FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 mar 2013, 21:56

Musemiv (FK Sarajevo) vs. Amar Osim (FK Zeljeznicar)
EDIT: Zanima me statistika dvojice trenera dok su bili na kormilu nasa dva tima. Hvala

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 mar 2013, 22:03

DzoleZeljo je napisao/la:Musemiv (FK Sarajevo) vs. Amar Osim (FK Zeljeznicar)
EDIT: Zanima me statistika dvojice trenera dok su bili na kormilu nasa dva tima. Hvala

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ja samo znam da Osim nikad nije Sarajevo dobio, kad je Husref bio na klupi.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 mar 2013, 22:15

Samo ne znam jel Husref bio na klupi kad je Zeljo osvojio kup 2-3 kad je na Kosevu bilo, moguce da mu je to jedini poraz bio

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 mar 2013, 22:19

DzoleZeljo je napisao/la:Musemiv (FK Sarajevo) vs. Amar Osim (FK Zeljeznicar)

[youtube][/youtube]
Hah, totalno bijah zaboravio na ovaj FTV2. Bio bi se u stanju posvađat da nikad nije postojao :mrgreen:

Dobrodošlica Legendi!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 mar 2013, 22:50

cestitam na izboru musemica!!! ovo ce sad biti dosta zanimljivije... dvoboj musemic vs. osim 8-)

ako mi neko moze reci kad je tacno husref vodio sarajevo (tj. kojih sezona) ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 19 mar 2013, 23:15

Amara Osima sam kroz zezanciju pitao , kada smo doveli Jovica jel te strah, sad titula ovo ono znate kako to ide, a on mi odgovorio, nista je ovo samo kad Musemic uzme Sarajevo tad se ja malo zabrinem, i to mi je uvijek ostajalo u usima kad god se spominjao Musemic, nikoga ne provociram sa ovim, ali su me ovi snimci prijasnjih tekmi podsjetile na to jer se tacno vidi kako tada golobradi mladic Osim cijeni i uvazava Husrefa ;) pozzz

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 19 mar 2013, 23:17

jovanmaksimovic je napisao/la:cestitam na izboru musemica!!! ovo ce sad biti dosta zanimljivije... dvoboj musemic vs. osim 8-)

ako mi neko moze reci kad je tacno husref vodio sarajevo (tj. kojih sezona) ;)
To su dva stara havera ljuta :D
Amare hvala ti...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 mar 2013, 23:21

I veliki prijatelji. :) Cesto je Husref proteklih godina bio rado vidjen gost na Grbavici.
Sport je lijek za tijelo i duh.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 19 mar 2013, 23:23

storm_raider je napisao/la:I veliki prijatelji. :) Cesto je Husref proteklih godina bio rado vidjen gost na Grbavici.
pa to ti govorim,kolko sam ih puta vidio dole u "makijatu"...
Amare hvala ti...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 mar 2013, 23:25

storm_raider je napisao/la:I veliki prijatelji. :) Cesto je Husref proteklih godina bio rado vidjen gost na Grbavici.
husref mi je sa tatine strane i rod, pa ga znam i licno... cesto u sali govorimo kako je ta linija familije koja navija za sarajevo crnoovcari... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 mar 2013, 23:26

JMs1921 je napisao/la:
Da, cesto nedjeljom ta ekipa ispija kafe u Makijatu. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 19 mar 2013, 23:28

storm_raider je napisao/la:
JMs1921 je napisao/la:
Da, cesto nedjeljom ta ekipa ispija kafe u Makijatu. :)
Nije seljak čovjek, Husref je jedan veliki gospodin i poštujem ga pravo.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 mar 2013, 23:33

Vidjećemo šta će Husref donijeti.Nisam baš bio za njega, jer ne volim vraćanje na staro, ali eto.Sad je tu i to je jedino bitno, tako da zasad ima moju punu podršku, isto kao što je imao i Jović dok mu kola nisu krenula nizbrdo.

Samo mu treba dati vremena i možda uspije nešto čovjek.Ali mislim da ga Horde dovoljno poštuju da istrpe neke eventualno lošije rezultate do kraja ove sezone, što je vrlo moguće.Trebamo biti svjesni da od titule nema ništa, te da, ako ništa, treba sačuvati bar ovo 2. mjesto, što neće biti previše težak zadatak.Bitno je da ne bude nezdravog pritiska na Husrefu.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 19 mar 2013, 23:39

Shanks je napisao/la:Vidjećemo šta će Husref donijeti.Nisam baš bio za njega, jer ne volim vraćanje na staro, ali eto.Sad je tu i to je jedino bitno, tako da zasad ima moju punu podršku, isto kao što je imao i Jović dok mu kola nisu krenula nizbrdo.

Samo mu treba dati vremena i možda uspije nešto čovjek.Ali mislim da ga Horde dovoljno poštuju da istrpe neke eventualno lošije rezultate do kraja ove sezone, što je vrlo moguće.Trebamo biti svjesni da od titule nema ništa, te da, ako ništa, treba sačuvati bar ovo 2. mjesto, što neće biti previše težak zadatak.Bitno je da ne bude nezdravog pritiska na Husrefu.
Ja fakat ne kontam vas...**** ba raspored i sve te gluposti...kako od titule nema nista? Prijatelju sada ce se tek zakuhat...naravno da vam zelim da ne osvojite titulu al' daleko je da je sve zavrseno...
Amare hvala ti...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 mar 2013, 23:41

Ne znam kako vi na to gledate, ali ovo moze biti samo pozitivno i za jedne, i za druge. Ne znam, kako da vam opisem, ali isto kao da je rivalitet naglo skocio u posljednja 24 sata. Danas na poslo, par pitara, za koje znam da provjereno ne idu na utakmice jos od vaseg Cale pa neki cak i Musemica, pitali me je li ovo moguce? Nekako se raja odmah vezu za klub i pozitivnije se na sve ovo gleda. jbg, opet dva trenera koja istinski vole svoje klubove, ipak nije mala stvar za ovaj grad. Samim tim, navedeni ce isjerati igrace do maksimuma u bordi na tronu....

Mozda bi se mogla raja vratiti na stadion, a samim tim, trka za titulu bi postala uzbudljivija i uzbudljivija. Ne znam, sve sam visi optimista da ce se ove godine sampion odluciti na derbiju koji se igra na Grbavici. Ali daleko smo jos od ovoga, moglo bi ovdje ispasta svasta prije toga... ;)

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 19 mar 2013, 23:45

Za sada je sve pozitivno, ali samo rezultate trebam. Neće me ova priča zavarati. Novih pola godine ili godinu. Pobjede i to odmah.

Što se tiče ljubavi, neka malo. Bilo je tu svega.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 mar 2013, 23:46

aS_Roma je napisao/la:Samo ne znam jel Husref bio na klupi kad je Zeljo osvojio kup 2-3 kad je na Kosevu bilo, moguce da mu je to jedini poraz bio
Kome? mislim da je Husref vodio Sarajevo u vrijeme kad je Amar bio trener i kad je Željo sve moguće poosvajo, a jedino što je tada osvojilo Sarajevo jeste upravo Kup neke godine.....Željo je s Amarom harao od 2000. do 2003. a kolko se ja sjećam upravo tada je Husref trenirao Sarajevo neka me neko ispravi ako griješim

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 mar 2013, 11:02

DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam kako vi na to gledate, ali ovo moze biti samo pozitivno i za jedne, i za druge. Ne znam, kako da vam opisem, ali isto kao da je rivalitet naglo skocio u posljednja 24 sata. Danas na poslo, par pitara, za koje znam da provjereno ne idu na utakmice jos od vaseg Cale pa neki cak i Musemica, pitali me je li ovo moguce? Nekako se raja odmah vezu za klub i pozitivnije se na sve ovo gleda. jbg, opet dva trenera koja istinski vole svoje klubove, ipak nije mala stvar za ovaj grad. Samim tim, navedeni ce isjerati igrace do maksimuma u bordi na tronu....

Mozda bi se mogla raja vratiti na stadion, a samim tim, trka za titulu bi postala uzbudljivija i uzbudljivija. Ne znam, sve sam visi optimista da ce se ove godine sampion odluciti na derbiju koji se igra na Grbavici. Ali daleko smo jos od ovoga, moglo bi ovdje ispasta svasta prije toga... ;)
Eo, baš neki dan pričam s jaranom željinovcem, reko kako je fino vidjeti dva naša najveća kluba na prva 2 mjesta, i to malo bolje odmaknuti od drugih. Napokon se fudbal vratio gdje mu je mjesto. Još možda da i Velež uskoči , da bar mogu Europu osigurat, al desit će se i to nekad. Borac je tu, Čelik svake godine vodi bitku za Europu. Pa otprilike fino je vidjeti da veći lubovi vode bitku za vrh tabele. A ne prije 3 - 4 godine kad su bili prvaci svkakavi klubovi.

I ne slažem se da je bitka za titulu izgubljena, ustvari možda jest jedna bitka, al rat se nastavlja. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 mar 2013, 11:46

"Imam danas izuzetno zadovoljstvo da predstavim novog šefa stručnog štaba. Bilo je mnogo kandidata, ali smo zaključili da je jedini koji može odvesti klub do titule Husref Musemić. ", rekao je predsjednik Upravnog odbora, Alen Hujić.
i onda izjava Musemica:
Ovdje na mom mjestu da sjedi Mourinho ne bi mogao obećati titulu.
Meni ovo ne ide u istom razgovoru ne znam al ....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 20 mar 2013, 11:48

Sad kad je novi trener kluba zelim svu srecu Musemicu, iako nisam bio za njega to ne znaci da mu ne zelim uspjeh sa voljenim klubom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, Proximic, Velaxsa, Zeko87 i 26 gostiju.