Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
hahahahaha kralj si majke mi!! Ja ču ponijeti jedan lonac, kad sam zadnji put lupao u njega. Komšiji krava pobacila ehheheheharishp je napisao/la:Ispred Hotela Zenica negdje oko 11 navecer u utorak.steve-o je napisao/la:ako iko nas bude slucajno dirao ove smrdljive picke, znate valjda da bi nas odmah FIFA izbacila. vec treba im prirediti topao docek, isto ko sto su i njihova vlast i sluzbena lica priredili nasim nogometasima...
Pravi se audicija.Nek svi ponesu gitare,bubnjeve,lonce,serpe,zvizdaljke,piscei tako to.
Audicija se zavrsava negdje oko 2 pola tri ujutro.
Ne treba govoriti da se u tom hotelu nalaze Portugalski igraci.
Zmiju odmah u glavu.
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
-
- Kontakt:
A meni Haris dodje gajbu pive, jer je tvrdio da nasih navijaca u Lisabonu nece biti ni 500.Ponos Torina je napisao/la:NoName je napisao/la:@harishp je duša ovog foruma. Bravo kralju, uživam u tvojim komentarima, unosiš pozitivnu atmosferu.
iako nekad znaš i pretjerati
doduše ko i svi
ma govorio sam ja i prije on je ikona foruma![]()
![]()
![]()
zna haris to
Harise, ja pijem Sarajevsku

-
- Kontakt:
Ljudi znali ko od prilike kako ce ciro poredati odbranu, ko moze zamjeniti Spahica i Rahimica? Kako igra onaj Pandza, gdje igra trenutno i tako, sellam.
- rob do bagro
- Kontakt:
ne zna niko od prilike kako ce ciro poredat odbranuBosanceros1010 je napisao/la:Ljudi znali ko od prilike kako ce ciro poredati odbranu, ko moze zamjeniti Spahica i Rahimica? Kako igra onaj Pandza, gdje igra trenutno i tako, sellam.
Ne moze niko zamijenit spahica...rahimica se moze
Pandza ihra u Hajduku ak znas odakle je taj klub
Allekmusellam
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma ljudi nema predaje,vazno je da smo jos u igri, 1-0 nije nedostizno. Slazem se da ce da nam puše u odbrani al trebamo im zabit 3 i to je to. 

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Moja malenkost se nasla i pred tekmu protiv Belgije.
Pobijedili smo tada sa 1-0 a Belgijanci bili k'o u behutu.
Poslije je cak bilo i izjava njihovog selektora da su ,,imali serenadu,, u gluho doba ispred Hotela
@hooligan predajem ti kljuc u ruke od pivare ako prodjemo dalje
Poslije je cak bilo i izjava njihovog selektora da su ,,imali serenadu,, u gluho doba ispred Hotela

@hooligan predajem ti kljuc u ruke od pivare ako prodjemo dalje

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 nov 2009, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nema odbrane u srijedu. Igrace samo napadacki orijentisani igraciBosanceros1010 je napisao/la:Ljudi znali ko od prilike kako ce ciro poredati odbranu, ko moze zamjeniti Spahica i Rahimica? Kako igra onaj Pandza, gdje igra trenutno i tako, sellam.

-
- Kontakt:
kralj siharishp je napisao/la:Moja malenkost se nasla i pred tekmu protiv Belgije.
Ako, u srijedu, primimo 2-3 gola onda je sve gotovo za nas. Gotovo sigurno cemo primiti makar jedan gol. Nekako imam osjecaj da ce biti 2-1 za nas. Zabit cemo dva gola na pocetku utakmice i onda cemo primiti odlucujuci gol negdje oko 85. minute.
Zivi bili pa vidjeli!
Zivi bili pa vidjeli!

Kakav kralj!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
HAJMO LJUDI SKINUT STATIVE I PRECKE...SHA VI KAZETE HEHHEHEHEHHE
- rob do bagro
- Kontakt:
zivi bili pa nevidjeliTarik14 je napisao/la:Ako, u srijedu, primimo 2-3 gola onda je sve gotovo za nas. Gotovo sigurno cemo primiti makar jedan gol. Nekako imam osjecaj da ce biti 2-1 za nas. Zabit cemo dva gola na pocetku utakmice i onda cemo primiti odlucujuci gol negdje oko 85. minute.
Zivi bili pa vidjeli!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sad bih ja banovao Tarika, dzaba sto je ikona foruma
Ja nosim nov porculanski set, posluzice kao dobar instrument, samo da ovaj reper ne repa akapele

Ja nosim nov porculanski set, posluzice kao dobar instrument, samo da ovaj reper ne repa akapele

Support Velez, It's logical! ★
harishp je napisao/la:Moja malenkost se nasla i pred tekmu protiv Belgije.
mogla bi se i hana s kolegicama malo zaposlit pa napraviti "topli" docek sirotanima iz portugala...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NoName
- Kontakt:
Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati. Mislim, nakon koliko vremena razmišljanja si uspio da zaključiš da je sve gotovo ako primimo 2-3 gola? Svaka čast brate!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- TheManiacs
- Kontakt:
@Tarice,arice,rice,ice,ce,e izbi mi ovo malo rakije iz glaveTarik14 je napisao/la:Ako, u srijedu, primimo 2-3 gola onda je sve gotovo za nas. Gotovo sigurno cemo primiti makar jedan gol. Nekako imam osjecaj da ce biti 2-1 za nas. Zabit cemo dva gola na pocetku utakmice i onda cemo primiti odlucujuci gol negdje oko 85. minute.
Zivi bili pa vidjeli!

Nemoj nam na muku pristajati ziv bio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
NoName je napisao/la:Kako si ti Tariče samo bistar momak, svaki put me uspiješ iznova impresionirati.
Sto bi moj stari reko, bistar si ko Jala...
http://img230.imageshack.us/img230/9063/82gr.jpg
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- TheManiacs
- Kontakt:
BRATE KAKO SI OVO ZAKLJUCIO?harishp je napisao/la:@Tarice,arice,rice,ice,ce,e izbi mi ovo malo rakije iz glaveTarik14 je napisao/la:Ako, u srijedu, primimo 2-3 gola onda je sve gotovo za nas. Gotovo sigurno cemo primiti makar jedan gol. Nekako imam osjecaj da ce biti 2-1 za nas. Zabit cemo dva gola na pocetku utakmice i onda cemo primiti odlucujuci gol negdje oko 85. minute.
Zivi bili pa vidjeli!![]()
Nemoj nam na muku pristajati ziv bio.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.