Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Жика Павловић 2
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић 2 » 15 nov 2009, 20:25

harishp je napisao/la:
" ? 2 je napisao/la:
NoName je napisao/la: I šta se sad ti sekiraš oko toga koje pichke materine? Hoćel tebe boljeti ta kazna?
Oće seljačino iz Visokog. To su i moje pare :lol:
Pa koji klinac onda pises ,,ako budete pravili,,
Totalno si nejasan.
Ustvari nisi ,ti si tipicni ,,jednoguzicni sijedac na dvije stolice,, :lol:
A to tvoje ,,oce,,dovoljno pokazuje tvoje zemljoradnicke i svinjogojstvene vrline :mrgreen:
:lol: Pa pišem "ako budete pravili" iz prostog razloga što ja neću praviti sran*a. A nisam jednoguzični dvosjedač. Nisam ni navijač BiH, više sam simpatizer. A za oboje imam par dobrih razloga. ;)
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?

sedra
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la sedra » 15 nov 2009, 20:29

hooligan_SA je napisao/la:Mi izgubili 2 zadnja vezna, a ni Ciro ni vi spominjete Bajramovica kao vise nego dostojnu zamjenu??? Pa ja sam jedva cekao da ovi dobiju kartone, pa da taj decko Portugalcima .ebe mater!!!
Hoce cate,spominjo je bas sad na hayatu i na bhtv-u i Bajrama i ostale...ne boj se. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 20:29

Ziko mani se ,,dobronamjernih,,savjeta.
Znamo mi to i bez tebe.
Razlozi ....licno tvoj problem ostalim puca vidik za te okolnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2009, 20:29

Kako se krenulo 400 stranica ce se dostici do Srijede. 8-) 8-) 8-) 8-)
Nema brige, ima da idemo u Afriku. Dacemo im najmanje 2. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 15 nov 2009, 20:31

po meni je onaj liedson bio jedan od najboljih na utakmici bilo ga je posvuda i stalno nas je prisiljavao da izbijamo loptu hasagic je oborio rekord ispucavanja. inace me nisu impresionirali tako da mislim da im mozemo zabiti i vise od 2 gola. mozda i ima nesto dobro sto su rahimic i muratovic dobili zute jer smo prisiljeni da igramo puno ofanzivnije. valjda miske nece ponoviti onakvu losu utakmicu. samo me malo strah pozadi kako ce reagirati spahiceva zamjena.

mozemo mi to. srijeda = dan d

lud_ko_struja
Kontakt:

Post Postao/la lud_ko_struja » 15 nov 2009, 20:38

raja jesti citali sta su nasim navijacima igricima i novinarima radili tamo :twisted: :twisted: treba im u srijedu duplo vratit :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 20:39

jao sad sam pročito.
Ma treba im j e b a t mater cigansku u srijedu ! Oderat ih ko siroče napolitanku majq im cigansku ! :twisted: :twisted:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 15 nov 2009, 20:40

sandiegochargers je napisao/la:po meni je onaj liedson bio jedan od najboljih na utakmici bilo ga je posvuda i stalno nas je prisiljavao da izbijamo loptu hasagic je oborio rekord ispucavanja. inace me nisu impresionirali tako da mislim da im mozemo zabiti i vise od 2 gola. mozda i ima nesto dobro sto su rahimic i muratovic dobili zute jer smo prisiljeni da igramo puno ofanzivnije. valjda miske nece ponoviti onakvu losu utakmicu. samo me malo strah pozadi kako ce reagirati spahiceva zamjena.

JESTE igrao je taj mali.....nisu bash nesh pokazali sinoc......i ja mislim da mi to mozemo ako Bog da.....al srece ce nam trebat vidim li jos jednu stativu ili precku.....izmislit ce se golovi bez tih precke i stativa hehehhehheheh

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 15 nov 2009, 20:45

Elddar je napisao/la:jao sad sam pročito.
Ma treba im j e b a t mater cigansku u srijedu ! Oderat ih ko siroče napolitanku majq im cigansku ! :twisted: :twisted:
ne,sha su im radili....daj informacije.....

THE MESENGER
Kontakt:

Post Postao/la THE MESENGER » 15 nov 2009, 20:48

ja ne znam šta je bilo,može li mi neko reći šta im se dešavalo pravo me interesuje

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 nov 2009, 20:48

omerbavarac je napisao/la:Kako se krenulo 400 stranica ce se dostici do Srijede. 8-) 8-) 8-) 8-)
Da, a koliko ih možemo primiti? To je naš problem, ne brine mene ofanziva, nekako će igrači nošeni emocijama i hiljadama navijača zabiti dva-tri gola, ali kako ne primiti?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 15 nov 2009, 20:49

samricak je napisao/la:
sandiegochargers je napisao/la:po meni je onaj liedson bio jedan od najboljih na utakmici bilo ga je posvuda i stalno nas je prisiljavao da izbijamo loptu hasagic je oborio rekord ispucavanja. inace me nisu impresionirali tako da mislim da im mozemo zabiti i vise od 2 gola. mozda i ima nesto dobro sto su rahimic i muratovic dobili zute jer smo prisiljeni da igramo puno ofanzivnije. valjda miske nece ponoviti onakvu losu utakmicu. samo me malo strah pozadi kako ce reagirati spahiceva zamjena.

JESTE igrao je taj mali.....nisu bash nesh pokazali sinoc......i ja mislim da mi to mozemo ako Bog da.....al srece ce nam trebat vidim li jos jednu stativu ili precku.....izmislit ce se golovi bez tih precke i stativa hehehhehheheh
hhehehheh Jest onaj mali je zajedno s decom bio najbolji kad je pprosao jahica ,,,provalio ga je ,,,al eet,sta se moze morammo dobit 3 0 u srijedu i dva nula nije dovoljno.Poslije ce oni govorit jedva su prosli,bili su bolji,sudije su krive,itd itd :D .Bosna ce pobijedit u to sam 100% siguran.Da Bog da ne bilo onih stativa j e b em i m ....... :D :D
JEDNA SI JEDINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ;)
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 20:50

THE MESENGER je napisao/la:ja ne znam šta je bilo,može li mi neko reći šta im se dešavalo pravo me interesuje
s p o r t i n.ba

lud_ko_struja
Kontakt:

Post Postao/la lud_ko_struja » 15 nov 2009, 20:51

THE MESENGER je napisao/la:ja ne znam šta je bilo,može li mi neko reći šta im se dešavalo pravo me interesuje

Gubilo se, ponekad se donio koji bod sa gostovanja, ali nikad nismo bili izloženi većoj neugodnosti, maltretiranju, kao što je to bilo u Lisabonu.

I dok su novinari navikli da se bore za pozicije, strahuju hoće li dobiti akreditacije ili konekciju, nismo mogli ni pomisliti da će i naši igrači doživjeti uvrede i provokacije od samog dolaska. Očito je to bila taktika portugalskog selektora ili njegove logistike.

Naše igrače na aerodromu su tretirali kao taoce. Umjesto uobičajne rutinske kontrole više od sat vremena trajale su provjere. Prava kulminacija neciviliziranog, nedemokratskog, primitivnog ponašanja odigralo se jučer kada su naše igrače skoro dva sata držali na aerodromskoj pisti. Kao taoce.

Navodno čekala se neka dozvola. Moguće. Čak i da je to istina, bilo je nehumano držati stotinjak ljudi, mladih osoba, nogometnih profesionalaca, koji su umjesto aerodromskoj zgradi, kuhali se u avionu.
Prije toga, prolazeći kroz brojne kontrole igači, novinari i ostali skidani su skoro do gola, oduziman je higijenski pribor, pretresale torbe...

Posebna priča bili su incidenti prije, u pauzi, tokom i nakon utakmice kada su naše igrače vrijeđali i maltretirali redari i ostali koji su se zatekli na putu od svlačionice do terena. Neki su se bh. igrači žalili da su ih pljuvali i na rasističkoj osnovi vrijeđali portugalski igrači. Ni novinari nisu ništa bolje prošli. Nakon što su nas iskrcali između, kako su ih nazvali najtežih portugalskih navijača, po akreditacije se moralo preprepješačiti preko dva kilometra. Najprije nas je autobus, kao kakvu grupu turista vozao oko stadiona, onda nas ostavio do press ulaza. I onda novo vozanje.

Novinare je dočekala ljubazna dama koja nas je prošetala oko stadiona, tempom u kojem su mnogima stradale prepone, klecala koljena, a jakne se natapale znojem. I tu nije bilo kraj. Do pred sam početak meča bh. medije domaćini nisu htjeli pustiti na stadion. Desetak minuta pred samim komentatorskim pozicijama, novinari su dodatno provjeravani. Kolega Marjan Mijajlović je najgore prošao.

Njega su domaći navijači tokom cijele utakmice gađali zastavicama, flašama, kovanicama...
Ništa bolje nisu prošle ni kolege Avdo Avdić sa federalne televizije te tehnička i komentatorska ekipa BHT1 kojima je na aerodromu oduzeta potrebna oprema na nekoliko sati.

I jednu veću grupu bh navijača redari nisu htjeli pustiti na stadion skoro cijelo prvo poluvrijeme. Nisu im dozvolili da unesu transparente na kojima su bila imena gradova odakle dolaze. Neki ni sa ulaznicama nisu mogli ući.
Mnogi navijači su prošli sa lakšim i težim povredama ali najgore je prošla jedna bh navijačica koja je bila meta domaćih huligana samo zato što je bila pokrivena šalom i zastavom bh reprezentacije. Bila je sva u krvi sa težim povredama i tek nakon brojnih poziva upomoć redari su pozvali hitnu pomoć kako bi se neretnoj ženi ukazala pomoć.

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 15 nov 2009, 20:53

omerbavarac je napisao/la:Kako se krenulo 400 stranica ce se dostici do Srijede. 8-) 8-) 8-) 8-)
:mrgreen: :mrgreen: .Na kakvi 400... 1000 KAKO JE KRENULO.samo pisite da oborimo rekord. :D :) :mrgreen: :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 nov 2009, 20:53

San novine, imaš i na njihovoj stranici.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 15 nov 2009, 20:55

Cigani jedni gdje ce to zeni uradit valjda ce ih Bog kaznit zato.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 20:59

ma nabit ih 3-0 i nema dalje :evil:

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 21:00

treba ove portugalce zadrzat kod nas nedati im izaci iz bosne par dana tuci ih danima ali kako kad ce biti 5 miliona drotova koji vise mrze nas nego njih

Жика Павловић 2
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић 2 » 15 nov 2009, 21:00

Ništa to nije slučajno. Svjesni su oni da će na terenu teško proći dalje. Neko je odlučio da portugal mora proći, i ne bira sredstva za to. Treba ih primiti mirno, ali hladno i prezirno, natrpati ih na terenu, i poslati kući.
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.