,te nisu usral* utakmicu.
mlad je bio, to je period zivota kojeg se stidiRealMoudrid je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Evo moram i ja čestitat,nisam sinoć bio na forumu.Otkad sam otisao 15 stranica ste napisali,ovdje izgleda pravo veselo bilo.Nista,super pobijeda,titula je nasa.Perfektna utakmica,Barcina igra pocinje bit izlizana,nismo im pustili da normalnog proigravanja naprave.Ronaldo zvijer,Puyol nije znao sta da radi,zelim pohvaliti i dvojac iz obrane,nije bilo grubih startova.I jedno posebno HVALA za sudce,koji su ostali na visokom nivou iako je pritisak bio golem,te nisu usral* utakmicu.
Cautinho je napisao/la:Svaki moj korak,svaku moj riječ,slovo,točku zarez...
Svaku.
Druze ovo je trilerceze je napisao/la:Jao komedije rahmeta mi dedinog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.