Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Izgleda da nemate drugog posla,nego prebirati po prljavom rublju,u ovom slucaju starim postovima.Ma hajd,zanimacija neka.Bonus,hvala na misljenju,i da kazem da se stvarno stidim tih stvari i postova.Da sam na kompu,sad bi postavio jednu prigodnu Mamicevu,ali nema veze.Budite mi pozdravljeni i VISCA EL BARCA!
Keep walking.
nista oprosteni ti je sve al u slucaju da ne mijenjas vise klubove. ostani na tom kojem si sad, nasli ste se pravo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mourinho se nikad nije bojao otvoreno da ustane protiv kriminalne hobotnice zvane Fifa. Ako su Mourinh aljudi zvali da mu kazu da su glasali za njega a glas otisao nekome drugom znaci da je manipulacija sa glasovima istinita. Takodje to dokazuje da je moguce da su i mijenjali i glasove igraca gdje su lokalni smradalonci tvrdili da su to izmisljene izjave nekih internet stranica.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
A ovako je nekad pisao @Paja.
PostPostao/la -Paja dana 25 nov 2010, 22:11
Prijatelju tesko mi se bilo odluciti, oba politicka kluba, spanci su, sa jedne strane ljubimci sudija sa druge strane firgos Murinjo ali dvije stvari su prevagnule, Real nije vrbovao topnike ako je negdje postojao interes nisam primjecivao istupe igraca Reala kao sto su to radili separatisti iz katalonije.
Dakle nije @bp_arena izmislio ovo ''firgos'' nego jedan jedini.
Prijatelju tesko mi se bilo odluciti, oba politicka kluba, spanci su, sa jedne strane ljubimci sudija sa druge strane firgos Murinjo ali dvije stvari su prevagnule, Real nije vrbovao topnike ako je negdje postojao interes nisam primjecivao istupe igraca Reala kao sto su to radili separatisti iz katalonije.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Još si ti neiskusanM4kaveli je napisao/la:A ovako je nekad pisao @Paja.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jel i to pisao ?
Ma pratio sam ja ovaj forum i citao @Pajine komedije, ali tu sam ocigledno zaboravio.
Ma pratio sam ja ovaj forum i citao @Pajine komedije, ali tu sam ocigledno zaboravio.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Misljenja se mijenjaju. Pitaj svog jarana.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- JohnLennon
- Kontakt:
Pametan covjek mijenja misljenja, budala nikada.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Fifa i Uefa ne mrze Madrid,oni organski ne podnose Xavija i Iniestu koji su osvojili SP ,EP,i pun qrac drugih stvari i za nagradu dobili da budu lakeji malom gnomu koji bi bez njih dvojice ostao samo još jedan omaleni nosonja u dresu catalonskog giganta.Tko god misli da bi argentinčić postizao ovakve rezultate recimo u Interu dok mu lopte dijele Cambiaso i Zaneti griješi.Monolog je napisao/la:Pa dali su ih.
Mora se nekako zadovoljiti široka narodna masa, a vala mora se i pokazati Realovim navijačima koliko ih mrze FIFA i UEFA.![]()
Vjerujem da će za 20-ak godina biti snimljen film na ovu temu i kako će se tad otkriti prava istina.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ako je mogao Maradona u Napoliju sto ne bi i Messi u Interu uz velikane kakvi su Zaneti i Cambiaso.madridist je napisao/la:Fifa i Uefa ne mrze Madrid,oni organski ne podnose Xavija i Iniestu koji su osvojili SP ,EP,i pun qrac drugih stvari i za nagradu dobili da budu lakeji malom gnomu koji bi bez njih dvojice ostao samo još jedan omaleni nosonja u dresu catalonskog giganta.Tko god misli da bi argentinčić postizao ovakve rezultate recimo u Interu dok mu lopte dijele Cambiaso i Zaneti griješi.Monolog je napisao/la:Pa dali su ih.
Mora se nekako zadovoljiti široka narodna masa, a vala mora se i pokazati Realovim navijačima koliko ih mrze FIFA i UEFA.![]()
Vjerujem da će za 20-ak godina biti snimljen film na ovu temu i kako će se tad otkriti prava istina.
Ali slazem se da su Iniesta i Xavi 2. i 3. najbolji igraci svijeta.
ma daj izgleda da nisam jedini koji se toga sjeca, svaka cast AnakineLBJ MVP je napisao/la:Još si ti neiskusanM4kaveli je napisao/la:A ovako je nekad pisao @Paja.![]()
Dakle nije @bp_arena izmislio ovo ''firgos'' nego jedan jedini.Ne znaš za"Ko voli Real Madrid voli i fekalije"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta Murinjo je uvijek firgoski znao podbadati Wengera pa sam ga tako nazvao sta fali? Ko voli Madrid voli i fekalije su klasicne provokacije prema fanovima Reala koji su provocirali dominaciju.
Ja cak nikako misljenje nisam promjenio...
Da Messi je najbolji na svijetu a nakon njega idu Iniesta i Xavi. Cetvrti je Pedro, peti Pique a sesti Valdes

Da Messi je najbolji na svijetu a nakon njega idu Iniesta i Xavi. Cetvrti je Pedro, peti Pique a sesti Valdes
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gdje se neću sjećat toga,dediceMElloo je napisao/la: ma daj izgleda da nisam jedini koji se toga sjeca, svaka cast Anakine
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 19 mar 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kao što ti titula govori glupa si.M4kaveli je napisao/la:Ako je mogao Maradona u Napoliju sto ne bi i Messi u Interu uz velikane kakvi su Zaneti i Cambiaso.madridist je napisao/la:Fifa i Uefa ne mrze Madrid,oni organski ne podnose Xavija i Iniestu koji su osvojili SP ,EP,i pun qrac drugih stvari i za nagradu dobili da budu lakeji malom gnomu koji bi bez njih dvojice ostao samo još jedan omaleni nosonja u dresu catalonskog giganta.Tko god misli da bi argentinčić postizao ovakve rezultate recimo u Interu dok mu lopte dijele Cambiaso i Zaneti griješi.Monolog je napisao/la:Pa dali su ih.
Ali slazem se da su Iniesta i Xavi 2. i 3. najbolji igraci svijeta.
A naravno kao što gore rekoh griješiš.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- JohnLennon
- Kontakt:
Dodje na temu Madrida popovat o kvalitetama Xavija i Inieste. Vandrful. 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Necemo pretjerivati.BigBigBang je napisao/la:Sta Murinjo je uvijek firgoski znao podbadati Wengera pa sam ga tako nazvao sta fali? Ko voli Madrid voli i fekalije su klasicne provokacije prema fanovima Reala koji su provocirali dominaciju.
Da Messi je najbolji na svijetu a nakon njega idu Iniesta i Xavi. Cetvrti je Pedro, peti Pique a sesti Valdes![]()
![]()
![]()
Sve je to super, al' kad počne pričati kako je Valdes idealan golman, jer zna dodati loptu ...

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Obi WanLBJ MVP je napisao/la:Gdje se neću sjećat toga,dediceMElloo je napisao/la: ma daj izgleda da nisam jedini koji se toga sjeca, svaka cast Anakine![]()
Drag je meni Paja jedan od kvalitetnijih forumaša sigurno.
btw Da li je Kaka pozvan u repku ?
Ok master ObiMElloo je napisao/la:Obi WanLBJ MVP je napisao/la:Gdje se neću sjećat toga,dediceMElloo je napisao/la: ma daj izgleda da nisam jedini koji se toga sjeca, svaka cast Anakine![]()
Drag je meni Paja jedan od kvalitetnijih forumaša sigurno.
![]()
btw Da li je Kaka pozvan u repku ?
Pozvan je Kaka
Sta se ti ''mafijasu''Genghis je napisao/la:Sve je to super, al' kad počne pričati kako je Valdes idealan golman, jer zna dodati loptu ...![]()
![]()
Ti neki bodyguard ili sta vec ?
Da nije idealan ne bi branio tolike godine u Barceloni.
Vise nije ( pad forme ) i zato ce napustiti klub.
A mozda ti ipak bolje znas od strucnjaka.
Nemoj da nazovem Vilanovu i kazem mu da ''vam'' uzme Buffona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.