Vidis da je Colmar vecinu ovih zadnjih utakmica odigrao u gostima gdje im je forma katastrofalnabevanda4 je napisao/la:http://www.****/utakmica/zB6J4 ... er;overall
pogledajte zadnjih 6 utakmica domaćina, međusobni omjer i KVOTU NA GOSTE ?!?!?
ja ću odigrat duju na 3,00 pa kud puklo
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
SAMO ČELIK !
Ellis je u strasnoj formi dok je statistika na westbrookovoj strani tj pase mu denver kao ekipa. Izaberi jednog, nadam se da oba prolaze.sijeramadre je napisao/la:daj mi jednog od ove dvojicesoxx je napisao/la:
Denver sinoc pobjedi jedva hendikepirani chicago. Mislim da im je veceras na redu da poraz nakon 12 pobjeda.
tnx
-
sijeramadre
- Kontakt:
hvala drug, izabrat cu wbrooka treba mi uz ovog jaziria i pitsburg1xsoxx je napisao/la:Ellis je u strasnoj formi dok je statistika na westbrookovoj strani tj pase mu denver kao ekipa. Izaberi jednog, nadam se da oba prolaze.sijeramadre je napisao/la:daj mi jednog od ove dvojicesoxx je napisao/la:
Denver sinoc pobjedi jedva hendikepirani chicago. Mislim da im je veceras na redu da poraz nakon 12 pobjeda.
tnx
Tursunov D.-Phau B. 2 2.20
0-2 u setovima 4.35
Vjerujem kako Bjorn može dobiti Tursunova, vuče me na njegovu pobjedu i odigrao sam ga pa šta bude
0-2 u setovima 4.35
Vjerujem kako Bjorn može dobiti Tursunova, vuče me na njegovu pobjedu i odigrao sam ga pa šta bude
Miky, kod mene kvota na taj par 2.75, izgleda da je jako pala.zgmiky je napisao/la:Tursunov D.-Phau B. 2 2.20
0-2 u setovima 4.35
Bjorn je u dobroj formi , moze on lako iznenaditi ruskog klaunazgmiky je napisao/la:Tursunov D.-Phau B. 2 2.20
0-2 u setovima 4.35
ZELJEZNICAR 1921!
ha vidjet ćemo, rus je u pitanjuWilly je napisao/la:Miky, kod mene kvota na taj par 2.75, izgleda da je jako pala.zgmiky je napisao/la:Tursunov D.-Phau B. 2 2.20
0-2 u setovima 4.35
AccStan-AFC Wimbledon pk 2/1 30,00
ja igram pa ako prođe super ako ne ništa novo
ja igram pa ako prođe super ako ne ništa novo
- diego_juve
- Kontakt:
Kako je divno ova Vekic krenula 
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
Savinykh je savila Vekić 
tako sam nekako i odigrao, ovaj par me vuko jednostavno i morao sam, jos westbrook over i clippers 2 pa cemo viditi sutra ujutro kako je prosla nocdr.van nostrand je napisao/la:Ma kako ga znatiLenBias je napisao/la:thunder (-8,5) - denver 2
kako se vama ovo cini?, Nuggetsi su sigurno umorni od sinocnje teske ut. s druge strane ova dvojica odmorna
prije ce oni (Westrbrook & Durant) u over ili mozda sama ut. jer ipak i Denver ima finu klupu.
Mada ce siguran sam vecina ici na OKC -8,5
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
2 za veceras.
Pittsburgh 1,Montreal 1
Pittsburgh 1,Montreal 1
Kod mene 2,85 super tipWilly je napisao/la:Miky, kod mene kvota na taj par 2.75, izgleda da je jako pala.zgmiky je napisao/la:Tursunov D.-Phau B. 2 2.20
0-2 u setovima 4.35
sistem 1+7 od 9, Voša fix. Valjda će uzeti Phau.http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
fu-ford 3-1bevanda4 je napisao/la:za 15 min. fu vs ford.. bit će dobar meč, obojica sa po dvije pobjede danas. Ford dize formu iz dana u dan, al nije ni gospodin fu za bacit, tipujem na njega jer ga osobno favoriziram, drugog razloga nemam. fu @1,75
U desetom selu živi Antuntun!
bevanda4 je napisao/la:http://www.****/utakmica/zB6J4 ... er;overall
Colmar 1 - 2 Bourg Peronnas @ 3,00
nadam se da je netko uhvatio..
brate @viper, ma zayebi formu u gostima.. ovakve se kvote uvijek treba ganjat.. bude ih 5-6 dnevno, samo treba malo prolistat po ponudi
U desetom selu živi Antuntun!
NY Island-Ottawa Senators 1 2.20
Duranu manje od 30.5 1.85
Duranu manje od 30.5 1.85
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Penguinsi obje ut. ove sezone dobili u regularnom dijelu i oba puta dolazili overilumani je napisao/la:2 za veceras.
Pittsburgh 1,Montreal 1
Montreal bi trebao ponovo kuci slaviti, u prvoj ut. na svom ledu su pregazili Sabrese.
I njihova oba duela ove sezone, otisla u over
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ja sam staviobevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:http://www.****/utakmica/zB6J4 ... er;overall
Colmar 1 - 2 Bourg Peronnas @ 3,00![]()
nadam se da je netko uhvatio..
brate @viper, ma zayebi formu u gostima.. ovakve se kvote uvijek treba ganjat.. bude ih 5-6 dnevno, samo treba malo prolistat po ponudi
bas najvise i stavljm na te vece kvote (od 3 do 6) i dosta dobro prolazim
Okl-Den:R.Westbrook (24.5) 2 1.70
Westbrook je tip igraca koji obozava igrati brzu kosarku pa mu zbog toga Denver jako odgovara. Sastajao se s njima 3 puta ove sezone i redom im je zabijao 32,36,38. Cuva ga Lawson koji je jako los obrambeni igrac i mislim da Westbrook nece imati previse problema da predje ovu granicu. Treba dodati i to da je Denver igrao sinoc produzetke protiv Chicaga tako da ne znam hoce li se dobro odmoriti pred ovakvu utakmicu
Westbrook je tip igraca koji obozava igrati brzu kosarku pa mu zbog toga Denver jako odgovara. Sastajao se s njima 3 puta ove sezone i redom im je zabijao 32,36,38. Cuva ga Lawson koji je jako los obrambeni igrac i mislim da Westbrook nece imati previse problema da predje ovu granicu. Treba dodati i to da je Denver igrao sinoc produzetke protiv Chicaga tako da ne znam hoce li se dobro odmoriti pred ovakvu utakmicu
ajmo NBA polako
jedan od pickova veceri po meni - Westbrook preko ... samo da dodam da bi se ovo moglo iskomplikovati ako ga uzme Iguodala, ali ae ... probacemo ...
drugi po meni isto siguran je Griffin ...
jedan od pickova veceri po meni - Westbrook preko ... samo da dodam da bi se ovo moglo iskomplikovati ako ga uzme Iguodala, ali ae ... probacemo ...
drugi po meni isto siguran je Griffin ...
Zadnja izmjena: mforce, dana/u 19 mar 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.